merhaba herkeze
tranfer olan arkadaşlar hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını duyarız..gün bekleyen arkadaşlara sabır..
ben çapadan vazgeçtim daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum.
memorila gittim müstecep beyle görüştüm.
muane etti yumurta rezervlerin azalmış dedi.ama daha yeni tüp bebek yapıldığı için yumurtan bu ay az görünebilir dedi.benim 2 tüpümde yok ve histeroskopi yaptırmıştım.bebek rahime neden tutunmuyor onu çözmek lazım dedi takrar histeroskopi yapmak gerekebilir dedi.bir sürü test verdi bunalrı yaptır gel dedi.kanla ilgili bir problem olabilirmiş.dodndurulmuşları alıp burda yapabiliriz ama benim tavsiyem sağlıklı bir laboratuvar ortamında tekrar yumurta toplamakta fayda var rezervlerin az durumda zamanı iyi kullanmalıyız dedi.rahim kalınlığını beğenmedi tekrar kontrole gideceğim.ama bu ay bekliyoruz tekrar adet olduktan sonra 19.gün gel dedi.
eşimle karar verdik dondurulmuşların olduğu hastanede kasımda tekrar denyeceğiz.bu arada yumurta geliştirme ve toplama işlemi yapılmayacağı için vucudum biraz daha rahatlar.buda olmazsa kesinlikle memorila gideceğiz.asıl semra hanımla görüşmek istemiştim ama ona kasım başına randevü veriyorlar.1,5-2 saatlik bir görüşme oldu tüm dosyamı tek tek incelediler ilk kez eski takiplerimi bu kadar inceleyen bir dr la karşılaştım.pgt ye gerek yok dedi.6.gün tranferinde yaşayan embiryolar zaten pgt yi aşmış embiryolar oluyormuş ve pgt yapılması için 1 .kalite 5 in üzerinde embiryo olması gerekiyormuş bizde genetik bir problem olmadığı için gerek yok dedi.co-kıültürü sordum onuda artık yapmıyorlarmış çok verimli değilmiş.şimdi rahimin durumunu inceleyecekler ve tüp bebek yapacaklar.fiyat olarakta 2000 euro artı ilaçlar onlarda 1500 tl civarı.ama benim ekstradan histeroskopi ameliyatı çıkabilir karşıma onun fiyatını sormadım.
adam sen biri aşılamada olsan 2 kere normal yolla hamile kalmışsın neden bu embiryolar rahime değilde tüpe yapışıyorlar demekki rahim içerisinde bir problem var diyor.çünkü 1.ve2.rahim filmimdede tüpler açıktı 2.rahim filmi kalan tüpe çekilmişti ve açık çıkmıştı ama bebişler rahimi beğenmiyor tüpe yapışıyor.adetimin 3.günü parmak büyüklüğünde et parçaları geldi büyük ihitimalle düşmemişler içerde yaşayamışlar..
işte durum böyle arkadaşlar..
çok denemeniz varsa kesinlikle memoril deneyin ben çok fazla tatmin oldum araştırmanızda fayda var...