2011 AĞUSTOS ayında hamile kalanlar buyurun bakalım..

rengarenk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
342
0
46
İstanbul
:nazar::nazar::nazar:

kızlarrr tüm anne adaylarııı merhabalar..

5+2 haftalık hamileyim ve benım gıbı ağustos ayında hamile kalan arkadaslarımızla aynı topic altında buluşalım istedim..
Allahım hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

bol muhabbetler..

:nazar::nazar:

slm canım ben de ağstosta hamile kaldım şimdi 7 haftalığız rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

hayırlısı olsun kızlar.. benımde sadece kese gorundu.. çarşamba tekrar gıdıcem doktora.. ilki düşükle sonuçlandı bu ıkıncı gebelığım.. korkuyoruz biraz.. kalp atışlarını goremeyebılırız çarsamba ama kesenın buyumesıne bakalım gel de dedi doktorum.. bakalım..

inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz kızlar.. buarada testlerini de yaparız demişti. ne testi bunlar?

hayırlısı olsun kızlar.. benımde sadece kese gorundu.. çarşamba tekrar gıdıcem doktora.. ilki düşükle sonuçlandı bu ıkıncı gebelığım.. korkuyoruz biraz.. kalp atışlarını goremeyebılırız çarsamba ama kesenın buyumesıne bakalım gel de dedi doktorum.. bakalım..

inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz kızlar.. buarada testlerini de yaparız demişti. ne testi bunlar?

canım bende 5 haftalık hamileyim cuma günü doktora gittim kesemizi gördük..bu cuma tekrar gidicem kalp atışına bakıcak..
banada bir takım testler yapılcağını söyledi sorduğumda şeker demir kan değeri falan onlara bakıcaz dedi :34:

:nazar::nazar::nazar:

kızlarrr tüm anne adaylarııı merhabalar..

5+2 haftalık hamileyim ve benım gıbı ağustos ayında hamile kalan arkadaslarımızla aynı topic altında buluşalım istedim..
Allahım hepimize sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah..

bol muhabbetler..

:nazar::nazar:

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. tabi herkesin.
benim ovilasyon günüm 2-3 ağustostu. şimdi 8 haftalığız. sanırım ilk ağustos hamilelerindenim.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. tabi herkesin.
benim ovilasyon günüm 2-3 ağustostu. şimdi 8 haftalığız. sanırım ilk ağustos hamilelerindenim.

benm de 1 ağustos.
bizde sekizinci haftamıza girdik. aynı zamana geliyor doğumlarımız erken gelmek istemezlerse tabi. :)

mrhblar ben de 7+0 hftalık hamileym. çevremde hamile yok diye üzülüyodum ama bu süreci sanal da olsa brber geçirceğimiz için çok mutluyum :)

burası çok yayarlı oluyor. ben düğün hazırlıklarında da sürekli kk deydim. bir çok kişiye ulaşabiliyoruz burada.

kaçınvı haftadasınız;
tüm kan değerlerini hormon testlerini idrar testlerini yapıyolar
gerekiyorsa demir ilacı filan veriyorlar

Arkadaşlar ben de ağustosta hamile kaldım.Sanırım bugün 7+4 günlük .Yarın 2.ultrasona gireceğim.İlk ultrasonum 6+3 günlükken oldu.Bebeğimin kalp atışlarını görmüştük.Çok güzeldi.Ama doktor kesesinin küçük olduğunu yaşama olasılığının çok düşük olduğunu söylemişti.İnşallah hala yaşıyordur.Şu 10 gündür öldüm öldüm dirildim.Ne olur benim için dua edin.Yarın mutlu haberler yazayım.

ilk bebişin mi canım?
sanırın nisan 15 den sonra gelmiş olcaklar
kalp atışlarını duydun mu ; kaçıncı haftada

evet canım il bebişimiz. bugün öğleden sonra doktorda randevumuz var bakalım. duyacaz inşallah kalp atışlarını. 8.haftamızdayız. mayıs 7 gibi olacak görünüyor doğum.

BENDE 6+4 GÜNLÜK HAMILEYIM gecen hafta keseyı gordumm bu cumada kalp atısı ıcın gıtcem ınsallah duyarımm bende de hamılelık belırtısı yok hıc uyku halı dısında:)

kaçınvı haftadasınız;
tüm kan değerlerini hormon testlerini idrar testlerini yapıyolar
gerekiyorsa demir ilacı filan veriyorlar

yarın gidiyorum doktora.. yarında tam 6 haftalık oluyoruz.. folik asit kullanıyorum sadece canım birde ilki düşük olduğu için progestan alıyorum.. demire ihtiyaç olur mu bilmiyorum.. kalp atışlarını duyabılecekmıyım, erken mi ???

kızlar buarada hep oglum diye konuşuyorum onunla, ne garip.. hep kızım olsun istemişimdir oysa.. :53:

kızlarrr bulantınız falan var mıı
benm midem çok fena :(

sürekli kraker yiyoruz kuzumlaa..

bende inş p.tesi gitcem dr a kalp atışları için
6 haftalık oluyo o zamana yawrum inş duyabilirizz

dr fetus görünmüo kese görünüyo sadece dedi bakalm görebilcez mii

merhaba arkadaşlar benim 2. çocuğum olacak inşallah. 3,5 yaşında kızım var. bir düşük yaptım şimdide 8 haftalık hamileyim. ama bununda düşük riski var. yarın kontrolümüz var 10. gün önce sadece kese gözüktü.bakalım yarın inşallah iyi haberler alacağım. ama ben tutunduğunu biliyorum bebişimin annesine. yaramaz şimdiden midemi bulandırmaya başladı. kızımda çok çektim 5a aylık olana kadar ne yesem çıkıyordu. bu inşallah öyle olmaz diyeceğim ama sabahları kesin çıkartıyorum. gün içindede sürekli bulantı halindeyim.allah hayırlısıyla hepimize bebişleri kucaklarıma almayı nasip eder inşallah

arkadaslar merhaba, bende hamileligimi dun ogrendim! cok heyecanliyim ama korkuyorum ayni zamanda...doktorumu aradim 4 ekime randevu verdi 4 haftaliktir dedi ancak o zaman gorebiliriz bi seyler dedi. ama ben dayanamadim bugun aradim haftaya carsambaya randevu aldim, beklediginizi goremeyiz belki ama iciniz rahatlar dedi.
bulantilar ne zama baslar? haftaya doktorun hesabina gore 5 haftalik oluyor, ultrasonda ne gorunuruz?

cok heyecanliyim dis gebelik felan olur yada bisey gozukmez diye...

Back
X