Merhaba kızlar, öncelikle hayırlı doğumlar diliyorum hepinize...6
Ben de deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim...
En çok beğendim ve kullandığım marka Mothercare, özellikle yarım kollu çıtçıtlı bodyleri, inanılmaz kullanışlı, 6lı paketlerde satılıyor ben bir tane aldım, işe yaradı...
Yine Mothercare in ayaklı tulumları, hastane çıkışları çok güzel, zaten bir tane hastane çıkışı alsanız yeterli oluyor...
Sakın çok fazla birşey almayın, eğer indirimlerden yararlanmak istiyorsanız da, büyük beden alın atıyorum
6-9 ay ve ya 9-12 ay , şahsen ben indirim diye geçen sene kıştan bu sene kışın kıyafetlerini almıştım, eksiğim o yüzden çok az...
Ben bebeğimin yanımda yatabilmesi için yine Mothercare den beşik almıştım çok kullanışlı ama en fazla 3 ay kullanabilirsiniz, zaten ben 25 günlükken odasını ayırdım...
Gündüzleri ve de uyumadığı zamanlarda , huysuz olduğu zamanlarda oyalanması için Fisher Price ın yağmur ormanı ana kucağını aldım, iyi ki almışım bebeğimi çok güzel oyaladı ve hala kullanıyorum.
Sizin için de mutlaka Lansinoh göğüs kremini ve de göğüs pedini öneriyorum.
Süt sağmak için ise Medelanın elektrikli pompasını kullandım.
Bebek arabası olarak Maxima moov aldım, ama ck yer kaplıyor, bu travel sistemler, o yüzden tavsiye etmem. 0 yaştan itibaren kullanılabilen baston arabalar çok rahat chicco da var onları tavsiye ederim...
Benden şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım...