2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

hepsi birbirinden güzell bizim henüz eşyamız yok. dün 3lü çok tatlı bi çorap görmüştüm onu aldım bide teyzemiz 5li bi takım getirmişti o var. biraz zaman geçsin ve cinsiyeti belli olsun die bekliyoruz bakalım.

kizimin hem kanguru hemde tasima oto koltugunda kullanmak icin cok guzelllllllll

Eklentiler

• $632.webp
    $632.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 82
çok değişik bu kanguru ya benden bundan alayım en azından yatabiliyo bak rahat diğeri gibi salkım saçak durmuyo:26: çok güzel:nazar:

ewet canim hem cok rahat hem pratik oglumdada kullandim bunun mavisi var bende hemde kis bebeleri olacaklar ic kismida polar bunun.ben kendiminkini buldugumda sana her ayrintisini ceker eklerim hemde herseyde kallana biliyorsun.
buarada bebisin cinsiyeti degismissssssss:69::69:

ewet canim hem cok rahat hem pratik oglumdada kullandim bunun mavisi var bende hemde kis bebeleri olacaklar ic kismida polar bunun.ben kendiminkini buldugumda sana her ayrintisini ceker eklerim hemde herseyde kallana biliyorsun.
buarada bebisin cinsiyeti degismissssssss:69::69:

cnm benim ya bende o detaylara göre burda bulur alırım inş,ay evet ya şimdi de %70 erkek dediler yarın belli olcak bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz sıpayı,yarına kadar da fil olarak kalıcak gibi:9::9::9:

Son düzenleme:
beşiktaşlı tuluma bayıldım ayrıca hepsi tek tek süper ...
beşiktaşlı tulumdan arıyorum bende fakat hala bulamadım buralarda.. babamıza jest yapmayı düşünüyoruz onunla...

herkeslere merhaba...bursadayız biz halaa..burda bebe fuarı vardı geçenlerde öyle şeyler aldım ki sonradan kendime bile şaştım...havlusunda alt açmasına kadar..hatta beşiğine kadar :)) dayanamadım napiim bi de uygundu bayaa..şimdi istanbula dönmeyi bekliyorum döner dönmez ekleyeceğim resimlerini inşallah:1:

allah bütün burada yazan arkadaşları bir nefeste kurtarsın bebişlerinizede aldığınız cicileri güzel günlerde giymeyi nasip etsin allaha emanet olun hoşçakalın

bunlar da bizim cicilerimiz :emir_bebek:2 tane de hastane çıkışımız var onların fotoğrafını çekmemiştim :emir_bebek:

çektiklerimi eklemeyi de inşallah becerebilmişimdir:17:

Eklentiler

• $Resim 015.webp
    $Resim 015.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 151
  • $Resim 016.webp
    $Resim 016.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 94
  • $Resim 017.webp
    $Resim 017.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 160
  • $Resim 018.webp
    $Resim 018.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 136
  • $Resim 019.webp
    $Resim 019.webp
    13 KB · Görüntüleme: 137
  • $Resim 020.webp
    $Resim 020.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 130
  • $Resim 021.webp
    $Resim 021.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $Resim 022.webp
    $Resim 022.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 139
  • $Resim 023.webp
    $Resim 023.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 146
  • $Resim 024.webp
    $Resim 024.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 169
  • $Resim 026.webp
    $Resim 026.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 148
  • $Resim 027.webp
    $Resim 027.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 155
  • $Resim 028.webp
    $Resim 028.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 152
  • $Resim 029.webp
    $Resim 029.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $Resim 030.webp
    $Resim 030.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 140
  • $Resim 031.webp
    $Resim 031.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 138
  • $Resim 032.webp
    $Resim 032.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 146
  • $Resim 033.webp
    $Resim 033.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 149
  • $Resim 034.webp
    $Resim 034.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 165
  • $Resim 035.webp
    $Resim 035.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 174
  • $Resim 036.webp
    $Resim 036.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 136
  • $Resim 037.webp
    $Resim 037.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 155
  • $Resim 038.webp
    $Resim 038.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 143
  • $Resim 039.webp
    $Resim 039.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 161
  • $Resim 040.webp
    $Resim 040.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 145
  • $Resim 041.webp
    $Resim 041.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 132
  • $Resim 042.webp
    $Resim 042.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 153
  • $Resim 043.webp
    $Resim 043.webp
    26 KB · Görüntüleme: 133
  • $Resim 044.webp
    $Resim 044.webp
    23 KB · Görüntüleme: 139
ayyy bunlar çooookkkk şekerler yaaa..... güle güle kullansın minik pıtırcığın canım.. bizim sıpa daha göstermedi kendini.. bende artık ciciler almak istiyorum.. 4 gün sonra kontrolüm var bakalım o zamanda naz yapacakmı :)

