Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar halamızın hediyesi..o zaman daha cinsiyeti belli değildi..iki cinsede uyar diye almış
battaniyemiz,,çıtçıtlı badilerimiz ve en beğendiğim alt pijamaönü ve arkası
![]()
Çok ciciymiş çok beğendim ama ben 7 aydan önce hiç birşey almayı planlamıyorum:84: Şimdilik bakmakla yetineceğim
topiğinde hayırlı olsun
Çok ciciymiş çok beğendim ama ben 7 aydan önce hiç birşey almayı planlamıyorum:84: Şimdilik bakmakla yetineceğim
topiğinde hayırlı olsun
ben de birşey almadım. 7 ay bekler miyim bilmiyorum ama cinsiyeti belli olsun istiyorum:) ama anneannesi çookk ciciler ördü torununaa![]()
![]()
neler aldik basligina uyacak mi bilmiyorum ama benimkiler daha cok kendi geldi :)
yengemizden hem bebis hem babis icin jest
Eki Görüntüle 214073
bu tavsan olayi popoyu issirmak icin cok elverisli... babanemizden
Eki Görüntüle 214075 Eki Görüntüle 214074
yine babanemizden mavi zibin.
ben maviyi sevmiyorum galiba ona karar verdim kahve yesil truncu giycek benim oglus sanirsam
Eki Görüntüle 214076
hastane cikisi yine babanemizden. kendisi favorim olmaktadir...
Eki Görüntüle 214077
gecen gezerken kendimi coooook frenlememe ragmen dayanamayip aldigim minik badi.
ilk zamanlar hep bunlardan giycekmis bebisler o yuzden kostum falan almayin hiiiic bosuna
Eki Görüntüle 214078
teyzemizin amerika seyahati donusu getirdigi onlukler.
o zaman daha cinsiyetimiz belli degildi. pembeyi kullanmanin da bi zarari olmaz insallah :)
Eki Görüntüle 214079
oglus olacagini ogrendigim ilk gun mothercareden aldigim coraplar.
bir tanesi yastigimin altinda ikamet etmektedir, sabah ve aksam duzenli olarak opmekteyim kendilerini :)
Eki Görüntüle 214080
neler aldik basligina uyacak mi bilmiyorum ama benimkiler daha cok kendi geldi :)
Eki Görüntüle 214073
ben maviyi sevmiyorum galiba ona karar verdim kahve yesil truncu giycek benim oglus sanirsam
Eki Görüntüle 214076
Eki Görüntüle 214077
gecen gezerken kendimi coooook frenlememe ragmen dayanamayip aldigim minik badi.
ilk zamanlar hep bunlardan giycekmis bebisler o yuzden kostum falan almayin hiiiic bosuna
Eki Görüntüle 214078
o zaman daha cinsiyetimiz belli degildi. pembeyi kullanmanin da bi zarari olmaz insallah :)
Eki Görüntüle 214079
bir tanesi yastigimin altinda ikamet etmektedir, sabah ve aksam duzenli olarak opmekteyim kendilerini :)
Eki Görüntüle 214080
Eki Görüntüle 214073
Eki Görüntüle 214076
Eki Görüntüle 214077
Eki Görüntüle 214078
Eki Görüntüle 214079
Eki Görüntüle 214080
canım topiğin hayırlı olsun ama ben gene çok ağladım yaaabayıldım cicilerinize ama bende 6 aydan önce almayı düşünmüyorum gerçi şimdiden 4 tane örgü süveter ve yelek 10 çifte yakın patik atkı ve minik minik liflerimizi oldu hediye ama olsun zararı olmaz inş
ben 1 tane çorap aldım sadece hergün başucumda
bu doğum günümde hep ona hediye geldi şanslı sıpa
![]()
Eki Görüntüle 214073
Eki Görüntüle 214076
Eki Görüntüle 214077
Eki Görüntüle 214078
Eki Görüntüle 214079
Eki Görüntüle 214080
aaayyyyy cnm bayıldım bunlara.hepsi çok güzel. ben maviye bayılırım bide. daha cinsiyeti belli değil ama kızımda olsa arada bişeyleri mavi yapacağım galiba. bide halaları ve babaannesinden gelmesi bence çok özel. inan duygulandım. keşke benim yavrumunda baba tarafı bu kadar düşkün olsa. anne tarafı nasılsa hep düşkünde bilmiyorum baba tarafı düşkün olsa sanki daha iyi olur gibi. ama tıkkk yok tabee. belki cinsiyeti öğrenince mutlaka alacaklardır ama işte konuşmuyorum onlarla hamişliğimden beri. çok kırdılar beni. yinede böyle olduğu için üzülüyorum. keşke şöyle anlaşabilen kayınvalidem ve görümcelerim olsa. inan sorun çıkmasın diye çokta yuttum ama bende sabır taştı onlarda çene durmadı bu hale geldik. umarım yavrum bunun eksikliğini hissetmez. giydirince o popodan bziim için de azcık bir ısır olurmu?
Eki Görüntüle 228135 Eki Görüntüle 228152 Eki Görüntüle 228151 Eki Görüntüle 228149 Eki Görüntüle 228148 Eki Görüntüle 228147 Eki Görüntüle 228146 Eki Görüntüle 228145 Eki Görüntüle 228144 Eki Görüntüle 228143 Eki Görüntüle 228140 Eki Görüntüle 228136 Eki Görüntüle 228137 Eki Görüntüle 228138 Eki Görüntüle 228139 Eki Görüntüle 228153
cicilerimizmontumuzda var
el örgüsü olanları ben yaptım ilk acemiliğim onlar patik öremekte usta oldum şimdi de örmeye başlıycam artık
pembişleride kız için almıştım ama artık kesin belli olsun hayırlısıyla olmadı 2. ye saklarız onları
![]()
çok tatlı canım,Allah iyi günler de kullanmayı nasip etsin:79::79: