hayırlı olsun canım benimde 5.günüm sonuç seninle aynı benim 27sinde hayırlı sonuçlar alırız inş :)
inşallah pozitifleri görürüz sizin kaçtane transfer oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım benimde 5.günüm sonuç seninle aynı benim 27sinde hayırlı sonuçlar alırız inş :)
İlk transferin mi.ay inşallah olur.seninle hangi doktor ilgilendi...
ilk transferim di benimle dr.müstecep kavrut ilgilendi arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim çok memnun kaldım
2000 hasaneye ödedik 1000tl de ilaçlar tuttuhayırlı haberlerini alırız inşallah.nekadara mal oldu bütün işlemler...
2000 € hasaneye ödedik 1000tl de ilaçlar tuttu
canım ben osman hocaya gidiyorum kendim sormadım ama gidenlerden duydum ilaç1500 tüp bebek 3500 toplam 5000 liraymış muayene ücretide 250 tl.gitmeyi düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim canım allah yardımcın olsun
düşünmeye başladım yakın en azından ahhh ahhh keşke acıbademe gitmeseydim nasıl pişmanım ya neyse kısmetimde bu varmış
ben osman hocayla memorıal arasında gidip geliyorum memorıal ı bu konuda çook ii diye duydum araştırmacılar
o yüzden çok istiyorum ama istnbla gidip gelmesi sorun diye düşünüyorum
bende şahin beyin hastasıydım geçen ay bayram izninde başlamıştık tedaviye kontrollerde 1 o varsa 3 başka doktor oluyodu. Işleme 4 gün kala tedavi iptal olabilir dendi yumurta 3 taneydi 16,5-17,5-14,5 olanlarda.rahin duvarı yarım santim inceldi dendi snr kan tahl normal çıkınca poya aldılar.snr 2 si döllendi 3.gün embr su ama negatiff sonuç ii bi doktor aslında ama dediğin gibi işten izin alıp gidiyosun 2 saat beklediğin oluyo sinir-stres oluyosun bide benim tedavimde pek burda olmadığı için yurtdışında old için sürekli telle arayıp bilgilendirme yapıldı e uzaktan ne kadar vakıf olabilirsinki konuya...olmadı işte
seni şahin beymi yönlendirdi develioğluna
canım bende acıbademe gittim çok pişmanın sende mi bursa acıbademe gittin kaç kaz tedavi oldun orada ve senin sorun neydi canım yazabilirmisin
inşallah pozitifleri görürüz sizin kaçtane transfer oldu
ah canım benim ya ne güzel yazmışsın sen öyle ikizzzz aminnnn inşallah allah isteyen herkeze versin inşallah okurken bile bi hoş oluyo insan.ewt canım bende çok şaşırmıştım ilk defa bi dr randevularını kendisi ayarlıyor banada sormuştu sorun nedir diye o sorusuda çok şaşırttı beni beni tanımadan sorması.ama benim için harika bir dr ben böyle dr görmedim acıbademe gittiğime okadar pişmanımki çok stresli gidiyordum oraya her gidişimde beklerdim 1 saat bazen 1.30saat.napalım herşeyde vardır bi hayır diyorum osman hoca hakkında çok güzel yorumlar duyuyorum.inşallah bize vesile olur canım evlatlarımızı kucağımıza almamızda.sana ne için dedi benim boşa harcıycak vaktim yok diye birşeymi sormuştunda dedi.
aminnn inşallahhh rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürecek...öle yaşıyacağımız şeyler varsa önüne geçilmiyor ne yazık ki!
ben fakülteyi aradım bana cep numarası verdiler...bende dedim heralde sekreter numarası neyse aradım açmadı...1 saat sonra geri döndü ''ben osman develioğlu beni aramışsınız''...ben tabi şok...dedim '' bana yanlış telefon verdiler heralde sizden randevu almak istiyorum''....hocamda ''ben veriyorum zaten'' deyince şaşırdım kaldım... hatta bir kaç kere şaşkınlığımı ifade ettim sizi beklemiyordum sekreter çıkar diye düşünmüştüm felan diye...ben öle deyince osman bey'de açıklama yaptı: ''benim vaktim çok değerli sorunu kendim öğreniyorum ona görede randevu veriyorum'' diye...:))))....
yani kısacası hocam harika bir doktor.......ben ne duydum nede bu zamana kadar rast geldim böle bir duruma...
![]()
merhaba herkeze
tranfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını duyarız..gün bekleyen arkadaşlara sabır..
ben çapadan vazgeçtim daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum.
memorila gittim müstecep beyle görüştüm.
muane etti yumurta rezervlerin azalmış dedi.ama daha yeni tüp bebek yapıldığı için yumurtan bu ay az görünebilir dedi.benim 2 tüpümde yok ve histeroskopi yaptırmıştım.bebek rahime neden tutunmuyor onu çözmek lazım dedi takrar histeroskopi yapmak gerekebilir dedi.bir sürü test verdi bunalrı yaptır gel dedi.kanla ilgili bir problem olabilirmiş.dodndurulmuşları alıp burda yapabiliriz ama benim tavsiyem sağlıklı bir laboratuvar ortamında tekrar yumurta toplamakta fayda var rezervlerin az durumda zamanı iyi kullanmalıyız dedi.rahim kalınlığını beğenmedi tekrar kontrole gideceğim.ama bu ay bekliyoruz tekrar adet olduktan sonra 19.gün gel dedi.
eşimle karar verdik dondurulmuşların olduğu hastanede kasımda tekrar denyeceğiz.bu arada yumurta geliştirme ve toplama işlemi yapılmayacağı için vucudum biraz daha rahatlar.buda olmazsa kesinlikle memorila gideceğiz.asıl semra hanımla görüşmek istemiştim ama ona kasım başına randevü veriyorlar.1,5-2 saatlik bir görüşme oldu tüm dosyamı tek tek incelediler ilk kez eski takiplerimi bu kadar inceleyen bir dr la karşılaştım.pgt ye gerek yok dedi.6.gün tranferinde yaşayan embiryolar zaten pgt yi aşmış embiryolar oluyormuş ve pgt yapılması için 1 .kalite 5 in üzerinde embiryo olması gerekiyormuş bizde genetik bir problem olmadığı için gerek yok dedi.co-kıültürü sordum onuda artık yapmıyorlarmış çok verimli değilmiş.şimdi rahimin durumunu inceleyecekler ve tüp bebek yapacaklar.fiyat olarakta 2000 euro artı ilaçlar onlarda 1500 tl civarı.ama benim ekstradan histeroskopi ameliyatı çıkabilir karşıma onun fiyatını sormadım.
adam sen biri aşılamada olsan 2 kere normal yolla hamile kalmışsın neden bu embiryolar rahime değilde tüpe yapışıyorlar demekki rahim içerisinde bir problem var diyor.çünkü 1.ve2.rahim filmimdede tüpler açıktı 2.rahim filmi kalan tüpe çekilmişti ve açık çıkmıştı ama bebişler rahimi beğenmiyor tüpe yapışıyor.adetimin 3.günü parmak büyüklüğünde et parçaları geldi büyük ihitimalle düşmemişler içerde yaşayamışlar..
işte durum böyle arkadaşlar..
çok denemeniz varsa kesinlikle memoril deneyin ben çok fazla tatmin oldum araştırmanızda fayda var...
canım günaydın verdiğin bilgiler için çok teşekkürler
benimde fsh yüksekti yumt rezervi azalıyomuş geçen ay tüp bebk yapıldıolmadı beklemek istiyorum ama bir yandada korkuyorum yumrta rezervi ya iice azalırsa diye off allahım yardımcımız ol
ben birde istb da hüseyin köseoğlu diye bir dkt duydum tüp bebek yaptırıpta tutmayanların bile bebeği olmuş yakın bi akrabam sölemişti ilaç tedavisi veriyomuş nerden şifa bulcamı şaşırmış durumdayım çok karışık aklım insanalr korunurken hamile kalıyolar bizlerde tık yok allahım sabrımızı bu yönde deniyo sanırım
hakkında hayırlısı sermuhcum
merhaba herkeze
tranfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını duyarız..gün bekleyen arkadaşlara sabır..
ben çapadan vazgeçtim daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum.
memorila gittim müstecep beyle görüştüm.
