• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Eger asilamayi devamli sizi takip edecek gereginde tup bebek yapabilecek bir dr la yaparsaniz dogru bir davranis olur asilama daha az maliyetli ve dr in sizi gozlemlemesi icin iyi bir surec ..tup bebek uygulamasinda size uygulanacak tedaviye on hazirlik gibi ...

slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle işşte:31:

Ekinbebek:nazar: ciim tebrikler canım, değerin kat kat artmaya devam etsin, sağlıkla doğumunuda göresin inş, bizlere de dua et,ok?

kizlar maybebaby idrar testi yaptimi ?geri sayfalari daha okumadima, merak ediyorum:52:

mineciim, bu sabah yapacaktım, varsa bile çıkmaz, üzülürüm die yapmadım. Yarın sabah aynı korkuyu yaşamazsam , idrar testi yapıcam, sonucu bildiririm yaparsam. bu arada dondurulmuşlarla ilgili paylaşımlarınızı okudum, bana moral oldunuz, eğer bu olmazsa, 5 tane 1. kalite dondurulmuşum var, hemen onlardan bi tane daha attırıvercem içeriye...:1: (tabi sağlıklı çözünme olursa)

bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)

ahh keşke baharcııım, inş 2 gün soora kutlarız hep birlikte... canım senin durumun da netleşmiş, hakkında hayırlısı olsun canım, inş ameliyata gerek kalmadan temizlenir, çok geçmiş olsun. Dondurulmuş embrioların için hiç endişe etme , Allah donmuş bebe tedavinde yüzünü güldürür inş, Rabbimin, nurundan bir damlayı nereden vereceği hiç belli olmaz.

Bu arada senin babaanne gerçekten Süper Babaanne ymiş, bayılırım ööle ağzı dolu dolu laf yapan yaşlılara... Allah yerinde rahat yatırsın, mekanını cennet eylesin...

Son düzenleme:
21 Ağustos pazar: elifce:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

23 Ağustos salı: kuden80:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif :(

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif :(

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif :((

26 Ağustos cuma: dorukonti:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği:nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif :(

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Dış Gebelik :(

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif :(

1 Eylül Perşembe : Mcloud:nazar:bir dahaki sefere inşallah :(

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif :(

2 Eylül Cuma : Lareine :nazar::49: :emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif :(

6 Eylül Salı : Tuanay :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

11 Eylül Pazar : Ciroz :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif :(

12 Eylül Pazartesi : Wintersun :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

13 Eylül Salı : baharb : negatif :(

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif :(

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif :(

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) :Dış gebelik :(

20 Eylül Salı: AyşeYıldız :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

23 Eylül Cuma : Nesirmak :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif :(

24 Eylül Cumartesi : Senn :nazar::49::emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

28 Eylül Çarşamba : Cazii : negatif :(

29 Eylül Perşembe : 35İzmir : negatif :(

4 Ekim Salı : ekinbebek : nazar::49: :emir_bebek: POZİTİF:74::74::74:

7 Ekim Cuma : MaybeBaby :nazar::49: GÜN SAYIYORUZ , az kaldıı ayyyhh:52::52::52:

:92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
:49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek:
$tupbebek.webp $tupbebek2.webp $tupbebek3.webp
:49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek::49::nazar::emir_bebek:

selam güzel anne adayları..

benim yılan hikayem bugun sol tüpümüm genişlediğini görünce doktorum tarafından isimi aklımda değil

mexato..... diye bir iğne vurularak sonlandırıldı... eritip dışarı atılımı sağlanacakmış..

bilmiyorum kafam karışık?

ektopik gebelik teşhisi koydu... ve bekliyorum şimdi eriyerek kaybolmasını..

bakalım..cuma günü tekrar test yapılacak eğer gitmemiş ise tekrar iğne yada laparoskopi..

ektopik geçirip gebe kalan varmı arınızda yada bildiğiniz..

doktorum hemen dondurulmuşa başlayalım dedi ama önce biraz araştırma yapmam lazım ektopik niye olmuş neden yani.. diye..
ne paarsam olu yada olmaz offf biraz daha araştırayımm..

