selam kader arkadaşlarım, bir süredir giremedim topiğe, nette ciddi bir sorun vardı, arıza kaydı aldılar telekomdan , 1 haftada anca düzelttiler...
bu arada bu hafta da çook yoğun geçti aslında, annem babam kardeşim bana moral olsun diye geçen hafta geldiler, hala buradalar, eşim ve babam pc başından kalkmayınca bana pek fırsat kalmıo ... ben de annem ve kardeşimle moral buldum saolsunlar...
transfer olan arkadaşlarım, Allah yardımcınız olsun, inş pozitifi sizler görürsünüz...
negatif gören arkadaşlarım, Allah sabır versin, ama durmak yok, umutlarınızı sakın ola yitirmeyin, anneannemin eski bir özlü sözü vardır, " insanın kısırı olmaz, kusuru olur" Allah kusurlarımızın da çaresini de bulduracaktır inşallah, inançla devam edersek eğer...
Elvancıım, canım, dondurulmuşların durumu beni de ziyadesiyle üzdü... Umarım bu işin içinde bir bit yeniği yoktur... Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? Ben de dondurulmuşlarda aynı durumla karşılaşırsam 2. deneme için hemen bir özel hastaye başvurucam inş.
Hby ciim canım, mesajlarını aldım tatlım, dondurulmuş embrio tedavin başlamış canım Allah yardımcın olsun, inş herşey gönlümüzce olsun.
Minecan ablacıım, siz de dondurulmuşlara başlamışsınız, hatta 2 embrio olayı çok ii olmuş, ben de aksilik olmazsa bu konuda direticem. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun , gelişmelerinizi bildirin bize de.
Daisyciim , beklemek zor değil mi? İnsan bir an evvel sonuca ulaşmak istiyor, umarım hiç anlamadan geçer vakitler biz de mis kokulu bebişlerimizi koklayabilirz...
Baharefciim çook geçmiş olsun, ameliyattan sonra dua etmişsin , Allah razı olsun. Bu topiğe yazan yazmayan nerde varsa arayan, Allah hepimize artık müjdelerimizi versin.
Baharkuş canım olsaydı çıkardı gibi geldi bana ama Allahtan ümit kesilmez canım, sen yine de Çarşamba testi tekrarla ... Umarım mucizen seninledir...
Birnurcum, transferin hayırlı olsun. Güzel haberlerini alalım inş, buna çok ihtiyacımız var.
Kızlar geçmiş mesajlardan alıntı yapamadan , aklımda kaldığı kadarıyla cevaplamaya çalıştım, topiğimize yazan tüm arkadaşlarım, hepinize yazmak istiyorum ama bu ara çok yoğunum, vaktim olmuyor, kusura bakmayın, bazen sadece okuyabiliom cevap yazamadan çıkmak zorunda kalıorum, inş rahat rahat sohbet edebilceem vakitler tekrar gelecek. Şimdilik görüşürüüüzzz...
hıı bi de , ben bu ayetel kürsi leri 313 tane okuyamıyorum, ezbere biliom ama vaktim olmuo, aklıma geldikçe okumaya çalışıom ama sayısını unuttum, her arkadaşa 313 olmasa eksik olsa nolur, zamanla tamamlamaya çalışıcam inş. Öptm hepinisi