kızlar merhaba bizde ağustos eylül gibi başlayalım diyoruz merkez araştırma aşamasındayız kısmetse ağustosda başlamak istiyoruz siz nereye gidiyorsunuz banada tavsiye verirmisiniz ankara da olacak benim buyük işhtimalle. İlk denememiz olacak eşimde sperm yok bakalım neler yaşayacağız deneyimlerimizi buradan paylaşalım birbirimize umut olalım inşallah. bu arada topik hayırlı olsun inşallah[/QUOTE
sanada merhaba canım ben tüp olayına başladım benim doktorum teksen çamlıbel tavsiye üzerine gittim gerçekde çok
iyi bi doktor ekibide öyle ilk deneyim olucak bugünde son yumurtalık kontrolüm vardı iğnelerin ssonuncusunu oldum pazartesi günü yumurtalar toparlanıcak sonrada transfer işlemi olcakmış doktorum ilk deneyimde tutmaz diyor ama yaşım 29 yüzde olduğundan yüzde 50 olurmuş psikolojim bozulmasın diye yüzde 30 olucakmış gibi düşün diyor tek embriyoda tutma ihtimali düşük olur diyor beni şimdiden herşeye hazırladı yaş sınırlaması getirilmiş nisan ayından bi takım kanunlar değişmiş önden kızdım sonra öfkem geçti ama hala var gibi![]()