"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

emme sordukmu bana daa küçük diolar nedense lülülülülülü
nesem demiceini biliorum bende seni kısdırıorum alsanaalsanasmile

Sen beni kızdıramazsın bikerem sana kızmak mümkün değil :dilcikar: sırnaşık şey

Evet sana nedense daha güccük gösteriosun diolar..
Acaba neden?
Sence neden kusencim?
hahahah :roflol:

oh şeydam bir evleninde her yaz tatile çıkarsınız artık ohhhhhhh sefanız olsun kuzenin ve eşide katılır size ...zemuszemus ben çok severim kalabalık arkadaş ortamları ile tatile çıkmayı...şeydam 7 nisanada bişey kalamdı haniaklinialirimsmile

İnşallah Tuğçemm..
Bende çok severim dioruz onlara sizde gelin diye ama keçi inadı var ikisindede hayır diye tutturdular..
Balayıymış bu gelemezlermiş :dilcikar:
Sankim nolcak lmaz:
Birlite yatmıcaz korkmayın dedim ama dinletemedim aklinialirimsmile

Hahahhahahhahah Tuğçemm ne kaldıkii dmi yaa zaman su gbi akıp geçicek Allah'ın iznyleeee :lepi:

kusenciim bizi ayakra deelde oturarak görenlerde aynını dio
neden bilionmu ben minyonuum tmmı :1closedeyes:

Kuzeeeeeeeeeeen sen beni güldürdün Allahta seni güldürsn emi hahahah koptum ya sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben ayakta oturarak demedimki kuzum aklın nerelere gidio senin yaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey

Evet bilioumm minyonsunn ama bende güccük gösteriorum :1closedeyes: tammı lülülülülülü

hakikaten bişey olmaz gelseler halbuki süper olur sizin için ama onlarda ilk tatilinizde baş başa kalmanızı istiyorlardır doğal olarak canım hani ilkler özeldir derler ya...
bir dahaki sefere hep beraber gidersiniz....
evet canım bu sene su gibi akıp geçiyor sağlıkla sıhhatle bol bol paracıklarla maaşallah

Ayh Tuğçem nolcak yaa biz birbirimizi çok sewioruz ve birlikte vakit geçirmekten çok zewk alıorus..
Onlar anlamıolar nedese :dilcikar:
Bu taşta birilerine gitsin :1closedeyes:

Ayhh maşallah Tuğçemm gözü olanın gözü çıksınn :lepi:

şeydammmmmmmmmmmmbende yatayım kuzum yaaaaaaaaaaaaa sabah 8 de kalktım evlere temizliğe hahahahahah
sende yat sabah kayınvalidene gitcen zaten uykunu al
converse'cim
senin kocan yokmu kız yanında ne oyunu

[FONT]"Comic Sans MS"]
evet tuçecim ilk tatilleri olmaz..ama seneye birlikte gideris inşallahh
bide bakarsın kucamısda beler ıngaa ıngaaa diee :CüvCüv:
[/FONT]

şeydammmmmmmmmmmmbende yatayım kuzum yaaaaaaaaaaaaa sabah 8 de kalktım evlere temizliğe hahahahahah
sende yat sabah kayınvalidene gitcen zaten uykunu al
converse'cim
senin kocan yokmu kız yanında ne oyunu

Tuğçem geç gitcem bilion bitanem uykum yok takılcam ben :lepi:
Aa evett demii temizliğee haha pazara uğrıcan sonra Tuğçem sen uyu hemen sempatiksalakcinni

O kocayı uyutup nete gelio böle alsanaalsanasmile

onlarda sizi seviolarki balayınızda sizi baş başa bırakıyorlar şeydam aklinialirimsmile
taş sağlam gitti birilerinekaydirigubbakcemile3
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kem gözlerden korusun rabbim...

[FONT]"Comic Sans MS"]
evet tuçecim ilk tatilleri olmaz..ama seneye birlikte gideris inşallahh
bide bakarsın kucamısda beler ıngaa ıngaaa diee :CüvCüv:
[/FONT]

Yaa kuzen seni çok fena yapardımda mart ayındayız bütün ayı senin doom gnün ilan ettim :lepi:
O yüzden bişe demiorum sempatiksalakcinni
Gelicek senede aaa bu sizin ilk tatiliniz kusura bakmayın dicem ben sna :1closedeyes:

Kızz sen geç bilem kaldın artık bişiler yapman lazım bencü :kedi: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

Ama bana erken daha birbirimize doyucaz biz aşkımla Allah tüm istiyenlere wersn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…