2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

esmahatun ve grhshr
aldıklarınız çok güzeller allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahhh

$41FmI8dA2dL._SX315_[1].webp
yatak odamda durması için aldığım yatak...

teşşekür ederım kızlarr daha eklıcem resımde kocaman cıkıyor kucultmeyı bulucak esım bende paylasıcam ınsallah:D

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

kızlar ya bı beceremedım ben bu resımlerı kucuk kucuk koymak ıstıyorum sızler nasıl yapıyorsunuz bırde gecmıs msj duzeltme yapamıyoruz ya o yuzden ayrı ayrı konulmus oldu :(

canm eklenti kısmından eklyrm ben,hepsini aynı msja ekliyorum böyle bütük olmuyo..sennkinde olurmu bilmem..bu arada çok şirin buuuuu:nazar:

Eki Görüntüle 265929
yatak odamda durması için aldığım yatak...

aa tamda benım istediğim yatak ikeadan mı aldın cnm erkek kardeşim bu haftasonu bebişine aldı bundan ikeadan..bende alacak olsaydım bole bısey alacaktım da arkadaşım verecek bana bebek karyolası onun ıcın almıyacam..3. cocuk oldugu ıcın tekrardan almayalım dedık..kızımda cok guzel almıştım beşik oglumda onda yatmıştı sonra bır daha bebek dusunmuyoruz diye uyku setlerı dahıl herseyını verdım gıttı baskasına..şimdi yenıden masraf etmeyelım dedık..

bebişin mutlu mesut uykular ceksin bunun içinde cnm:49:

cok tatlı cnm iyi günlerde kullan inş

sanırım kucuk resım yükleme ısını hal eetim bu aksam denemelık az cekmıstırm dıger cekımlerımı tamamlayınca hepsını bir koyucam aynı mesajda olmus olacak iyi dilekleriniz için tşk ederım arkadaslar

Kızlar bu tavşan kuyruklu tulumları nerden aldınız.Bende oğluşuma alıcam çok beğendim:16:

aldığınız ciciler çok güzel kızlar.allah bebklerimize sağlıkla giydirmeyi nasip etsin.

Çok güzeller, iyi günlerde kullanmak nasip olsun annişi :nazar::nazar::nazar:

ama çoooook şekerler yaa :))) Sağlıcakla gelsin kızçen,güzel güzel giysin cicişlerini inş :)

hepsi cok güzel cnm iyi günlerde giysin inş kızcıgın :69:

maşallah canım hepsi çok güzeller özellikle mevlüt elbisesine bayıldım kim bilir ne tatlı olacak içinde tam yemelik :)))) iyi günlerde kullanın cicilerinizi :49:

kızlar cok tşkr ederim begendıgınıze cok sevindim bende mevlüt takımına bayıldım sımdlık ev giyim agırlıkta bıraz buyusun dısarısı ıcınde alırız yavas yavas örgü giyimileride yollda yakında onlarıda paylasırım batanıyesını felan yeterlı bu kadar esya dıe dusunuyorm annem hemen buyucek dıor cunku bısıy gormek ııstemıorm pek o yuzden dayanamam alırım dıe :D mavi batanıye benımdi annem bebekken benı sararmıs sımdı bende kızımı sarcam rahmetlı baabaanem ormus keske haytta olsaydı da gorseydı

Son düzenleme:
Back
X