Selam kısslaaarrr

, nasılsınız görüşmeyeli... Tedaviye yeni başlayan arkadaşlar varsa herrkese çook hayırlı ve olumlu bir süreç geçirmelerini diliyorum. Bugün benim 8. günüm. Haftaiçi çalıştım vakit nasıl geçti anlamadım ama haftasonu evdeyim, sürekli duygusalım, korku basıo, olmayacak die... Zor bir süreç bu 12 gün, sürekli evde olsam napardım düşünemiyorum.
baharcım, hayırlısı olsun, umarım bundan sonra herşey ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer. Kan değerlerine bakılmata devam edilecek değil mi? Allah yardımcın olsun.
iiyim kıslar , ne olsun. Beekkkleyip, istirahat edip duruom:97: Sık sık cepten bağlanıom, okuorum yazdıklarınızı

ama cevap yazmam için her zaman PC başına geçemiom.
Senin de donmuş bebe tedavin hayırlı olsun canım, ne güzel bak tekrar hemen başladın , umarım hiç ummadığın kadar hızlı ve sorunsuz geçer bu süreç. Ve pozifi görürsün hayırlısıyla inş. Allah a emanet ol canım, Öptm
Canım hayırlı olsun tedavin, donmuş bebe prosedürü daha stressiz işlio derler, inş sorunsuz stressiz bir şeklde bu vakitleri geçirir ve mutlu sona hayırlısıyla ulaşırsın tatlım. Durumunu sürekli bildir burdan bizler de donmuş bebe transferi yaptırabiliriz ilerde. Hem aynı hastanede tedavi gördüğümüzden, tecrübelerinden ben bizzat faydalanmak isterim canım. Allah a emanet ol.
Amiiin canıım,inş yüzümüz hepimizin gülsün artık, cok yorulduk değil mi, inş Rabbim bizleri de bu sefer mükafatlandır. Ben de senn sonucunu merakla bekliyorum , bak tutarsa ikimizn de , belki hamiş hamiş tanışırız kıs hastanede. Ne güzel olur Allahıımmmm...
Bu arada pek bi belirti yok canım yha, sadece çabuk yoruluorum. Ayaktayken bazen adet sancısı gibi bişe oluo rahimde. Belirti mi, değil mi, yorum yapamıorum. Kendimi hiç umutlandıramıorum. Çok korkuorum , ağlıorum bazen. Eşimle de ağlıos. Rabbim gör bu zavallı kullarını, mutluluğumuza mutluluk kat die yalvarıos. ÖÖle işte.
Hepsi de inş çok sağlıklı embriolar olacaklar canım, bu konuda olumsuz hiç bişe getirme aklına. Asıl transfer sonrası tutacak mı tutmayacak mı? korkusu insanın içini kemirio sanki... Dediğin gibi inş elimiz boş dönmeyiz...
slm wintercıım , idrar testi yapmayı düşünmüyorum. Güvenilir değil çünkü. Test günüm 7 Ekim. Günümü bekliyeceğim. Varsa var, yoksa yok. Bir kere yüzleşicem o gerçekle. Bu sefer de tek çizgi görürsem, çift görmek istedğmden kesin şaşı olurum ve bir daha hiç düzelmez gözlerim, gözlerimi kaybetmektense , hiç yapmiim diom predictorle.
Senin kanamalar niçin sürüomuş, canım doktorlar ne açıklama yaptılar bu konuda. Ne kadar zor geçtiğinin farkındayım canım, sürekli onu kaybedicem korkusu yaşıosun, inş keseyi görünce herşey yoluna girer. Sen evdesin, izinlisn değil mi? Çalışman tehlikeli olur değil mi? Allah a emanet olun canım, keseyi görünce bizi de mutlu et