2011 Ağustos ve Eylülde Hamile Kalanlar beraber bekleyelim bebişlerii

pelish yaptım çizelgeyi çook teşekkür ederim.bu çizelge çok tatlı bişi benim de doğum mayıs sonu ama burda takılmak istiyorum.bizim mayıs topiğinde pek iş yok.

pelish yaptım çizelgeyi çook teşekkür ederim.bu çizelge çok tatlı bişi benim de doğum mayıs sonu ama burda takılmak istiyorum.bizim mayıs topiğinde pek iş yok.

rica ederim tatlım çokda şirin olmuşş =))) gel tabi iim kapımız açıkkk

gel canim benim sende aramiza mayis haziran farketmez zaten cogumuz dogumu mayis sonuna olabilir

kaç haftalıksın cnm

valla gülüm bana denk gelen doktorlar bi tuhaf çıktı bir türlü haftalığımı sölemediler... yok kesen oluşmuş bebek görünmüyor ,
bir diğeri kesen hemen hemen bi aylık , kafayı yedim... bi kaç gün sonra gidecem dr...

benim tahminim eylül sonu ekim başı

takıl bize hayatını yaşa şikerim:)

aynen aynen kızlar az önce tam kaçıyodum konu kapandı suratımıza şimdi kaçıyorum eğer bu topiğede bişi olursa siz başka açın artık.Kocaman öpüyorum sizi.Milleti toplayın canlar siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…