kızlar hepinizin hikayesini merakla teker teker okudum. benim hikayemde sizinkinden çok farklı değil ama yinede bende yazayımda yalnız olmadığınızı birkez daha bilin.
düğünümüze bir hafta vardı ve ben şiddetli bir miğde bulantısıyla kendimi hastanenin acilinde buldum (merak etmeyin hamile değilim). bir sürü testler yapıldı filmler çekildi serumlar falan derken herşey temiz ama bulantım geçmiyo. enson kadın doğum uzmanı baktı ve bana eyvahh dedi evlimisin, dedim haftaya düğünüm var. senin 5.5mm çapında bir kistin var hemen yatış yapıcaz dedi. ben korktum tamam dedim, ağlaya ağlaya eve gittim eşyalarımı topladım ve hastaneye geri döndüm. annemler de bu arada düğün davetiyelerimizi dağıtıyo. neyse o gün başladı benim kistimle mücadelem doğum kontrol hapları falan 1.5 yıl uğraştık, bir küçülüyo hapı bırakıyorum tekrar büyüyo en sonunda dedim artık yeter ben çocuk istiyorum hap falanda kullanmıyorum ne olursa olsun. derken 5-6ay sonra göğüslerim acaip ağrıyo, kasıklarımda iğne gibi batmalar kokulara karsı bi hassasiyet derken adet günüm geldi çattı, normalde gününden önce gelir ama gelmedi. gittim test aldım baktım tek çizgi, ama ben ikna olmadım tabi. aradan 3 gün daha geçti yok hala gelmedi, gittim bir test daha aldım yaptım bu sefer silik ikinci bir çizgi daha aha dedim hamileyim. hemen gittim hastaneye kan tahlili yaptık sonuç 1000 kusurlarda değer güzel ultrason için bir sonraki haftaya gün aldım. bir hafta sonra gittim kan değeri 3500 lerde ama kese diye birşey yok ortada. hemen ordan çıktım eşimi aradım geldi beni aldı ve gittik özele bir kaç kez daha kan verdik ve değer çok düzenli katlıyordu ama kese yoktu. 7. haftadaydım ve doktorum artık bekleyecek birşey yok çaresine bakalım derken, oda ne keseyi gördük hemde kalp atışıyla beraber ama malasef rahimin dışında yumurtalığın alt kısmında kendine yer edinmiş. ertesi günü gittik ameliyata sol tarafımdan dış gebelik alındı ve tüpümdede yapışıklık olduğu ve sadece %50 açılabildiğini, sağ tarafımda ise kist diye bildiğimiz şeyin aslında 4.5 yaşındayken geçirdiğim apandisit operasyonu sonucu doktorların hasar verdiği ve sucuk şeklinde şişmiş patlamak üzere olan tüpüm olduğunu öğrendik neticede onuda tamamen aldırdık.
böylece artık tek şansımızın tüp bebek olduğu gerçeğinide öğrenmiş olduk. bu sene şubat ayında ilk tüp denememizi yaptık 11. gün kan değeri 118. havalara uçtuk herkese hbr verdik. şükürler olsun bu sefer oldu dedik. şükür namazları kıldım, hayırlar yaptım. ama daha sonra katlanmayan kan değeri ve sonuç yine dış gebelik. ilaçla sonlandırıldı. şimdi dondurulmuşlarla ikinci denemeye başlıyorum ve bu sefer sizden başka hiç kimsenin haberi yok. allah yar ve yardımcımız olsun ve bize birtek o acısın.