2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Lego var onlari benim birlestirmemi istiyo o ayriyo oyle oynuyo
Ya evet sizinkiler uzakta olunca tek bakmak cok sabir gerektiren bi is zamabkcim allah yardimcin olsun ben fusunemiyorum iki gun evde kaliyoruz cok bunaliyorum alistik kalabaliga bide
demekki hepsi aynııı dedigin gibi ayırmak daha hoşuna gidiyo eylulunde
yapmaktan sıkılıyo
çocuk çocukla yer içer derler
yakın görüştügüm 1-2arkadaşım olsaydıı enazından kızım için iyi olurdu
oda evde sıkılıyor
hava soguk dışarı çıkaramıyorum

Ay zambak bu vurma turnak gecirme sac yolma buzdede var ve cok can yakici oluyo gecen arkafasimin oglunun agzini kanatti tirnak gecirmis saclarini yoldu cocukta bi ay kucuk kasla goz arasinda yapti girsen cocuk zeynebi girunce kaciyodu bu donem bilmiyolar yaptiklarini oyun saniyo diycem yok kuzinca yapiyo bana kiziyo ya ya gidip telimi alip firlatiyo ya cicegin yapragina gidiyo yada tv kanallarini degistiriyo biliyo neye kizdigimizi cunku
Buarada ablamda bobrek tasi amieliyatinda yarim saat oldu girdi haber vekliyorum heycanla gidemedik zeyneple hastane cok uzakta diye

ahh cadıı ahhh
oglanı ne hale sokmuşşş:9::9:
yüzüm çizik çizik zatenn eylul yüzüne
burcu göz burun agız diye ögrettinmi ?

çok geçmiş ollsun ablanada
sıkıntısız geçer inşallah
böbrek taşının agrısını çekmektense ameliyat olmak eniyisi zaten
kapalı ameliyatmı olcak açıkmı

Zambak corbalarini guzel yapiyosundur zaten ben et tavuk suyuna metcimek bulgur patates kabak havuc keteviz karnibahar tatlikabak tavuk situnaysa tavuk parcalari etse et sigan sarimsak hepsini pusirip geciyorum robottan herseyi aliyo corbadan hem icinde hersey oluyo

Normal sut veriyomysun biraz ilik icine iki uc kasik balla tatlandir
Kekini sutle yumustsan sevmezmi acaba ara ogun ne guzel olur

agzına azcık koysam hemen geri çıkarıyor
agzında dolaştırmıyor bile
normal ekmek içi bile gelsin agzına geri çıkarıyor eliyle
alışır zamanla ama şimdiye çoktan yemesi lazımmdı
inan ara ögün diye biögünümüz yok
günde 2yada 3kase çorba okadar yedigi

zaten kilo alımı durdu
allahtan boyu uzuyor
mesela kilosu hala 10.800hala

Zambak evet baya kotuymus gece bizde gec yatiyoruz 12 buluyo genelde bazen erken bazen gec tabi gec kalkiyoruz budgece 4 tu jalkti 7 uyuduk bizim icin cok nadir bi durum bu tabi sen emzirdigin icin alisik zamvak
Yemek konusunda kofteyi corbadina ezsene buarada yemis olur cok kasma puture nasilsa aliscaklar corbalarini kiymali yap evet yemesi zor cocuk cok zor oluyo sabahlari bende arada corba veriyorum bide her corbasina peynir koyuyorum bi dene istwrsen

gece 4ten 7ye kadar ne yaptınızz
kıyma koyuyorum çobalarına
tavuksuyuna tarhana yapıyorum et parçalarınıda koyuyorum
dedigin gibi sebzeleride ekliyorum çorbalara
mesela bisabah yumrtayı peynirli yaptım 2çatal yedi ohh dedim yumurta yiyecek agzına peynirli geldi hemen eliyle çıkardı
seçiyo yani peyniri
deniyim ama hiç umudum yok.

zeynonun boyu kilosu nasıll

kız telden yazıyosun galiba yine
türkçeye yeni kelimeler ekliyosunnn:9:

Zambak eline ekmek versen belki alışır..Benim ki yavaş yavaş çorbalaındakileride yutmaya başladı..Kek,pilav yiyo..Ama doyucak kadar değil..Krep çok seviyo mesela..Yumuşak ya hoşuna gidiyo..Ağzına ayran sürmezdi ,bu aralar ayran delisi oldu...