ilacın isminide hatırlamıyorum..
cnm çok geçmiş olsun inşallah dondurulmuşlarla yüzün güler
kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl :74::74::74::74:
oooooooooooo nasıl olabilirki harikaaaa allah tamamına erdirsin
kizlar benimde dondurulmuslarla tedavim allaha sukur basladi.
haftaya carsamba 12.gun ultrasyon randevum var.
ultrasyonla rahim duvar kalinligina bakilacak ve duruma gore devam edecegiz.
8mm ustuyse ilaca gerek yok dedi doktor
ve preng.vurunacagim sadece.
simdilik bu kadar ve cok heyecanliyim ya
2 tane dondurulmusum var insallah saglikli bi sekilde cozulurler.:18::18:
inşallah hayırlı tedaviler olsun
hayırlı uğurlu olsun minecan bende bu ay başlıyorum 2. denememe cumartesi randevum var ultrasonla bakıcak doktor bakalım kısmet bu defa yüzümüz güler inşallah....benimde iki tane var bende merak içindeyim nasıl olucak diye...:nazar:
hadi hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsun
hayırlısı olsun arkadaşım. belki biliyorsundur bende dondurulmuşlarla tedavideyim. benimde 3 tane 10 hücreli 3. gün embriyom var. bakalım sağlıklı çözünürlerse bu sefer blast aşamasına geldikten sonra transer edilsin istiyorum.
tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı transferler olsun
yanı canım bende ekimde dondurulmuş denıycemde merak ettım..

bilgisi olan varmı ??
bi 10 yıl önce dodurulmuşlarım vardı ama çözülünce transfer kalitesinde olmadığı için transfer gerçekleşmedi.ücret ödememiştik diye hatırlıyorum cnm.
canlarım cumartesi negatif sonucu aldım....

hiç dondurulmuşum da yok...

çok kötü ümitsizliğe kapıldım ben..

neolur bana bişeyler deyin...:59::59::59:
cnm senin kaçıncı tedavin bilmiyorum ama benim 3 negatif tüp bebek denemem var bende senin durumundayım ve çok ümitsizliğe kapılıyorum seni çok iyi anlıyorum.allah hepimize sabır dayanma gücü versin bizleri isyan ettirmesin diye dua ediyorum.
slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle iş.

hadi haırlısı cnm merakla bekliyoruz sonucunu inşallah güzel haberlerle dönersin bize:nazar:

kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh

inşallah hilka umarım herşey ama herşey gönlümüzce olur... seninde benimde hepimizinde o güzel dak. yaşayacağımız dak inşallah gelecek..

baharef79 yani duygucum
seninle ilgili hattimi asmadan biseyler yazmak istedim,umarim kizmazsin sadece azcikta olsun faydam dokunur belki diye,(senden yasliyim ve tecrubeliyim desem )

canim bak seni epeydir takip ediyorum,cok guclu bi bayansin diye goruyorum
fakat yasadiklarin seni cok yipratti bunuda goruyorum
bir dahaki tedavin icin ( sen kendin icin daha iyisini bilirsin mutlaka ) once kafandaki neden,niye,nicin,nasil sorularini cozumlemeli ve bu surec icinde
mesela spor yapabilirsin.buda nerden cikti diyebilirsin ama gercekten spor bi cok seyin ustesinden geliyor.
benim 2.bi meslegim ozel spor hocaligi yapiyorum,

cogu ogrencim bayanlardir,bunun icinde menopoz donemini rahatlikla atlatmak isteyen,esinden yeni bosanmis,isinde mutsuz olanlar var..vs.vs.
demek istedigim bi dene bak gor nasil mutlu olacaksin yani kendine guvenin gelecek,bu ispatlanmis bisey

nacizane tavsiyemdir,amacim sadece yardim amaclidir.:42::42::42:

süper..sin arkadaşım.. ben asla kızmam hoşumada gider..
şey güzel anne adayı size abla diyebilir miyum?

ben sorularım telefonda tüm tanıdığım jinekologları arıyıp taciz ederek cevapladım..

ben ağlar sızlar sonra yolunu hemen bulup toprlanan lardanım eşim bile şok olu hep hızına yetişemiyorum diye ama topladım kendimi..
şimcik
bitek sorunum var...
iyleşmek istiyorum hemen içimden çıksın şu şey ve yenilensim içim hemencecik..
donmuş embiyocanlarımı içime almak onları büyütmek büyütmek büyütüp kocaman yapmaka istiyorum..(allahın izniylee)

ben lisanslı hetbolcuyum ama bıraktım kas yırtılması oldu. ama halen sporuma devam ederim sabah koşularım ve sporuma devam yani..
bu arada iyi yağlı boya resimde yapaorum hehehe:))
aynı zamanda iktisat doktorası yaporum hemde çalışorum aradan bide bebek yapsam ohhhhhhh ne hoş olacak..
herşey yaptım bir o kaldı da..bide bale hep bale yapmak istedim..

ama bu surede yapamadım..zigotcanım düşmesin diye hahaha:)
oda şaştı yolunu yumurtalık kanalına kaçtı..

ahh keşke baharcııım, inş 2 gün soora kutlarız hep birlikte... canım senin durumun da netleşmiş, hakkında hayırlısı olsun canım, inş ameliyata gerek kalmadan temizlenir, çok geçmiş olsun. Dondurulmuş embrioların için hiç endişe etme , Allah donmuş bebe tedavinde yüzünü güldürür inş, Rabbimin, nurundan bir damlayı nereden vereceği hiç belli olmaz.

Bu arada senin babaanne gerçekten Süper Babaanne ymiş, bayılırım ööle ağzı dolu dolu laf yapan yaşlılara... Allah yerinde rahat yatırsın, mekanını cennet eylesin...

ben biliyommm sen hamilesin içime doğuyor.. teyzoş olcemmm benn..

bu arada içimde sıvı yada kitle yok sadece kan değerim yüksek diye tedbir amaçlı vurulmuş iğnenelr cuma bakılacak düşmazse ozaman ways halime ama şimcik..rahattım..

Son düzenleme:
kızlar ben size haber vermedim galiba değil mi ben bugün bebeişimin kalp atışını duydum umarım bu güzel sesi hepiniz sağlıkla duyarsanız işallllaaaahhhhhhhhhhh

kız kameraya çektinmi..
hani bize dinletmedin aaaaaa...

yesinler kirpikçinin bebebişin kalp atışlarını...

tıpış tıpış yürünüdüğünüde gör..

ama artık bilgiayarı kapat cepten uzak durl.. oldumu kirpikçimmm..

dün 3 adet yumurtalarım toplandı.haber bekliyorum emriyologdan çok umutsuzum bakalım nasıl bir haber gelecek.
hiç ağrım kanamam olmadı çok güzel geçti.
telefonu nasıl açacağım bilmiyorum çok korkuyorum.:59::58:

hastaneden emriyolog aradı
3 yumurtamın 3 de döllenmiş bölünmeleri ve kalitesi çok iyiymiş
perşembe günü saat 11 de transferim var
çok şükür inşallah herşey böyle güzel gider:64::64::64:

Canim hadi gozun aydin.Umarim hersey yolunda gider..

selam güzel anne adayları..

benim yılan hikayem bugun sol tüpümüm genişlediğini görünce doktorum tarafından isimi aklımda değil

mexato..... diye bir iğne vurularak sonlandırıldı... eritip dışarı atılımı sağlanacakmış..

bilmiyorum kafam karışık?

ektopik gebelik teşhisi koydu... ve bekliyorum şimdi eriyerek kaybolmasını..

bakalım..cuma günü tekrar test yapılacak eğer gitmemiş ise tekrar iğne yada laparoskopi..

ektopik geçirip gebe kalan varmı arınızda yada bildiğiniz..

doktorum hemen dondurulmuşa başlayalım dedi ama önce biraz araştırma yapmam lazım ektopik niye olmuş neden yani.. diye..
ne paarsam olu yada olmaz offf biraz daha araştırayımm..

ilacın isminide hatırlamıyorum..

Canim benim hakkinda hayirlisi olsun ins.Bence kendini cok fazla strese sokma dondurulmuslarla ilgili ben hep söyle dusundum bu ikinci denememde Allahim yazdiysa olcak seninde öyle eger alnina bu sekilde yazdiysa öyle olacak emin ol buna tamammi seker:61::61:

kızlar değerim katlamış 105.43 olmuş embriyo transferi 10.günüm bugün sizce nasıl :74::74::74::74:

Canim hadi gozunaydin cok sevindim:66::66:

ayy 9.günde süper olur demek doğru hatırlıyormuşum 7.günde kandan belli olur diye duymuştum ama ben imkansız 7.günde kan testi yaptıramam eşim mahveder beni dayanamadınmı 5 gün daha bekleyemedinmi diye konu boşanmaya kadar gider o yüzden idrar testi ile gizlice evde bakmak istiyorum..

canim ben idrar testini 12. gunde yapmistim ve ikinci cizgi silik cikmisti.Kan testine gelince sakin erken yaptirma ben 8. gunde yaptirdim 1,6 cikti kendi kendimi yedim bitirdim nasil uzuldugumu anlatamam bos yere kendimi uzdum hani guya kendimce idrar yapmadim cikmazsa uzulmeyeyim idrar testlerinde hemen cikmiyor ya kan testinde varsa mutlaka cikar diye dusundurm ve sonuc cikmadi tabi daha dogrusu 1,6 cikti 3 gun sonra 12. gunumdede 68,9 cikti canim.Benden sana tavsiye sakin yapma erken kendini uzme tamam belki 9. gunde yapip ciknalar v ardir ama herkeste ayni olmuyormus canim.

