- Konu Sahibi SEYDAFERHAT
-
- #6.941
hahahahah alemsin cadım benim :))
gelinliğin dikimi nasıl gidiyor
ne zaman teslim alacaksın
kına kıyafetine karar verdinmi
gece kıyafetı harıcınde yoresel kıyafet yada bındallı falan dusunuyomusun canm
bugün tam 1 ay kaldı nişanıma :teytey:
08 . 04 . 2010 :1shok: & 08 . 05 . 2010 :1shok:
Ayyy azıcık kalmış kızzzzzzzzzzzzzzzzzz :sm_cool:
ayyy canım benım emınım cok guzeldırsırnaşık şey
Gelinliğimin dikimi iyi gidiyodur heralde hiiç haberim yok kaydirigubbakcemile3
29 nisanda gidicem provaya o zaman bitmiş gbi olur artık bende görmüş olcam neye benzediğin :lepi:
O gün konuşcaz ne zaman teslim alıcağımı daha konuşmadık sempatiksalakcinni
Kına kıyafetime karar verdim cnm aldım hatta aklinialirimsmile
Ya bindallı falan giymek istemiorum ama kına kıyafetimi aldığım yerde çok güzel bişey vardı onu çok beğendim mutlaka giycem onu..
Çingene kıyafeti gbi bişey kınada giyiyomuş kızlar ama satmıolar kiralık veriolar sadece eminönüne bakıcam bnde orda bulamazsam ordan kiralıycam..
Böyle kırmızı çingene eteklerinden güllü dallı üzerine dore pullu bi badi onun üzerine yine dore pullu bolero altınada dore pullu babet alıcam..
Denedim annem çok beğendi :lepi:
Yöresel değil ama onu giycem Aslıcım boshayallersmile
Eveeeeettttttttttttttttt :sm_cool: :sm_cool:
:lepi:
ayyy canım benım emınım cok guzeldır
tarıf ettıgın kadarıyla guzel bıseyde benzıyo
e kıyafetını aldıgın yerden kıralasana
:)
ne kadara aldın cnm kına kıyafetını hangı renk?
o kıyafetn kıralk fıyatı ne kdarms?
bıde hangı semtten aldın?
cok soru sordm yıne dımı kaydirigubbakcemile3
Ne güzel bi haberr yarenka çok çok geçmişş olsuunn..Allah bi daha yaşatmasın inşallahh..selam kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum arkadaşım lenf kanseri olmuştu ama bugün itibariyle kurtulduk bu illetten:lepi: kanseri yendik kızlar aylardır konuşamıyorduk yasaktı telefon sadece mesajlaşıyorduk bugün konuştuk sesi çok güzeldi hep gülüyordukaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum arkadaşım lenf kanseri olmuştu ama bugün itibariyle kurtulduk bu illetten:lepi: kanseri yendik kızlar aylardır konuşamıyorduk yasaktı telefon sadece mesajlaşıyorduk bugün konuştuk sesi çok güzeldi hep gülüyordukaydirigubbakcemile2
İyiyimm teşekkürler sizz
selam kızlar nasılsınız bugün çok mutluyum arkadaşım lenf kanseri olmuştu ama bugün itibariyle kurtulduk bu illetten:lepi: kanseri yendik kızlar aylardır konuşamıyorduk yasaktı telefon sadece mesajlaşıyorduk bugün konuştuk sesi çok güzeldi hep gülüyordukaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?