Kızlar nasılsınız?Ben bir kaç gündür giremedim ne güzel ilerlemiş,hareketlenmiş topik.
Pazartesi hastaneden embriyolog arayarak bir tanesinin daha kaliteli olduğunu,pgt işlemi için birden fazla embriyo olmasını tercih ettiklerini bu sebeple Semra Hanım'la görüşmeden pgt işlemi yapılmayacağını bana haber vereceklerini söyledi.Saat 14.30 da arayarak pgt işlemi yapılmayacak,bu gün transferiniz olacak bekliyoruz sizi dedi.İstanbul'a nasıl gittim bir ben biliyorum.
Mozaik turnerlıyım ben %5,oran çok düşük olduğu için,sağlıklı embriyo şansım yüksek olduğu için pgt yapmamışlar çünkü zaten bu işlemi yapabilecekleri bir tane embriyo var.Diğeri çok kaliteli görünmüyor ama ne olacağı belli olmaz,ziyan olmasın biz ikisinide transfer etmeye karar verdik dediler.
Dün gece döndüm evime o yüzden yeni girebildim daha internete.
Kızlar size bir abla nasihati,kendinizi yiyip bitirmeyin,evlat sahibi olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,şu aşamada daha fazla yapılabilecek birşey yok zaten,yüreğinizi ferah tutun,Rabbim öyle güzel ayarlayıp kararlıyor ki sonradan farkediyorsunuz.Yıllarca doğal yollarla hamile kalmamaya çalıştım,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladıda ne oldu.Paşa paşa pgt yapılmamış iki embriyo transferi yaptırdım işte.
Allah tez vakitte güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin hepimize,muradımıza kavuşalım,müjdeler verelim buradan inşallah.
Hepinizi öpüyorum şekerler:))