canim cooook guzeller.. saglikla kullansin insallah kuzucun :)

Amanda maşallah ne kadar güzel bu cicilerin hepside bayıldım :))) Ben çocuk çalışmasına başladığım ay hem kız hem erkek bişeyler almıştım şimdi kız cicilerini bir kenara ayırdım ablamın bebişine vereceğim bazılarını bazılarıda duracak bidahaki bebişe haha:))) sonra hamile oluncada bir iki parça aldım ve cinsiyetinin belli olmasını bekledim :))) Artıkın almaya başlıyorum yavaştan oğluşuma. Foto makinalarının biri görümcemde biride kardeşimde elime geçsin bitanesi hemen fotosunu çekip ekleyeceğim cicilerimi :)))

cok guzeller hepsı ..

bende bır gunumu ayırıp cekıcem ınsallah..:)

ınsallah saglıkla gıymeyı nasıp eder Allahım ..

kızlar hepinize çok teşekkürler çok mutlu oldum gerçek halleri çok daha güzel burda minicik çıkmış belli bile değil Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin hepimize inşallah:16:

ayyy bunlar çooookkkk şekerler yaaa..... güle güle kullansın minik pıtırcığın canım.. bizim sıpa daha göstermedi kendini.. bende artık ciciler almak istiyorum.. 4 gün sonra kontrolüm var bakalım o zamanda naz yapacakmı :)

canım hala belli değil mi başka doktora da gidebilirsin ben öyle öğrenmiştim:40:

firuze bayıldım hepsineeee yaaaaaa:69::69::69:

canim cooook guzeller.. saglikla kullansin insallah kuzucun :)
kızlar çok sağolun :70:

Amanda maşallah ne kadar güzel bu cicilerin hepside bayıldım :))) Ben çocuk çalışmasına başladığım ay hem kız hem erkek bişeyler almıştım şimdi kız cicilerini bir kenara ayırdım ablamın bebişine vereceğim bazılarını bazılarıda duracak bidahaki bebişe haha:))) sonra hamile oluncada bir iki parça aldım ve cinsiyetinin belli olmasını bekledim :))) Artıkın almaya başlıyorum yavaştan oğluşuma. Foto makinalarının biri görümcemde biride kardeşimde elime geçsin bitanesi hemen fotosunu çekip ekleyeceğim cicilerimi :)))

Tanem, seninkileri de bekliyoruz o zaman:61:

çok güzel hepsi rabbim iyi günlerde giymeyi kısmet etsin. ayıcıklı alt açmamız aynı benimkide ,krem rengi olanından

çok güzel de mi, aynı oyuncak gibi, klasik olanından almadım, dışarı çıkarken de bebişi içine koyabiliyomuşsun ya, ona gelene kadar montu olur battaniyesi olur ne gerek var diye düşünmüştüm :42:
cok guzeller hepsı ..

bende bır gunumu ayırıp cekıcem ınsallah..:)

ınsallah saglıkla gıymeyı nasıp eder Allahım ..

sumakcım çok çabuk oluyo inan 5 dakkada hepsini çekip yerleştirdim çok da zevkli oluyor:64:

Tavşanın totosundan ıssırabilirmiyiimmmmm:86::86: Cicileriniz çok güzel Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsinn:69::69:

Back
X