canım benim inşallah olcak bidahaki sefer olcak inşallah canım üzülme sakın. kürlerden yap soğan kürü incir kürü falan kendini bırakma sakın
merhabalar.. bu soğan ve incir kürü ne acaba? merak ettim. teşekkürler.
soğan kürünü ibrahim saraçoğlundan öğrendim
kaynamakta olan 1 bardak kireçsiz suya en dış kabuğu soyulmuş yıkanmış ve 4e 8 e falan bölünmüş soğan atıyorsun kapağını kapatıp 5 dk kaynatıyorsun günde 2 kez yemeklerden 15 dk önce taze hazırlayıp içiyorsun fazla soğutma
canım bana 16:00 -19:00 arası dediler ve hergün aynı saatte vurulcakmış bu gün bende gittim kontrole kemal bey yoktu ilk önce hasan bey baktı ultrasonla en küçügü 10mm en büyüğü 18mm olmuş kan testi yapyılar e2 ye baktılar ne kadar çıktı sormayı unutmuşum.ona göre bu gün yada yarın çatlatma iğnesine karar vercez dedi. sonuş cıktıktan sonrada murat bey baktı ultrasonla bu gün 23:00 da çatlatma iğnesini vurcam pazar günüde toplama var hayırlısıyla...
sanırım yumurtanın boyutu ve kanda e2 hormanunu göre karar kılıyorlar... ama kaç olması gerekiyor bilmiyorum...
arkadaşlar bir kaç yazıya aynı anda yorumu nasıl yapıyorsunuz bir turlu yapamadım ya :))
hayırlı olsun canım e2 ye Antalya IVF in web sitesinden tc kimlik no n ile bakabil,irsin sonuçlarını hasta merkezine tıklayıp görürsün şifren ise sana her gittiğinde verilen kağıtta yazıyor protokol no diye.
burada birkaç msj ı birden yazmak içinsağ alttaki alıntı ile cevap verin sağındaki "+ gibi bir işaret var ona tıklıyorsun cevap vermek istediğin kişilerin mesajlarında.