selam kıslaaarrr,
bakıyorum kendini boş yere üzenler var
Tuba cıım lütfen kendini sıkma sadece dua et, dualara sarıl ki Allah OLLL desin dimi canım, sakın olumlu ya da olumsuz düşünme sadece dua et,
bak bu hafta tüm dualarımız sen ve Nushu için ...
Nushu cum hayırlı olsun transferin canım , müsbet sonuçlar alasın inşaallahhh... Verdiğin tavsiyede gerçekten çok haklısın canım, kesinlikle hiç bir şey için olmuyor diye yırtınmamak lazım, herşey olacağına varıyor bu hayatta... Mühim olan önce bizim psikolojimiz ve beden sağlığımız... çok evham eder de , başka rahatsızlıklara sebebiyet verirsek , bebeğimiz olsa bile ona nasıl iyi bakabiliriz ki?
Yani ,doğmamış bebişlermiz için ne yapıyoruuuuzzzz , assssllllaa STRES yapmıyoruz. Yapabilen yapsın diyorsunuzdur şimdi mutlaka, fakat şu an tüp bebeklermiz için çabalamak yerine , Afrika 'da bir deri bir kemikten oluşan bebeğimize bir yudum su bulmak için çabalıyor olabilirdik , bunu düşünün derim ...
Bu arada yarın tatil bitiyoooorrr evime dönüyorum , sohbetlerde buluşalım dostlarım, size soracaklarım var
Mesela 1 tanesini sorayım, herkes folik plus kullanıyor mu?Bana doktor demedi bile ama ben tedavi olumlu sonuçlanabilir die 1 aydır içiyorum, acaba tüp bebek tedavisinde önceden folik asit Kalsiyum ve D vitamnine başlamıyorlar mı?
Hadi öptm şekerlerrrr