- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
.............................
tupbaby nerelerdesin senn?? hep dondurulmuş tedavi diye hatırlıyorum seni ve hep gir istiyorum:)) ama bu kez taze transfer senin hayırlısı olsunKısa tedavi adetin 2 . veya 3. günü başlıyor.Uzun tedavi adetin 21. günü başlıyor cnm
hastane devlet hastanesi olduğu için ilgi az tabiki ama hemşirelerle arkadaş olursan çok iyi .. isminle hitap ediyolar bikaçgün sonra.. zaten dru bitek muaynede görüyosun benim için embriyolog ve labratuvar önemliydi irenbedeki drum methetmişti orayı; dediği gibide oldu embriyolar daha kaliteli gelişti burda.. inşallah aynı şekilde devam eder..ben oraya da gittim ŞİVEKAR TINAR oranın müdürü opr.dr benim kızıma hamileyken doktorumuzdu fakat benim içime sinmedi orası çok ilgisiz ve alakasızlar kent hastanesi de para tuzagı ısraıl bey çok paracı bir doktor kent hastanesinin tüp bebek böl.kiralamış para basıyor dikketli kararlar veriniz araştırınız
elvan için rahat olsun bizimki farklı bir protokol ben geçen ay estrofemle başladım herşey yolundaydı ama LH hormonum yüksek çıkınca tedaviyi iptall ettik çünkü yumurtlama olmuş farklı bi protokol izlicez dedi drum ve doğum kontrol hapıyla başladık 18 ağustosta kontrolum var lucrinle devam edicez lucrin yumurtaları baskılamak için.. için rahat olsun druna güvenbende 19unda başlıycam ama henüz neyle başlıycamı ve tedavimin ne kadar süreceğini hiç bilmiyorum. birbirimizi süre içerisinde bilgilendirirsek sevinirim.
Son düzenleme: