ahh ahh bu nasıl bir çelişkidir değil mi!!!...hem acı çek ah de hem sevin oh de...rabbim bunların mukafatını verecek wintersun inşallahh...
üzüldüğün hamilelik belirtisi canım...niye üzülüyorsun keyfini çıkarmaya bak...inşallah pozitifi görücen bu belirtilerle...ama allah göstermesin negatifi gördüğün zaman üzülürsün şimdi rahat olmaya çalış çok zor biliyorum...ama bebiş annesine tutunduysa üzme onu annesiiii...
yorma kendini zaten sinirlenme öğrencilerinede sakın boşverrrr...merak ettim bende seni kaç gündür maybecim ii olmana sevindim...telefonuda pek yakınında tutma diyecem ama her tarafta çekim alanı vardır zaten...

((...sen genede çok cep telefonuyla konuşma kendinden uzak tut...inşallahh pozitifi görücen maybecim ben senden çokk ümitliyim...
vallahi salı gidemedim eşimin işleri çok yoğun cumaya randevu aldık bakalım başlıcaz mı beklicez mi bilmiyorum...???bide bu yumişlerim 2 tane onlarda sağlıkla çözülecek mi endişeliyim...offf offfffffff yaneee....
oo hadi hayırlı uğurlu olsun...
ii olmana çok sevindim daisycim...öpüyorum seniii...

cazicim allah sabır versin canım...yavruna sıkı sıkı sarıl rabbim sağlık sıhhat verdikten sonra olucak inşallah....
hiçbir fikrim yok...?????????
baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....