selam kızlar...dün hastalanmıştım hala feci haldeyim...resmen altüst oldum toparlayamadım ağrım var ağrı kesici içsem mi bilemiyorum.doktorada sorucaktım unuttum yauww..
(..doktorcum bu arada pazartesi 14:30 randevu verdi.bakalım hasta hasta nasıl bakacak alttan...
KIVILCIMV ....arkadaşlarım yazmış gerçi benimde bildiğim ne kadar geç vurulursan o kadar geç başlanır işlemin panik yok...hayırlısı...
sabolicim geri sayım başladı...:))bende nasıl geçer diyordum lucrin sabah yaparken saydım 4 tane kalmış enjektör.10 gün geçmiş bile....:))))..inşallah bebişlerimize bir an evvel kavuşuruzda ayrı bi topik açıp bebeklerimizin sorunlarını paylaşırız...
KIVILCIMV ....arkadaşlarım yazmış gerçi benimde bildiğim ne kadar geç vurulursan o kadar geç başlanır işlemin panik yok...hayırlısı...
5 gün sonra muaynem var kızlarlucrine başlıyoruz bi aksilik çıkmazsa
![]()
sabolicim geri sayım başladı...:))bende nasıl geçer diyordum lucrin sabah yaparken saydım 4 tane kalmış enjektör.10 gün geçmiş bile....:))))..inşallah bebişlerimize bir an evvel kavuşuruzda ayrı bi topik açıp bebeklerimizin sorunlarını paylaşırız...
[QUOTE
Sorma zaten regl olmak bir stres kaynağı bide bu ilaçlarla iyice delirecek gibi oluyor insan.Ne yaptın görüştün mü doktorunla canım?
görüştüm canım pazartesi 14:30 da randevum.sen nasılsın nasıl gidiyor?test tarihinede az kaldı.heycanla bekliyorum...inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak...
sabahın 8:30 da aradılar zaten dünden narkoz verdiler sersem gibiyim 3 sat yol gitmiş gelmişim 3. yumurtayıda söğledi ama uyku sersemine anlamadım ki aradım merkezi mbiryologlar işlemde imiş öğleden sonra arayın dediler bi bilgi elde edemedim yani olmayacak dimi başaramadık sığamıyorum hiç bir yere eşimede söğleyemedim dha işte oda ona nasıl anlatayım ne diyeyim oda üzeülecek şimdi.
papatyacım konuyu tam anlamışsın tekrar arasana.ayrınca eşinle paylaş bu yola birlikte çıktınız paylaştıkça güzellikler çoğalır üzüntüler azalır...haber ver bizede...
slm arkadaslar dun eşim microtese oldu cok sayıda sperm bulundu dondurduk eylül 10u gibi umutta bende başlıyorum cok sukur cok mutluyum kızlarrrr![]()
çok güzel haber....
eylüle kadar burdaki bütün uğraşan arkadaşlarım hamile kalırda bizde sana moral oluruz inşallah...
slm kızlar maybebaby hbyiron saboli nushu jakobi kıvılcım cazii iyi dilekleriniz için çoook teşekkür ederim zaten bugün çok iyim maşallah dün çok bozuktum ama düzeldim çok şükür bikaç ay ara vermeyi düşünüyorum hemen yaptırmıcam 2.denememi ve istanbul yada ankaraya gitmeyi düşünüyorum.siz hayırlı haberler verirsiniz umarım hepbirlikte seviniriz.
bravo tubacım kendini toparlamana çok sevindim.yılmak yok arkadaşım hep diyoruz herşeyde bir hayır vardır.şimdi güzel güzel tatilini yap moral depola...
merhaba dün yumurtalarım toplandı çok ağrım vardı hep yattım o yüzden nete giremedim. nedense serum takılan kolumu hareket ettiremedim bugün hafif sızı kaldı neyseki. korktuğum gibi geçmedi çok şükür, sizlerin de desteği çoktu tabi.
geçmiş olsun daisy...sağlıklı yumoşların olur inşallah...
güzel haberlerini bekliyoruz...