oo ne saçma bir sözdür yaaa olur mu ööle şey o zman ben berbat bir anneyim tam beş kere bebişleri besleyemedimmm
kızlar en önemlisi eşlerimiz onlar sağlıklı olduktan sonra(sperm açısından demiyorum) yanımızda olduktan sonra bizi kimse deviremezzz senn acını iiyice hissetsin ki bi daha denemek istediğinde itirsaz etmesin
benim pazartesi 134 çıktı ikiz diye düşündük çarşamba 138 çıktı benim tahminime göre 1 tanesi gidince 70e filan düştü sonra tekrar 138 e çıktı belki aynı şeyi sende yaşıyotrsundur
180 di biri gitti 90 kaldı o da şimdi yükselmeye başlamıştır geri KAN GÜNÜNÜ BEKLEEEE......
canımm;
sende aşılama yapmıştın ben gibi değil mi?
zaten doktor aşılamada tutmadı diyice gen tahlili istedi
doktor bana sen karnında besleyememişsin gelişmemiş diyince dizlerim çöktü yıkıldım..yere oturdum.. direkt böyle ben yapacağımı yaptım sen hasta isen bebeği öldürmüşsen ben neyapayım dercesine.........
eşim doktoru suçladı..kanser hastası olsaydın öleceksin defol mu diyecekti dedi ..
ama dediğin mantıklı geldi bana tatlım;
bana 3 embiryo verildi;
şimdi ptesi 179 çıkmıştı belkide birtanesi öldü, birtanesi tutmadı desek belkide oda tuttu yada iki tanesi bilemiyorum halen içerde,,,
şuan ki değerim 135
yani değer farkı 44
halen adettime dair lekelenme yok sadece çook üzüldüm ya kasığıma sancım çok oldu..
belkide birtanesi öldü, birtanesi tutmadı desek belkide oda tuttu yada iki tanesi bilemiyorum halen içerde,,,
allah bebişlerimizi bize bağışlasın