"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

38 bedende başlıo dedn ya cnm bn anlmdım nasıl yani :uhm:

tamam canım annadım ben onu:hulya:
hade ekle gitmiom ekleyene kadarbilmiyorumkismile

Kızım aç adama sor o zmn çamaşır rengi sormak için arıon madem bunun için ara böle netten fln hiç yakıştıramadım size :umursamaz: sırnaşık şey

şeydam heeyı sorarım ama onu sormama ıste walla sadece merak ettım
su garısının dedıgı gıbı tel faturaları bılmemneler bende ordan yola cıktım aklıma google geldı arastırdım baktım merak işte sırnaşık şey

Ne kadara aldınız cnm nişanlığını?

Sormanın bin türlü yolu waryaaa öğrenirsin işte nası geçinces net aldığn nedir bilmem ne oooo benmi öğretcem sze delikafadulden sırnaşık şey

38 bedende başlıo dedn ya cnm bn anlmdım nasıl yani :uhm:

evet burayla anlaştıktan sonra akşam 3 yere gittik 3ünde de abiyeler 38 bedenden başlıyordu.36 beden bulamazsınız burda dedi.ve biz de o dönem yakın zamanda nişan yapıcaz diye acele etmiştik.nişan ertelendi ama sonuçta ben bu abiyeyi giyicem kesinleşti yani.yeni bi abiye bakmıyorum canım.

Ne kadara aldınız cnm nişanlığını?

aralık ayında kampanya vardı abiye+saçboyası+nişan saçı+ makyaj 350anlaştık. tabi alptekin 375 biliyo(((

hmm anldım cnm bnde 36 bednmde ondan sordm..
hylısı olsn cnm ..

:1shok::1shok: dehşet güzelsin:icecream:

yalnız her resimde başka biri gibin çıkmışın:)

Teşekkr ederim yafrum otbste görsen ne dersin peki? sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Heehee ölemi çıkmışım sen bide canlı gör sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…