2011-2012 Sonbahar-Kış Alışverişleriniz..

Kor99

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
83
0
86
İstanbul
Selam kızlar. Bu bölümde sonbahar ve kış için aldıklarımızı paylaşalım.Kıyafetler,ayakkabılar,makyaj malzemeleri ne isterseniz paylaşabilirsiniz. Hepimizin aklında bir fikir oluşsun, birbirimize yardımcı olalım değil mi:)

Sevgiler..

Son düzenleme:
ilk önce ben paylaşayım bu kış için aldıklarımı. sizlerdende mutlaka bekliyorum.. öncelikle tarzım rahat ve şık olmak. tayların ve jegginglerin üzerine salaş kazaklar giymeye bayılıyorum. genel olarak sıkı sıkı beni rahatsız eden şeyler giymiyorum. Tabiki dolabımda var tabi vücudu saran kıyafetler fakat o günkü ruh halime görede değişmiyor değil..

geçen ilkbaharda sağdaki ceketi almıştım simdide o mor botu almayı düşünüyorum

birde güzel mont modelleri görürseniz bana bildirebilir misiniz

Son düzenleme:
canım bulursan mutlaka banada haber verir misin bende alıcam çünkü ama kalın olsun istemiyorum :)

Selam kızlar..Bu sene bu atkı boyunluklar çok moda bende aldım bir tane. aslında kolayca örülebilir. sadece düz örgü. krem rengini örmeye başladım bile.. eğer isteyen olursa ölçülerini verebilirim.

tabiki herkesin zevki farklıdır ama atkıdan çok çok daha havalı olduğu kesin..

Bi an heveslendim şimdi canım bakarım olmadı ördürürüm beğenmezsem giymem sonuçta bişey kaybetmem ki :)

colıns ten kırmızı supperr bır mont scooterden kahverengı spor ayakkabı aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…