"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Nasıl bir duygu hissettin cnm temizlik olduktan sonra
İçin burkuldumu
Ya bak görüyormusun gün gün bişeyler değiştikçe nasılda değişiyor hislerboshayallersmile
Amin canım aminnn Allah hepimizin bilhassa evleneceklerin yardımcısı olsun

Acayipti yaa bianda benimsedim galiba orasının bnm evim oldğunu sonra buraya babamın evine geldiğimde burasının bambaşka oldğunu anladım bikez daha..
Nolursa olsun hangi ew olursa olsun burdaki sıcaklık,burdaki huzur hiç bi yerde bulunmaz bişey heralde..
Eşyalar kurulurken başlarnda boş boş beklemek zorundaydık her yaptıkları parçadan snra şaşkın şaşkın bakıodum bu nereye koyulcak şu nereye koyulcak diye soruolar bi türlü karar veremiorum beynim duruo sanki snra tmm tmm böle olsun diorum..
Ama koltukların yarını sürekli değiştirces heralde kaydirigubbakcemile3
Ben o tarafa çekiorum Ferhat gelio şu tarafta daha iyi diye çekiştirio en sonunda bırak snra düzelir onlar ddm de koltuk düzeltmekten vazgeçtik aklinialirimsmile
Canım aşkım çok yardımcı oldu dünde tek başıma hayatta o ewin üstesinden gelemezdim.
2 gün temizlik sürdü ilk gün temizliğe gelen kadın,kayınvalidem ve komşusu kabasını aldı ikinci gün ben kuzenim ve ferhat yaptık kafamçokkarıştı
Sen neler yapıosun cnm nasılsın?

benim düğünüme çok az kaldı 1 mayısta düğün tam 17 gün var , zamn ne çabuk geçior hiç bişey anlamadım acayip hüzün çöktü duygusala bağladım iice

Hımm..
Seninkide bayağı yaklaşmış gerçekten diamente
Bi yandan ailenden ayrılmanın hüznü oluyor ama sevdiğin insanı gördükçe onların hepsini unutuyorsun..
Kendini üzmemeye bak bence bu koşuşturmaların tadını çıkar (kendini de üzme!)a.s.

benim düğünüme çok az kaldı 1 mayısta düğün tam 17 gün var , zamn ne çabuk geçior hiç bişey anlamadım acayip hüzün çöktü duygusala bağladım iice

Allah tamamını erdirsin :Saruboceq:
Çook azıcık kalmış seninkine gerçekten yaa sırf strestir o zamanlar herlde eyvahedigeldismile
Ee yapcak bişey yok hem ağlarım hem giderim hesabı :gitme:
Elimizden geldiğince kendimizi yıpratmadan atlatıcaz bu zamanları inşalla :Saruboceq:

Ayyy tatlım yaaa insanın kendi evini düzmesi gibi güzel bi duygu içerisindeymişsin desene hafta sonuuopuyorumnanaktan
Sen anlatıyorsun ama ben böyle hikaye okur gibi okudum:kedi:
çok hoş bişi ya
Allah'ım o yuvada olduğunuzu düşünsene biiihihoyyyt
Evi dip köşe 2 gün boyunca iyice temizlemen güzel olmuş cnm en azından aklında soru işareti kalmaz
Baba evine gelince doğup büyüdüğün insanların yaşadığı evin kokusu bile bi başkadır
Bunun yeri doldurulamaz sanırım
Ama ne yardan ne serden derler ya öyle de bişi var işte:asigim:
Bende iyiyim işte cnm öyle kursa filan gidip geliyorum
Arada geliyorum senin takvime bakıyorum ne kadar kaldığına hihoyyyt
Birazdan da mama yicem cokacimcoook

Gerçekten ilginç bi duygu canm ya orayı öle mi yapsak burayı böle mi yapsak tamamen bizim zewkimize göre döşenmiş bi ew herşeyiyle bizim.
Tarif edemiorum çok taze daha ne olup bttiğinide anlamş değilim aslnda yavaş yavaş iyice içim acımaya başlıycak sanırm :gitme:
Takvimde gelin damada gittikce yaklaşıo ama bi yanına gidemedi kaydirigubbakcemile3
Afiyet olsun cnm sna cokacimcoook

Evet anlaşılan şeyda bugün burda
Neden çünkü yorgunluk atışları başlamış
neden çünkü artıkkkkkk keyif günleri geldii:lepi:
Ya sen şimdi evlenince gelmezsinde buralara:gitme:

Evet anlaşılan şeyda bugün burda
Neden çünkü yorgunluk atışları başlamış
neden çünkü artıkkkkkk keyif günleri geldii:lepi:
Ya sen şimdi evlenince gelmezsinde buralara:gitme:

Evet cnm bugn burdaydım genelde azcık karnım ağrıodu uzandım tv fln yorgunluğumu atmaya çalışıorum..
Asıl evlendikde snra burdan çıkmam can sıkıntısından ewde bütün gün tek başıma kaydirigubbakcemile3

Ya o hiç belli olmaz ama yaa
Yaşamadan görülmiyiiiii
Ev temizliği yemek yapmakdı şuydu buydu derken
fiyuuu günler sular seller olurda aşkınla birlikte aman sabahlar olmasınnnbayanssulusmile
Beni de davet edersin evine
Immm bi düşünelim bakalım hangi gün olabilir CADIARZU
Tamam cnm düşündüm taşındım karar verdim beni hergün çağırabilirsin
haftasonu ve içi olmak üzere müsait olduğuma karar verdimsırnaşık şeysırnaşık şey
Evet geliyorum ben sanasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Kendimi hiç bu kadar yüzsüz görmemiştimsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Ya benimde çay içesim geldi annemin yanında çaydanlıklar anneme koydurdum
Bu davranışımı uzun zamandır tasvip etmiyorum alsanaalsanasmile
Ama tasvip etmemekle kalıyorumkaydirigubbakcemile3

Ben anneme banada çay koysana anne dediğimde genelde sen kalk banada dök dio kaydirigubbakcemile3
Arada eserse ben demledysem fln banada döküo :kedi:

2 kişi olcaz kız evin ne pisliği olcakki temizliği olsun..
Hergün dip köşe temizlicek değilim herlde aklinialirimsmile
Valla askm işten geldikden snra giremeyeblirm nete ammaa gelip tv başına geçerse benden de net kaçmaz hemen geçerm pc başına :lepi:
haha davet ederim tbi cnm ne yüzsüzlüğü buyur gel buyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

Bi an aklıma öyle temizlik filan işleri geldi sanırım ondn dedim cnmm
Evet cnm tv varsa kk var hihoyyyt

Evet cnm boşverelimm önümüze bakalımm
cnm ben çıkıyorum şimdi ıyi akşamlar cnm
Tatlı yorgunlukların da herşeyin de hayırlı olsun cnmm en güzellerde kullanman oturman dileğiyleopuyorumnanaktan
Öptmmm cokopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…