2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

gnc24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
716
14
98
2010 aralık annelerinde gördüm,bayıldım resmen...Daha erken dediğinizi duyar gibiyim ama ufaktan başlamıştır alışveriş,,e cinsiyetlerde patır patır belli olduğuna göre bismillah diyor topiğimizi açıyoum :34:

bunlar halamızın hediyesi..o zaman daha cinsiyeti belli değildi..iki cinsede uyar diye almış:emir_bebek:

battaniyemiz,,çıtçıtlı badilerimiz ve en beğendiğim alt pijama:1: önü ve arkası:32:

Eklentiler

• $Fotoğraf0094.webp
    $Fotoğraf0094.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 139
  • $Fotoğraf0096.webp
    $Fotoğraf0096.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 154
  • $Fotoğraf0097.webp
    $Fotoğraf0097.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 160
  • $Fotoğraf0098.webp
    $Fotoğraf0098.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
bunlarda cinsiyeti öğrendiğim gün ilk gördüğüm dükkandan aldığm badiler..

Eklentiler

• $Fotoğraf0099.webp
    $Fotoğraf0099.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 153
bunlar halamızın hediyesi..o zaman daha cinsiyeti belli değildi..iki cinsede uyar diye almış:emir_bebek:

battaniyemiz,,çıtçıtlı badilerimiz ve en beğendiğim alt pijama:1: önü ve arkası:32:

Çok ciciymiş çok beğendim ama ben 7 aydan önce hiç birşey almayı planlamıyorum:84: Şimdilik bakmakla yetineceğim
topiğinde hayırlı olsun

Çok ciciymiş çok beğendim ama ben 7 aydan önce hiç birşey almayı planlamıyorum:84: Şimdilik bakmakla yetineceğim
topiğinde hayırlı olsun

ben de birşey almadım. 7 ay bekler miyim bilmiyorum ama cinsiyeti belli olsun istiyorum:) ama anneannesi çookk ciciler ördü torununaa :D :emir_bebek:

topiğinde hayırlı olsun

7ay mı?? walla sıksam sıksam 1aydaha beklerim herhalde...her gördüğümü alasım gelsede firenliyrm kendimi ama yazın başlarım gbi geliyor bana:34:

ben de birşey almadım. 7 ay bekler miyim bilmiyorum ama cinsiyeti belli olsun istiyorum:) ama anneannesi çookk ciciler ördü torununaa :D :emir_bebek:

maşşalah cnm ya..bizimkide örmüş bişeyler ya bakalım gidince görcez inşallah:16:

topiğin hayırlı olsun canım.bebişlerinizin kıyafetleri çok şirin.bende görünce alasım geliyo.ama ben doğuma yakın alıcam.daha önce yaptığım hazırlıklar bebek eve gelmeyince boşa gitmişti.hepsini dağıtmıştım.bi tane hastane çıkışı alıcam.doğumdan sonra toptan alıcam artık.bende sizinkileri bakıp severim artık.hem bana da fikir olur.:emir_bebek:

neler aldik basligina uyacak mi bilmiyorum ama benimkiler daha cok kendi geldi :)

yengemizden hem bebis hem babis icin jest

$Görünt016.webp

bu tavsan olayi popoyu issirmak icin cok elverisli... babanemizden
$Görünt018.webp $Görünt017.webp

yine babanemizden mavi zibin.
ben maviyi sevmiyorum galiba ona karar verdim kahve yesil truncu giycek benim oglus sanirsam
$Görünt019.webp

hastane cikisi yine babanemizden. kendisi favorim olmaktadir...
$Görünt020.webp

gecen gezerken kendimi coooook frenlememe ragmen dayanamayip aldigim minik badi.
ilk zamanlar hep bunlardan giycekmis bebisler o yuzden kostum falan almayin hiiiic bosuna
$Görünt021.webp

teyzemizin amerika seyahati donusu getirdigi onlukler.
o zaman daha cinsiyetimiz belli degildi. pembeyi kullanmanin da bi zarari olmaz insallah :)
$Görünt022.webp

oglus olacagini ogrendigim ilk gun mothercareden aldigim coraplar.
bir tanesi yastigimin altinda ikamet etmektedir, sabah ve aksam duzenli olarak opmekteyim kendilerini :)
$Görünt023.webp

neler aldik basligina uyacak mi bilmiyorum ama benimkiler daha cok kendi geldi :)

