"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

ınşallah canım..
Şu evi yerleştirmeye falan bi başlasak zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor ama işte o zaman kadarrr...

İnşallah canım..
Şu evi yerleştirmeye falan bi başlasak zaman daha çabuk geçecek gibi geliyor ama işte o zaman kadarrr...

Canım kusura bakma bağlantıda problem oldu benim.. Sayfa görüntülenemiyo diyodu..
Cvp yazamadım o yüzden sana..
Evi dizdikten sonra aslnda zaman hiç geçmemeye başlıycak..
Çünkü yapıcak hiç bişeyimiz kalmıycak..
Şimdi en azından evi halletsekte bitse diyoruz..
Öyle yada böyle elbet biticek bu günler..
Aslında değerini,kıymetini bilmemiz lazım bu günlerimizin :gitme:

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
şeydacım nasılsın bakalım anlat ne var ne yok zaten hasret kaldık siteye kaç gündür girmeye çalışıyoruz buraya

ben geldimmmmmmmmmmmmmm
şeydacım nasılsın bakalım anlat ne var ne yok zaten hasret kaldık siteye kaç gündür girmeye çalışıyoruz buraya

Hoşgeldin canımmmm..
Nasılsın?
Evet güzelim yaa girilmiyodu kaç zamandır siteye..
Ne anlatıyım canım aynı valla kendimize ayırdık bu hafta sonunu pek bi gelişme yok bende kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canımmmm..
Nasılsın?
Evet güzelim yaa girilmiyodu kaç zamandır siteye..
Ne anlatıyım canım aynı valla kendimize ayırdık bu hafta sonunu pek bi gelişme yok bende kaydirigubbakcemile3

olsun bakalım şeydacım naparsın zaman ilerliyor sonuçta hayırlısı boyleyse boyle olsunopuyorumnanaktan

olsun bakalım şeydacım naparsın zaman ilerliyor sonuçta hayırlısı boyleyse boyle olsunopuyorumnanaktan

Aynen canımmm..
Aslında yapıcak pek bişey kalmadığı için bu hafta böyle oldu..
Evin kapısı yenilenicek ve babasının biraz işi var o bittikten sonra hızlanıcaz yeniden..
Temizlik olucak sonra eşyalar dizilmeye başlanıcak..
Onlar bitene kadar biraz tembellik yapıcaz böyle sempatiksalakcinni

bak bide şu açıdan düşün şimdi yavaşsınız oyle günler gelirki oturduğun yerde uyuycak kadar yorgunluk halinde
olursun sanırım evlilik hazırlığının en güzel yanı da bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…