- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.341
yeşilllll kuzummm ne kadar yakışmış bedenine fizikte süper görünüyo he
Ben açıkçası 1.gelinliğe bayıldım üst bölümü tam benim istediğim gibi fiyatını sorabilirmiyim? :)
Bolero konusuna gelince bende bolero giymei düşünüyorum bolero giyemez isem uzun eldiven istiyorum takıntım var her yerimde dantel belli etsin kendinikısada güzel bi seçenek ama ben olsam uzun boleroyu tercih ederdim
üfff1.700 de çok gibi ama değer yani gelnlk çok hoş diğer gelinlikte çok güzel arka modeli değişik ama ben kuğu gibi olmak istiyorum o yüzden 1.gelinlik kuğu gibi olmaya ideal evet bolero bulursam şöle güzel dantelli bolero giycem
tebrik ederim yeşil, bence de 1. model daha güzel. ben de cumartesi kadıköydeki bütün gelinlikçilere baktım beğendiğim model genellikle 1300-1500 civarı. sen hangi gelinlikçide beğendin adını yazabilir misin?
yakın canım 13 haziranda olacak. seni de tebrik ediyorum a.s. ben de aysiraya baktım ama tam beğendiğim bir model olmadı, değişiklik de yapmıyorlar modeller üzerinde. ben de pronoviasın rima modelini diktirmeye karar verdim kırık beyaz ve kiralık olacak, salı yada çarşamba hangisine diktireceğime karar verip gideceğim. bir an önce halletmemiz lazım
canım bence sen de diktir çünkü hazır gelinliklerde mutlaka senin için değişiklik yapılacak illaki bir yerinde sorun çıkacaktır. ama senin vücuduna göre dikilirse tam üzerine oturur daha güzel durur bence.
sen bilirsin canım ama güvendiğim bir gelinlikçi var, ne kadar da üzerine otursa ordan burdan çekiştirirsin dedi. 1 ayda dikebiliyorlar, modeline karar verdiysen diktir istersen. tabi sen bilirsin canım.
ayrıca ne kadar çok gezersen kafan o kadar çok karışıyor kaydirigubbakcemile3
Evet kızlarr denediğim modeller bunlar modelde bizzat benimaklinialirimsmile Sizin fikirlerinizide alayım sizce hangisi bayanssulusmile
1. model de denediğim 2 bolero var onlar içinde fikir verin canlarr çünkü bolerolu giyicem gelinliğimii
Aminn canımm benim çok teşekkür ederimm :kedi:bir gelinlik bir insana bu kadar güzel yakışabilir Allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla düğününde giymeyi nasip etsin canım bayıldım çok güzeeeelopuyorumnanaktan
yeşilcim ilk gelinlik çok güzel bence
hayırlı uğurlu olsun canım umarım gönlüne göre olur herşey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?