Canim hadi gozunaydin darisi benim basima.Benimde persembe gunu kontrolum var kalp atislarini duymak icin gidicez ins.Allahin izniyle bir duysam o zaman inanicm bebisimin benimle olduguna::34::34:

selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun. umarım aşılamanda tutarda tüpe hiç gerek kalmaz.

kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin

kızlar çok üzgünüm kendime gelemedim sonuç 2.1 ve kocaman koskocaman bir negatif eşim kendimi toparlamam için dışarı çıkardı inanın kapıdan girer girmez internete bağlandım ve size söylemek istedim. benden ümit yok Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah....birde idrar testine inanmayın benim 8. günden beri hep pozitifti ne oldu kocaman bir negatif aldım kan testinde. boşverin

Cok ilginc seninki bi kerem idrar 15 yada 20 bhcg degerinin ustunu gosterir..idrar testini kac kere yaptin kan testindede hata olabiliyor adet oldunmu...
Yinede cabucak toparlanmaya calismalisin....

Sabir cekip dayanmaya calisacagim...bu sefer 2 embiryo transferi oldu ve tuplerde alindi problem olacak bir sey kalmadi gibi...kendimi simdiden hamis moduna sokmus gibiyim..insallah benimde bebeklerimmucadelesini kazanacak ve bizde senin gibi kalp atislarimizi duymaya gideriz...

canim benim en eger bir sey yoksa idrar testlerinde pozitif sonuc cikiyorsa eger yanilma payinin hemen hemen hic olmadigini biliyorum.Bugun kacinci gunun?? belki degisebilir

Sabir cekip dayanmaya calisacagim...bu sefer 2 embiryo transferi oldu ve tuplerde alindi problem olacak bir sey kalmadi gibi...kendimi simdiden hamis moduna sokmus gibiyim..insallah benimde bebeklerimmucadelesini kazanacak ve bizde senin gibi kalp atislarimizi duymaya gideriz...

canim ins.Allahin izniyle olur ins.bunu cani gonulden istiyorum ve dua ediyorum.

arkadaşlar bugün kızımın okulunda veli toplantısı var oraya gideceğim.
akşamda dışarıda olacağım yarın saat 11 de transferim var 12 gün evde geçireceğim.
bana dua edin inşallah herşey çok güzel olacak.:1::1::1:

ama duygucum su 9 ay 10 gun tutmadi bende..)) benim 2 oglanda 10 gun gecikmeli zorla cikardilar ..)))
sunni sanci vermeseler bi 10 gun daha duracak gibilerdi ..))))
bir de ben 2 oglana hamileligimde kaslarim dokuldu ve acayip cirkinlesmistim,herkez oyle diyordu..))

oğlan çocuğu gelişimini geç tamamlarmış 9 ay 10 mutlaka beklenirmiş...yakışıklılar annesinin güzelliğinden almışlar demek ki...:nazar:

saol minecan. aynen bende senin gibi risk alıcam.
transfer için ekim 12 dediler bakalım bi aksilik olmazsa..

emelcim 12 ekim adetinin kaçıncı günü oluyor canım????????

selamkızlaar bende geldim aranıza..ben bu ay aşılama yaptırıcam hatta bugün regl oldum gibi.gibi diyorum çünkü açık kahve akıntım gibi oldu bende her ihtimale karşı yarına randevu aldım.şimdi ne olucak nasıl olucak hiçbişey bilmiyorum.ilk aşılamam çok ümitli değilim olucak diye şartlamadım kendimi zaten 1 defa denicem olmazsa tüp bebek istiyoruz zaten.amayinede kafam karışık...

hayırlı uğurlu olsun tedavi sürecin hoşgeldin....aklında kalmasın 1 aşılama dene ama bana göre ben hiç yapmadım vakit kaybı olarak görüyorum...

bence yaptı ve eşiyle romantik bir geceyle kutlamada... :))
(yani inşallah)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

slm kıslarr, benim bugün 10.günüm. Kasık bacak rahim ağrılarım var ama hafif, adet olacakmışım gibi, muhtemelen de adet olucam, test günüm adet günüm. Ama adetten 2 gün önce hiç adet belirtim olmazdı, belki de erken gelicek, yarın falan. sık sık çamaşrımı kontrol ediom, renkli akıntı ...vs bişe yok. Off ööle işşte:31:
maybecim olumsuz düşünme hamilelik belirtilerinde var biliyorsun adet sancısı,kasık ve bacak ağrısı olabiliyor...rabbim inşallah ilk seferde tutturacak.....:16::nazar:

:64::64::64::49::49::49:ayyy yaa ne güzellllll maşallahhh.....:nazar::nazar::nazar::nazar:aminnnnnnnnnnnnn

allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun....

arkadaşlar bugün kızımın okulunda veli toplantısı var oraya gideceğim.
akşamda dışarıda olacağım yarın saat 11 de transferim var 12 gün evde geçireceğim.
bana dua edin inşallah herşey çok güzel olacak.:1::1::1:

çookkk güzelll bir transferin olur inşallahhhhh....hayırlısı ile :nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X