merhaba kızlar
yasım 41 bu nedenle, ben 40 yas ustu anne olanlar forumana yazıyorum.
ben gecen sene evlendım ve maalesef yumurta rezervım cok 2 kez baslanan tedavım yumurta gelısmemesı nedenıyle ıptal oldu 3 kez basladıgım tedavıde 2 yumurta oldu bırı onceden catladı dıgerıde kalıtesız olması nedenıyle transfer edılemedı yanı transfer asamasına hıc gelemedım. doktorumu degıstırdım. yapılan son hormon testlerımle yıkıldım. fsh 18,50 cıktı

yıkılmıstım. doktorum uzun prtokol denemek ıstedıgını soyledıgı.aslında uzun protokol yumurtası cok olan kısılere uygulanırmıs am doktorum 1 tane yumurta bıle versen kalıtelı olmasını uzun protokol saglar dedı. dun yanı 13 agustos da lucrıne basladım. ama cuma gunu cevremdekı bır cok kısı bahcecı'ye gıtmemı soyledı. bende tesadufen randevu saatı yakaldım.aslında yakalamaz olsaydım.tum dosyamı hazırladım ve gttım. sevgılı bahcecı dosyama bakmadan muayene edeyım bakmama gerek yok dedı. muayene sonucu ıse bosuna ugrasmayın sız anne olamazsınız dedı. ınanın dunya basıma yıkıldı.doktorun agzından o kadar kolay ve acımazsızca cıktı kı beynıme cıvı gıbı ısledı. muayene yatagından ınanın nasıl kalktım bılemıyorum. oda da tekrar o sozlerı tekrarladı. UGRASMAYIN ANNE OLAMAZSINIZ BOSUNA DEDI.UZUN PROTOKOL FALAN HAYATTA OLMAZ dedı. ben oradan cıktım ama nereye gıttıgımı bılmeden caddelerde saatlerce agladım. ınsanlar bana acıyarak bakıyordu. ama umrum degıldı kımseyı gormuyordum. denız kenarında bır bankta oturup allaha yalvardım.. Ama doktorun dedıklerı aklımdan cıkmıyordu BOSUNA UGRASMA ANNE OLAMAZSIN sızlere bunları yazarken bıle aglıyorum.. elımden hıc bırsey gelmıyor cunku..eve geldım esım sagolsun cok destek veren ve cocugumuz olursa sevınırız ama olmazsa da dunyanın sonu degıl dıyen bırı ama ben hayatım boyunca bır cocugum olmasını ıstedım. ama maalesef sevebılecegım kısıyı gec buldum.. sonucta dun baslamam gereken tedavıye baslamanın bır anlamı yok derken eşimde asıl doktorumun deneyecegı uzun protokole baslamamı ıstedı. olursa surprız olur olmazsada canın sagolsun dedı cuma gecesı hıc uyumadım. ve cumartesı sabahı ıgnemı yapmaya karar verdım. bugun 2.lucrınımı yaptım. 25 agustostan doktor kontrolum var Allahım su mubarek ayda bı mucıze yaratsa ve yüzüme baksa.. bu yolda mucadele veren herkese dua edıyorum.LUTFEN kızlar sızzlerde dualarınıza benı de katın sevgılerımle