Benim ki en çok kitapları seviyo..Pati yayınları,net yayınları favorilerimiz..İlk sözlüğüm die bi kitabı var.,neyi sorsam bııı yani buu die gösteriyo..Gözü,ağzı, burnu vücüdunun tüm uzuvlarını bliyo...Kitaplardan öğreniyo çoğunu...Şimdi büyük boy masal kitaplarına taktı..Bana tekrar tekrar anlattırıyo..Bunlardan sıkılsın hareketli kitaplar beğendim o seriyi alıcam...

Bizim tek derdimiz,hep yanında birini istiyo..Hiç kendi kendine oynamıyo..5 dk oturuyum hemen elimi tutup bi yere götürüyo...Sizin de mi öyle ya? Bu arada pepenin kitap serisi dee var bizde zambak...ona da bayılıyo..çok oyalanıyo onlarla..Ama yanında olup anlatacaksın ya da o anlatacak sen dinleyecek ve anlamış gibi yapacaksın:)))) Bazen aradığı bi kitabi bulamıyo evin içinde aaa aaa diye geziyo,çok gülyorum o haline..Ne arıyosun diye soruyorum,aradığı kitabi anlatıyo:))

Ahşap puzzle ları var..Onları da seviyo...Ahşap içiçe geçirme oyuncakları falan var onlara arada sırada bakıyo..Sizinkiler nelerle oyalanıyo..??

Zambak eline ekmek versen belki alışır..Benim ki yavaş yavaş çorbalaındakileride yutmaya başladı..Kek,pilav yiyo..Ama doyucak kadar değil..Krep çok seviyo mesela..Yumuşak ya hoşuna gidiyo..Ağzına ayran sürmezdi ,bu aralar ayran delisi oldu...

Benim ki en çok kitapları seviyo..Pati yayınları,net yayınları favorilerimiz..İlk sözlüğüm die bi kitabı var.,neyi sorsam bııı yani buu die gösteriyo..Gözü,ağzı, burnu vücüdunun tüm uzuvlarını bliyo...Kitaplardan öğreniyo çoğunu...Şimdi büyük boy masal kitaplarına taktı..Bana tekrar tekrar anlattırıyo..Bunlardan sıkılsın hareketli kitaplar beğendim o seriyi alıcam...

Bizim tek derdimiz,hep yanında birini istiyo..Hiç kendi kendine oynamıyo..5 dk oturuyum hemen elimi tutup bi yere götürüyo...Sizin de mi öyle ya? Bu arada pepenin kitap serisi dee var bizde zambak...ona da bayılıyo..çok oyalanıyo onlarla..Ama yanında olup anlatacaksın ya da o anlatacak sen dinleyecek ve anlamış gibi yapacaksın:)))) Bazen aradığı bi kitabi bulamıyo evin içinde aaa aaa diye geziyo,çok gülyorum o haline..Ne arıyosun diye soruyorum,aradığı kitabi anlatıyo:))

Ahşap puzzle ları var..Onları da seviyo...Ahşap içiçe geçirme oyuncakları falan var onlara arada sırada bakıyo..Sizinkiler nelerle oyalanıyo..??

nerde gözde eline ekmek veriyorum arkamı bidönüyorum ki ekmek yerde
çorbasına içini koyuyorum hep zaten oda hamurdan farklı olmuyor
ayran için çokk şebeklikler yaptıkkk ama içmiyooo
maşallahh ogluşuna
bitane kitabımız var okuyorumm ama atıyor resimlerine bakıyor kendince anlatıyor ama çabuk sıkılıyor
ya yerimm ben onuuu demek oda anlatıyo ve aradıgıı kitabı söylemeye çalışıyo demekki:9::9:
pepe kitaplarıyla hiç karşılaşmadım
nerden aldın