Eki Görüntüle 214073

Eki Görüntüle 214075 Eki Görüntüle 214074

ben maviyi sevmiyorum galiba ona karar verdim kahve yesil truncu giycek benim oglus sanirsam
Eki Görüntüle 214076

Eki Görüntüle 214077

gecen gezerken kendimi coooook frenlememe ragmen dayanamayip aldigim minik badi.
ilk zamanlar hep bunlardan giycekmis bebisler o yuzden kostum falan almayin hiiiic bosuna
Eki Görüntüle 214078

o zaman daha cinsiyetimiz belli degildi. pembeyi kullanmanin da bi zarari olmaz insallah :)
Eki Görüntüle 214079

bir tanesi yastigimin altinda ikamet etmektedir, sabah ve aksam duzenli olarak opmekteyim kendilerini :)
Eki Görüntüle 214080

yaa çok tatlııı... ben daha hiç bişi almadım bebeğime.. bak kıskandım şimdi :) cinsiyetini öğrenmek istiyorummmmmmmmmm:52::52:

Eki Görüntüle 214073

Eki Görüntüle 214076

Eki Görüntüle 214077

Eki Görüntüle 214078

Eki Görüntüle 214079

Eki Görüntüle 214080

maşallah çok tatlılar ya,şanslı oğluşun:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

canım topiğin hayırlı olsun ama ben gene çok ağladım yaaa:14::14::14:bayıldım cicilerinize ama bende 6 aydan önce almayı düşünmüyorum gerçi şimdiden 4 tane örgü süveter ve yelek 10 çifte yakın patik atkı ve minik minik liflerimizi oldu hediye ama olsun zararı olmaz inş:nazar::nazar::nazar:ben 1 tane çorap aldım sadece hergün başucumda :16::16::16:bu doğum günümde hep ona hediye geldi şanslı sıpa :27::27:

Eki Görüntüle 214073

Eki Görüntüle 214076

Eki Görüntüle 214077

Eki Görüntüle 214078

Eki Görüntüle 214079

Eki Görüntüle 214080

bayıldımmm yaa...Hastane çıkışı ve o ponpon kuyruk favorim:16:

canım topiğin hayırlı olsun ama ben gene çok ağladım yaaa:14::14::14:bayıldım cicilerinize ama bende 6 aydan önce almayı düşünmüyorum gerçi şimdiden 4 tane örgü süveter ve yelek 10 çifte yakın patik atkı ve minik minik liflerimizi oldu hediye ama olsun zararı olmaz inş:nazar::nazar::nazar:ben 1 tane çorap aldım sadece hergün başucumda :16::16::16:bu doğum günümde hep ona hediye geldi şanslı sıpa :27::27:

canım benim seni ağlatmak istemezdim yaa...çok duygusalsın biliyorm ama yapma bunu kendine..Çok şükr rabbim verdi işte,,çıkar hamileliğin tadını,,sıkma kenini almıcam diye yaa...bende pek almadım daha iki badi aldım,,diğerleri hediye zaten...ama yazın alcam artık,,Rabbim ağlatacak şeyler yaşatmasın bize inşallah:16::16::16::16:

Eki Görüntüle 214073

Eki Görüntüle 214076

Eki Görüntüle 214077

Eki Görüntüle 214078

Eki Görüntüle 214079

Eki Görüntüle 214080

aaayyyyy cnm bayıldım bunlara.hepsi çok güzel. ben maviye bayılırım bide. daha cinsiyeti belli değil ama kızımda olsa arada bişeyleri mavi yapacağım galiba. bide halaları ve babaannesinden gelmesi bence çok özel. inan duygulandım. keşke benim yavrumunda baba tarafı bu kadar düşkün olsa. anne tarafı nasılsa hep düşkünde bilmiyorum baba tarafı düşkün olsa sanki daha iyi olur gibi. ama tıkkk yok tabee. belki cinsiyeti öğrenince mutlaka alacaklardır ama işte konuşmuyorum onlarla hamişliğimden beri. çok kırdılar beni. yinede böyle olduğu için üzülüyorum. keşke şöyle anlaşabilen kayınvalidem ve görümcelerim olsa. inan sorun çıkmasın diye çokta yuttum ama bende sabır taştı onlarda çene durmadı bu hale geldik. umarım yavrum bunun eksikliğini hissetmez. giydirince o popodan bziim için de azcık bir ısır olurmu?

