- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.701
bak bide şu açıdan düşün şimdi yavaşsınız oyle günler gelirki oturduğun yerde uyuycak kadar yorgunluk halinde
olursun sanırım evlilik hazırlığının en güzel yanı da bu olsa gerek
Evett öyle olucakk..
Aslında öyle olmaması için evi baya önceden tuttuk rahat rahat sıkışmadan halledelim diye herşeyi..
Sanırım yine hızlı bi maraton başlıcak snra yine durulucaz.. Sonra yine hızlancakk ondan snrada evlenmiş olucaz sempatiksalakcinni
neler geçiyor içinden cnm böyle bazen içini sevinç kapladığı anlar oluyormu
genelde bu duygu çocukluğumuzda vardı
minnacık bişiden mutlu olurduk
bazen çok mutluluk verici bi olaydada hiç inanası gelmezdi insanın aynen öyle oluyormu merak ediyorum
Kızlaaar merhabaa..Durucum sana katılıyorum ve ben şu an o çocukluğumdaki hisleri hissediyorummEvi ne zaman tutmalıyız sizcee??26 haziran bizim düğün
ne güzel anlatmışın şeydammm..Amiiiiiiiiiiin
Hmmm ben yavaş yavaş bakayım bari...Nişanlım inşaat mühendisi inşaat emlak şirketleri var ama ben ev işi hallolsun içim rahat olsun istiyorum.Aslında bu kadar önce tutup boş eve kira ödemek de zor ama..
Hmmm anladım cnm..kendi şirketinde çalışıo o ve emlak şirketimiz var diye ben ağırdan alıodum ama haklsın bence de bakayım ben yavaştanBi de ben korkuyorum ondan yüksek katlarda olmalı ama en üst de değil fln derken çok seçici oldum
çok hoş bi seçim olmuş esrant
Merhabalarrr:)
Şeydacım koltuklarımın resmini attım bilgisayar,hemen gösterip sileyim:)
Güzelim kusura bakma başka bi konu okuyodum şmdi gördüm yazdığını..
Koltukların çok rahat ve şık duruyolar..
Aslında benziyolarda benimkiyle biraz..
Farkları seninkinin büyük yastıkları var sırt kısmında bnmki öyle değil..
Siyahlı rengide güzel ama kahveli daha ağır ve daha şık bi hava verir bencede..
Allah ağız tadıyla,mutlulukla,huzurla,sağlıkla kullanıcağın günleri görmeni nasip etsin inşallah canımm.
Ben beğendim aklinialirimsmile
Evet canım benziyorlar:)
Ayy beğenmene çok sevindim gerçekten:)
Evet ben de daha ağır duracağını düşünüyorum.İnşallah hepimiz ağız tadıyla kullanırız tatlımmopuyorumnanaktan
Amiiiiiiiiiiiiiiiiinnn güzelim :Saruboceq:
Koltuklarıda hallettinz ee geriye ne kaldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?