muane etti yumurta rezervlerin azalmış dedi.ama daha yeni tüp bebek yapıldığı için yumurtan bu ay az görünebilir dedi.benim 2 tüpümde yok ve histeroskopi yaptırmıştım.bebek rahime neden tutunmuyor onu çözmek lazım dedi takrar histeroskopi yapmak gerekebilir dedi.bir sürü test verdi bunalrı yaptır gel dedi.kanla ilgili bir problem olabilirmiş.dodndurulmuşları alıp burda yapabiliriz ama benim tavsiyem sağlıklı bir laboratuvar ortamında tekrar yumurta toplamakta fayda var rezervlerin az durumda zamanı iyi kullanmalıyız dedi.rahim kalınlığını beğenmedi tekrar kontrole gideceğim.ama bu ay bekliyoruz tekrar adet olduktan sonra 19.gün gel dedi.
eşimle karar verdik dondurulmuşların olduğu hastanede kasımda tekrar denyeceğiz.bu arada yumurta geliştirme ve toplama işlemi yapılmayacağı için vucudum biraz daha rahatlar.buda olmazsa kesinlikle memorila gideceğiz.asıl semra hanımla görüşmek istemiştim ama ona kasım başına randevü veriyorlar.1,5-2 saatlik bir görüşme oldu tüm dosyamı tek tek incelediler ilk kez eski takiplerimi bu kadar inceleyen bir dr la karşılaştım.pgt ye gerek yok dedi.6.gün tranferinde yaşayan embiryolar zaten pgt yi aşmış embiryolar oluyormuş ve pgt yapılması için 1 .kalite 5 in üzerinde embiryo olması gerekiyormuş bizde genetik bir problem olmadığı için gerek yok dedi.co-kıültürü sordum onuda artık yapmıyorlarmış çok verimli değilmiş.şimdi rahimin durumunu inceleyecekler ve tüp bebek yapacaklar.fiyat olarakta 2000 euro artı ilaçlar onlarda 1500 tl civarı.ama benim ekstradan histeroskopi ameliyatı çıkabilir karşıma onun fiyatını sormadım.
adam sen biri aşılamada olsan 2 kere normal yolla hamile kalmışsın neden bu embiryolar rahime değilde tüpe yapışıyorlar demekki rahim içerisinde bir problem var diyor.çünkü 1.ve2.rahim filmimdede tüpler açıktı 2.rahim filmi kalan tüpe çekilmişti ve açık çıkmıştı ama bebişler rahimi beğenmiyor tüpe yapışıyor.adetimin 3.günü parmak büyüklüğünde et parçaları geldi büyük ihitimalle düşmemişler içerde yaşayamışlar..
işte durum böyle arkadaşlar..
çok denemeniz varsa kesinlikle memoril deneyin ben çok fazla tatmin oldum araştırmanızda fayda var...
allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun uzun zamandır giremedim ama geçmişi de okuyamadım sanırım aramıza yeni arkadaşlar atılmış hoşgeldiniz diyorum yeni tedaviye başlayan arkadaşlara başarılara diliyorum transfer olmuş olanlara test sonucu için sabır hayırlı sağlıklı haberler alması için dua ediyorum. allah herkesin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün bana da blastosist düzeyinde bir embriyo transferi yapıldı 10 gün test günüm yani 27 ekim çarşamba 3 günüm kaldı allah bekleyen herkese müjdeli haberleri versin inşallah çarşamba görüşmek üzere
canım bende üç defa yaptırdım olmadı seni anlayabiliyorum ama kader kısmet tüp bebek yaptırıpta tutmayanların bile bebeği oluyormuş sözü açıkcası pek inandırıcı gelmedi bana ne ilacı veriyormuş merak ettim bitkisel ilaç mı yoksa hormon filan mı? her ilacın mutlaka yan etkisi vardır bence doktorundan habersiz ilaç bitkisel tedavi kullanma derim...inşallah rabbim tez zamanda umutlarımıza kavuşturur ve çektiğimiz sıkıntıları giderir....
allahım herkesin yar ve yardımcısı olsun uzun zamandır giremedim ama geçmişi de okuyamadım sanırım aramıza yeni arkadaşlar atılmış hoşgeldiniz diyorum yeni tedaviye başlayan arkadaşlara başarılara diliyorum transfer olmuş olanlara test sonucu için sabır hayırlı sağlıklı haberler alması için dua ediyorum. allah herkesin yardımcısı olsun yüzümüze gülsün bana da blastosist düzeyinde bir embriyo transferi yapıldı 10 gün test günüm yani 27 ekim çarşamba 3 günüm kaldı allah bekleyen herkese müjdeli haberleri versin inşallah çarşamba görüşmek üzere