Canım bütün kitaplarını netten beğenip kendi çalığştığım okulun ordaki kırtasiyecim var..Ona getirtiyorum..Çok uygun fiyata getiriyo..En son aldığım kitap 19 tl di,10 a getirdi::)))

Off kuzlar neler oldu neler 20 dk diye girdi hadi 1 saat 9 saat surdu idrar yolunu kopardilar bagirsaktan odrar yolu yaptilar perisan olduk kacgundur cok yazamiyorum midem bulaniyo suan ve yirgunum cok sukur simdi iyi gelip yazicam opuyorum

Off kuzlar neler oldu neler 20 dk diye girdi hadi 1 saat 9 saat surdu idrar yolunu kopardilar bagirsaktan odrar yolu yaptilar perisan olduk kacgundur cok yazamiyorum midem bulaniyo suan ve yirgunum cok sukur simdi iyi gelip yazicam opuyorum

çok geçmiş olsun canımm ya
neler olmuş
umarım şimdi iyidir
gel yazzz

Zambakcim sukur simdi iyi beklenendende iyi iyilesiyo hastaneede tabi nekadar kalicaz bilmiyorum ama perisan olduk baska seyler yaziyim kafamda dagilsin
Bu saat oldu neden yatmadin diyceksin zeyno uyudu 1 di nerdeyse bende tv baktim falan iykum kacti sinirsel belim kasildi cok fena tutuldum resmen tabi zeyneple tutulsamda hateket etmem gerktigi icin dinlenemiyorum
Biraz zeynodan bahsediyim teyzsi herseyi anliyo hele su iki uc gundur daha bi anlar oldu zambak inan hergun farklilasiyolar yemesi icmesinde sorun yok sukur sende emzirdigin icin memeyi birak bak nasi yiycek heseyi facede bi grup var ona uyuteyim yuzlerce anne var emziren annelerin hepsi ayni durumda hemenhemen
Ee eylul kuzuyu cok merak ediyorum tabi senide naptin kilo verdinmi ben veremedim 72 kg da kaldim bi turlu moda girip baslayamiyorum ablam bi iylessin beraber baslayalim bana birini. Destek olmasi lazim cunku

Zambakcim sukur simdi iyi beklenendende iyi iyilesiyo hastaneede tabi nekadar kalicaz bilmiyorum ama perisan olduk baska seyler yaziyim kafamda dagilsin
Bu saat oldu neden yatmadin diyceksin zeyno uyudu 1 di nerdeyse bende tv baktim falan iykum kacti sinirsel belim kasildi cok fena tutuldum resmen tabi zeyneple tutulsamda hateket etmem gerktigi icin dinlenemiyorum
Biraz zeynodan bahsediyim teyzsi herseyi anliyo hele su iki uc gundur daha bi anlar oldu zambak inan hergun farklilasiyolar yemesi icmesinde sorun yok sukur sende emzirdigin icin memeyi birak bak nasi yiycek heseyi facede bi grup var ona uyuteyim yuzlerce anne var emziren annelerin hepsi ayni durumda hemenhemen
Ee eylul kuzuyu cok merak ediyorum tabi senide naptin kilo verdinmi ben veremedim 72 kg da kaldim bi turlu moda girip baslayamiyorum ablam bi iylessin beraber baslayalim bana birini. Destek olmasi lazim cunku

tekrardan çok geçmiş olsun bian önce iyileşip çıkssınn
yinede çok şükür diyelim
allah bidaha yaşatmasın böyle sıkıntılar

sanada geçmiş olsunn

zeynoyada maşşallahh
canım büyüyolar artık cimcimelerr
heranı başka güzel onlarınn

kilo durumuna gelincee
biara 75kiloya kadar düştümm
ama hopp tekrar gerialdım
oldummu 83
şimdi yine diyete başladım
diyet günlükleri topigine yazıyorum
karar verdiginde gell
birlikte devam edelimm
zaten tekbaşıma yazıp duruyorummm:9:

Amin canim
Ay tamam bende cok istiyorum ay bbe guzel dusmussun aonra nasi aldin beraber yapalim ya yaza kafar 5 kg raxiyim inan zambak
Abl iyi oazartesi eve geliyo bugun ziyarete gittik arabafa zeyno kustu 5 dk durduk yan odaya zaten iki tane rota virusu cocuk gelmis kactik annem kaliyo nbizde annemde kaliyoruz
Zeynep oynuyo biz baska yerde kalinca genelde aziyo iyumuyo bakalim bugece nasi gecicek yatagini ariyo cunku

Buarada zeynebe bugun ispanakli bulgur pilavi yaptik annem yapti dsha dogrusu cok sevdi koftede yedi tabi arabada sorlayinca hepside gitmis oldu :((
Ben gece yatarkwn mama veriyorum bebelac 4 igrenc bi tadi var ama seviyo iciyo
Of neler yazdim hatirlamiyorum ama calio delisiyiz cok seviyoruz gece uyumadiginda cd aciyorum sallanmiyo zeynep ayakta hic sevmiyo kendi yataginda yatirip donence aciyorum bide tv bakiyo oyle uyuyo eylul nasi uyuyo
Bizim aramizda 1 ay var dimi

18 subatta asimiz var inslh bisey olmaz gecen su ciceginde ates yapti tabi bianda 6 dis cikti 3 azi dusun !!'
Kilomuz 13 boyumuz 87 masallah iricene gidiyo bende cok kilo alsin istemiyorum bizim sulalede genetik tombalaklik var ablamlar 100 okka cekiyo:)) yegen var tombik inslh zeyno sisman olmaz :( aslinda cok hareketli dhic durmuyo yatagindan cikiuo dusun

Amma kaynatmışsınz gene...Burcu cum çok geçmiş olsun canım...Umarım daha iyidir...Benim de kilolar gittii..Daha doğrusu 53 le hamile kalmıştım..56 kiloyum:)) Az tombalağım yani,çok değil:)

Amin canim
Ay tamam bende cok istiyorum ay bbe guzel dusmussun aonra nasi aldin beraber yapalim ya yaza kafar 5 kg raxiyim inan zambak
Abl iyi oazartesi eve geliyo bugun ziyarete gittik arabafa zeyno kustu 5 dk durduk yan odaya zaten iki tane rota virusu cocuk gelmis kactik annem kaliyo nbizde annemde kaliyoruz
Zeynep oynuyo biz baska yerde kalinca genelde aziyo iyumuyo bakalim bugece nasi gecicek yatagini ariyo cunku

gel kuzum birlikte başlayalımmm
inşallah yaza kadar veririmmm

aramızda 1aydan fazla var galiba
15eylul dogumluyuz bizz

ablan nasıl buarada

Gulsah ne diyim supersin 56 fazla deme lutfenn bide bana bak morelim bozuk veremedim gitti
Zambakcim ablam hamdilsun iyi evde atlatti inslh
Buarada zeynep hastslandi burnu akiyidu oksuruk ates sukur bugun iyi dr ilac vermedi gerek yok diye biraz agir ama atlatti gibi
Zambak hadi baslayalim leslie basliycaktim bugun bi bel agrim var inslh duzelir baslarim motive oluyirum cunku spor yapinca
Zeynep hala uyumadi icwrde babasiyla sesi geliyo :)))
Of bizim su jacgundur uyku yok hasta olunca gece uyumadik gibi bugun 1 30 kalktik tabi uyku yok bende off agliyoo gidiyim bakiyimm
Hadi yarin gel nnasi yapicaz karar verelim

Back
X