teşekkür ederim çok sağol arkadaşım düşünmen bile yeter bend ebu sefer uzun protokol olabilirmiş sanırım ... benimde hastanede gonal f artmıştı ama onlar bi toz bi su karıştırılıyor ya açıldıktan sonra 28 gün içinde tüketilmesi gerektiği için ben yarım kalanı hastanedeki bir bayana verdim çünki ilacım yetmez diye ben korkuyordum aynı rapora istinaden tekrar reçete etmiyorlar çünki ama bana yetti bi başkasıda azıcık bir doz için yetmezse tekrar ssk sız ilaç alsın istemedim zaten benim işimede yaramayacaktı benim tekrar tedavim başlayana kadar süresi dolardı yani ... neyse uzun lafın kısası arkadaşım aman senin tedavin hayırlı güzel bi şekilde sonuçlansında inşallah rabbim bana elbet yardım eder ben inanıyorum sizden güzel haberler almak ta bana yetiyor en azından bana dua edecek bir hamiş daha oluyor çok şükür allah yardımcın olsun inşallah .... peygamber efendimiz hürmetine rabbim bu topikteki ve şu an tedavide olan herkesi sevindirsin evladıyla müjdelesin inşallah
inşallah rabbim sana güzel sonuçlar nasip eder inşallah güzel sonuç alırsın önce kan değerini pozitif görürsün sonra yavrunun en minik halini kesesini görürsün sonra kalp atışlarını duyarsın sonrada ağlama seslerini duyarsın inşallah rabbim herkese evladıyla eşiyle birlikte hayırlı sağlıklı ömürler versin... ilaç konusuna gelince arkadaşım çok sağol allah razı olsun düşündüğün için eğer elinde kaldıysa sana lazım olmayacaksa seve seve kabul edebilirim ... çünki gerçekten bu anlamda sıkıştım kaldım... bi arkadaş sağolsun bana lucrin vereceğini söyledi içinden kullanmış ama sana yeter dedi ... onun dışında lucrin kullanıldığı zaman cetrodite te kullanılıyor mu bilmiyorum ama hemşire aynı ilaçları kullanabilirsin ek olarak lucrin gerekebilir demişti ... yani cetrodite da bi arkadaş 3 tane göndericek elinde varmış zaten bunlar ilaçlar arasında en uygun olanı sanırım en önemlisi gonal f o da kimsede olmuyor genelde elinde kalanlarda satıyor haklı olarak çok masrafları oluyor bu yolda insanların hepsinin allah yardımcısı olsun ... inşallah gonal f de bulurum dua ediyorum ... aslında bu tür sitelerde ilaç paylaşım alanı vardı ama yazıkki bazı pislikler bunu bile suistimal edip işi ticarete dökmüşler bu yüzden site yöneticileri haklı olarak kaldırmışlar bu paylaşım alanlarını ve onlar yüzünden ben ve benim gibi gerçekten ihtiyacı olanlar bundan yaralanamıyoruz ... eğer böyle olmasaydı elinde kalan bi kaç kişiden tamamlardım ilaçlarımı belki ... ama vardır bundada bir hayır ...inşallah senden güzel haber alırım şimdilik dileğim bu ben inanıyorum tedavime kadar ilaç bulacağım inşallah bulamasam bile rabbim yardım eder inşallah alma gücünü bulurum... zaten bulamasamda eczaneden değil buralarda satan arkadaşlardan alırım çünki daha uygun... sağolsun kadınlar kulübü yöneticileri gonal f paylaşım alanı diye imkan sunmuş bizlere oradan bulurum artık ... rabbim hepimize yardım etsin... ben sana özelden bana ulaşacağın bilgileri yazayım eğerki elinde ilaç kaldıysa inşallah daha ihtiyacında kalmayacaksa bana bildirisen çok memnun olurum ... ilaç filan herşey bir yana hepiniz dualarımdasınız ... başkalarının iyiliğini istemek kendi iyiliğini istemektir...
ozelden mesaj attım canım sana bellı olsun durumum ona gore gorusuruz tekrar ben kan verdım sımdı evde beklemedeyım ogleden sonra bellı olacak ınsallah rabbım benı ve ısteyen herkezı sevındırır bende senın ıcın elımden gelenı yaparım canım allaha emanet olun dualarınızıda bızım ıcın de eksık etmeyın