aaayyyyy cnm bayıldım bunlara.hepsi çok güzel. ben maviye bayılırım bide. daha cinsiyeti belli değil ama kızımda olsa arada bişeyleri mavi yapacağım galiba. bide halaları ve babaannesinden gelmesi bence çok özel. inan duygulandım. keşke benim yavrumunda baba tarafı bu kadar düşkün olsa. anne tarafı nasılsa hep düşkünde bilmiyorum baba tarafı düşkün olsa sanki daha iyi olur gibi. ama tıkkk yok tabee. belki cinsiyeti öğrenince mutlaka alacaklardır ama işte konuşmuyorum onlarla hamişliğimden beri. çok kırdılar beni. yinede böyle olduğu için üzülüyorum. keşke şöyle anlaşabilen kayınvalidem ve görümcelerim olsa. inan sorun çıkmasın diye çokta yuttum ama bende sabır taştı onlarda çene durmadı bu hale geldik. umarım yavrum bunun eksikliğini hissetmez. giydirince o popodan bziim için de azcık bir ısır olurmu?

ne demek tabii ki issiririm hayatim lafi olmaz.

yengemiz dedigim kisi benim eltim. genelde eltiler pek anlasamazlarmis ama saolsun kendisi ablam gibidir. duskun olmaya gelince esimin ailesi ve eltim 10 yil bebeis yolu gozlediler. simdi cok sukur bir kiz bir erkek torunlari var ama hasretini cok iyi biliyorlar. genel olarak cocuklara cok iltifat gosteren bir aile olmuslar o nedenle. sansimiz biraz onlarin zamaninda yasamis oldugu sanssizliktan ileri geliyor.

sen takilma bence hic bu durumlara. torun torba coksa ondan belki de cok alakadar olmamis olabilirler. onemli olan annesi ve babasinin neler hissettigi bebisi nasil sevdigi. sen psikolojini saglam tut ki bebisin sagliklica gelsin. butun dunyasi zaten sen olacaksin. varsin baskalarinin iyi-kotu golgeleri eksik olsun.

kızlar bebişlerinizin cicileri çok hoş.. güle güle giysinler.. ben daha gebeliğimi planlamadan 3 sene önce 3 tk çorap almıştım.. pakette olanlardan... onlara bakar dururdum nasılsa bir gün benimde olacak bebeğim diye..
seçim gününde de cinsiyet daha belli değilken lcw dan yeşil çorap gözüme takıldı kasada beklerken.. alayım dedim.. kasaya uzattığımda 2 çift olduğunu farkettim.. diğeri de yeşil pembe mor beyaz çizgiliymiş :) hayırlısı artık...
eltim 10 gün önce doğum yaptı.. inanın doğumuna kadar bir iğne almadım.. görümcemler de bişey almadı ( biraz eski kafalara uydum bende.. doğmamış bebeğe don biçilmez diye)
ama doğunca ciciler aldık tabi..
babaannemiz örgüyle falan uğraşmaz.. beni daha çok sever.. bakalım torununa ne alacak (benimki 8numaralı torun olacak inş)
görümcelerim de bana düşkünler.. merak ediyorum örgüyle falan uğraşırlar mı diye.... anacığıma gelince.. ona kıyamam ben.. kadın hafta sonu bilmeden çalışıyor.. o da artık hazır bişiyler alır herhalde.. bana gelince.. ben çok hevesliyim ama 6-7. aydan önce almam sanırım.. şöyle bir güzel tepiklemeye başlasın beni :) varlığını hissettirsin o zaman farklı düşünebilirim..
ay ne uzun yazdım kusura bakmayın :)

$20072011.webp $20072011(014).webp $20072011(013).webp $20072011(012).webp $20072011(011).webp $20072011(010).webp $20072011(009).webp $20072011(008).webp $20072011(007).webp $20072011(006).webp $20072011(005).webp $20072011(001).webp $20072011(002).webp $20072011(003).webp $20072011(004).webp $20072011(015).webp

cicilerimiz :16::16::16:montumuzda var :16::16:el örgüsü olanları ben yaptım ilk acemiliğim onlar patik öremekte usta oldum şimdi de örmeye başlıycam artık :16::16:pembişleride kız için almıştım ama artık kesin belli olsun hayırlısıyla olmadı 2. ye saklarız onları :16:

çok tatlı canım,Allah iyi günler de kullanmayı nasip etsin:79::79:

ben burayı şimdi gördüm yawww kimse bana bişey demedi:84::84::84::84::84::84:
bende kızıma ilk eşya olarak bunu aldım :DDD
$6398509250_1_1_3.webp

birde uçuk bembe gömlek aldım ama onun fotosunu intten bulamadım...
resmini çekince koyarım artık

Back
X