"2010'nun taze gelinleriyle dünden bugüne her telden.."

Ohh ne güzell e yaşlar kaç erken değil mi dahabilmiyorumkismile
Hayırlısıysa hepiniz evlenin bu sene:Saruboceq:

ben ewlenırmıyım bılmıom ama nısanlanacam sanırım kkarabıbercım dugunde 2011 olur belkı belkıde 2010 bellıde olmaz hepsı awukata baglı

Yok yok senide bu sene başgöz edices Allah'ın iznyle kaçamazsın elimizden :lepi: sırnaşık şey

bebem buna benzer bı konu acıldıydı ben ben calısmak ıstıyorum ewde sıkılırım dedım bana dedıkı calısmana gerek yok büroya gelırsın sıkılırsan dedı ama yok ben meslegımde ılerlıcem dıyorsan o zaman saygı duyarım calısabılırsın dedı...

kkarabıber allah bozmasın e senıde ewlendırek artıkkkk...

Benim evliliğe daha çok var cnm:sinifsinif:

Oooo maşallah cnm Allah nazarlardan korusun
Kaç yaşındasın cnm bide sakıncası yoksa adın ney?
Ben Şeyda biliosunz ztn :lepi:
Eee evlilik ne zmn inşallah teklif warmıııı :lepi:

Amin cnmm. 21 yaşındayım adım beyza cnm. Biliyomkaydirigubbakcemile3
Evliliğe 6 sene var daha cnm okul felan biticek öyle:gitme:

Ohh ne güzell e yaşlar kaç erken değil mi dahabilmiyorumkismile
Hayırlısıysa hepiniz evlenin bu sene:Saruboceq:

Yaa sewmiom bu yaş muh.
En küçük benle Ümmü burdaaa..
Banane sölemicem işte yaşımııı..
Tamam sölüorum 89 luyum ben :kedi:
Erken demeyn yaa sıkıldım 3 yıldır birlkteyss tak etti :lepi:

Tamam yafru ilk söledklerimi söliyerekte öğrenebilrsn ee baban dicek geliri ne bilmem ne onu bahane ett az cok bişiler söler net olmasada..

Yaa sewmiom bu yaş muh.
En küçük benle Ümmü burdaaa..
Banane sölemicem işte yaşımııı..
Tamam sölüorum 89 luyum ben :kedi:
Erken demeyn yaa sıkıldım 3 yıldır birlkteyss tak etti :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kız daha dur 3 senelik seninki benim 6 senelik bi 6 yıl daha bekleyeceğim vay halime vayy:teselli:

kaydirigubbakcemile3 kız daha dur 3 senelik seninki benim 6 senelik bi 6 yıl daha bekleyeceğim vay halime vayy:teselli:

Anamm 12 senee valla Allah sabır versinn..
Belki çok zor şeyler yaşadğmz için bu kdr sıklmışmdr benden çok o acele edio ztn öle evlenelim gibi bi merakım yoktu aklıma soktu cani adam sırnaşık şey
Aynı yaştayıs heralde Beyazcım sende 89lusun glba yada 88

çalışma fikrine saygı duyması sana bırakması çok güzel..ben bu enişteye ısındım ya inşallah evlenirsiniz tuğçemm:)))) buarada şey de yapabilirsin bu konu bikez açılmış büroya gelirsin sıkılırsan felan demiş ama başka bi zaman buna yakın bi konu açıldığı zaman tek gelirle ev geçindirmek oldukça zor olur ikimiz de çalışırsak ferah yaşarız tarzı bi cümle kurduğunda belki soruna cevap bulursun.önce kaçamak cevap verse de biraz sıkıştırabilirsin bence:)

ben 83 luyum geç bile kaldım hahahahahaha sempatiksalakcinni
ama ben hep karıyerımde ılerlemek ıstedım salak gıbı pişman değilim ama artık zamanı geldi elimdekileri kaçırmamaya çalışıcam bu sefer yoksa benı kımse almaz bu yaştan sonra

Ahanda yazmışsın cnm ksra bkma yaa bende saçını çektim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Çok zor olcak ama napalım cnm şartlar öyle bana kalsa hemen evlenirim
Hmm belki cnm hızlı yaşadıysanız ilşkiyi ondan da olabilir. Ne güzel kız işte istemese daha kötü.Aynı yaştayız cnm 89 luyum.

Ya varya gerçekten fitil oluorum bizim milletimize hee bak bana erken derler sanada geç derler acaba bunun ortası nedir onlar için kaydirigubbakcemile
Ne sana geç ne bana erken kim ne zmn evlenmek isitosa o zmn evlenir..
Geç falan değil senin ki kızım böle deme bidha hee nası kimse almıcak seni pehh adanalıdan kurtlamazsnki sen dha kimse alsın diyeee bırakmaz o seni sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

haklısın cnm ewet bı daha sordugumda ole sorcam bakalım ne dıyecek...
ınsallah hersey hepımız ıcın hayırlısı olur tatlım yeterkı huzur olsun...

Öyle öyle ben sna sölim bizim adanalı avukat beklemez 2011 :lepi:

Sibelcimm ordamısın nie bişe yazmıonnnn kaydirigubbakcemile

bencede şeydacım banada öle gelıor bugun telde bıle hanı bu askere gıdıcek ya babasına sormus ben nisandamı askere gıdıyım yoksa ağustostamı dıye babası ağustosta gidersin demiş kız arkadaşınla nişan falan konşuyorsunuz nişan olmadan askere gıtmem diyosun madem öle yawaştan bıseyler olur tanısırız aılelerle nişanı yapar öyle gidersin askere demiş bilmiyorumkismile

Çok zor olcak ama napalım cnm şartlar öyle bana kalsa hemen evlenirim
Hmm belki cnm hızlı yaşadıysanız ilşkiyi ondan da olabilir. Ne güzel kız işte istemese daha kötü.Aynı yaştayız cnm 89 luyum.

Birlikte oldğnuz sürece o sürenin nası geçtğini anlamazsın bile cnm arada sivrilmeler bunalmalar olabilr ama sonunda onunla bi ömür oldğnu düşünmek insana huzur werio..
Evet çok hızlı yaşadık bağzı şeyleri çok mutlu oldğmz gbi çok acı çektğimz şeylerde oldu normal bi ilişki olmadı bizimkisi hiç bi zaman hayat bize normal insanların karşısına çıkardğı gbi normal şeyler sunmadı malsf..
Evet istemese sinr olabilrdim hatta ayrılabilrdim de sırnaşık şey
Teklif warmı sizde peki?
Konuşuomsnz evlilik hakknda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…