"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

onlarda sizi seviolarki balayınızda sizi baş başa bırakıyorlar şeydam aklinialirimsmile
taş sağlam gitti birilerinekaydirigubbakcemile3
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kem gözlerden korusun rabbim...

Bakalım ikna çabalarım bununla sınırlı kalmıycak :lepi:

Aminnnn canımmmm

[FONT]"Comic Sans MS"]
evet tuçecim ilk tatilleri olmaz..ama seneye birlikte gideris inşallahh
bide bakarsın kucamısda beler ıngaa ıngaaa diee :CüvCüv:
[/FONT]

inşallah canım gidersiniz hep beraber...
allah gönlünüze göre versin canım umarım bebeklerinizde olur sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza...
:Saruboceq:

Tuğçem geç gitcem bilion bitanem uykum yok takılcam ben :lepi:
Aa evett demii temizliğee haha pazara uğrıcan sonra Tuğçem sen uyu hemen sempatiksalakcinni

O kocayı uyutup nete gelio böle alsanaalsanasmile

sorma kuzum pazarada uğrayacağım hahahahah
hemen uyuyoum şeydacım...
haha alemmiş kuzenin şeydam kocayı uyutup nete geliomuş napsın kız uyku tutmuyorsa....

:kedi:

haydi güzellikler müsadenizle ben çıkıyorum allaha emanet olun yarın allah izin verirse görürüşürz...
iyi gecelerrrrr
opuyorumnanaktan

Aminnn bitanemmm sende inşallah :Saruboceq:

Uyku tutmuyo onu Tuğçem hele bizdeyken bütün gün oturup gece muhbbt edioduk delikafadulden

Uyu Tuğçem sen Allah rhatlık versn Rüyanda sewdiğini gör öptmmm Şeniz :gitme:

şole soliyim şeydacım kafamda zeytinyağıyla oturuyorumkaydirigubbakcemile3
kendimi salata gibi hissediyorum
saçlarım yıpranık birazda üşengeç bi insan olan ben kalkıp bugün bakım yapiyim dedim onun sonucu kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın tatlım eğer yeni kalktıysan günaydınlar canım

Evet canım yeni kalktım hatta sana slm verdim gittim kahvltı ettm yeni geldim kaydirigubbakcemile3

Şimdide çayımı aldım sgra keyfi yapıorum

Ovvv bakım hee kolay gelsin..

Emin ol senden daha üşengeçlerde var :lepi: Mesela ben sırnaşık şey

Hiç yapmam öyle bakımlar falan. Ama saçlarım çok inceldi doktora gidicem bi çözüm bulmam lazım :gitme:

Yaa biri yalancı tavuk göğüsü tarifi vermişti burdan kusura bakmasın kim oldğunu hatırlayamadım..
Ama not almıştım o tarifi..
Ve denedim mükemmel oldu..
Çooooooook teşekkür ediyorumm ..
Kim olduğunu unuttuğum içinde özür diliyorum :kedi:

a.s.

Bendim o canım:)
Ben vermiştim tarifi,denemene ve beğenmene sevindim:)
afiyet olsun

yaaa evet şeydacım aynı sorun bendede var:sinifsinif:
benim saçlarım taranmıyor artık boyadan dolayı
saçlarım sarı boya ve her geçen gün anlayamadığım hallere girmeye başladılar aklımdaydı bu zeytinyağı işi aylardırkaydirigubbakcemile3
amaan neyse bakalım şeydam bana bakımlar için erken gibi geliyor zaten yaş ilerleyince kremlerdir şudur budur yeterince muhatap olunuyo gerek yok bunlara
evliliğe bakalımaklinialirimsmile
aaaa bide sigara demişsin yaaa ben sigarayı yeni bıraktımmafoldumben

Benimde boyadan baya yıpranmıştı ama 2 senedir boyatmıyorum..
Kendi rengi saçlarımın..
Sigradanmıdır nedendir bilmiorum acayip azaldı..
Çok iyi yapmşsn cnm nişanlımda bırakalım die tutturdu inşallah bizde bırakabilrz :Saruboceq:
Bakımlara gelince evet belirli bi yaştan snra istemesekte haşır neşir olmak zorunda kalıcaz..
Bende pek sewmem o kremi kullanıyım öğlen şu akşam bu sıkılıyorumda..
Yaşımızıın keyfini çıkaralım :lepi:

aslında en güzeli boyaya bulaşmamak ama sarıdan vazgeçemiyorumda napimmafoldumben
sigara artık benim için vazgeçilmez olmaya başlamıştı 46 kilo oldum hatta
sonra annemle birlikte bırakmaya karar verdik
onceden amaan nolcak sanki içmiyveririrm olur biter diyordum ama hiçte kolay diilmiş bırakmak onu anladım
7. haftanın içindeyim işte kendimi çikolatalara vermiş durumdayım şeydacımkaydirigubbakcemile3
bide şunuda soyliyim canım ben bu topiği çok seviyorum ama bi türlü denk gelip de şoooyle bi sohbet edemedik ya

Son düzenleme:
şeydacım buarada ben bugün senin saçların için bi formul duydum televizyondaki bi lokman hekimden
hatta sana soylerim diyede anneme yazdırdım kaydirigubbakcemile3
bir tane soğan kabuğu 1 su bardağı gül suyu ve bir çay kaşığı tarçını karıştırıp bir hafta bekletiyorsun sonra bunu 1 ay haftada 2 kez sürüp bekletip yıkıyormuşsun sonra bir ay saçını dinlendirip tekrar yapıyormuşsun kadın ilk ayda bile fark edersiniz saçınızın kalınlaştığını dedi ve kadının saçlarınında maşallahı vardı
belki işine yarar ama biliyorum ki sende ben gibi bunları okurken bile yoruldun
ne kaa üşengecim ya kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrrrrrrrrrrr nabersiniz ???
füsun'cum nerelerdesin kız sen ???
duru'cum naber canım ???
şeyda'm 2 gündür yok nette nerde acaba yaaa ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…