2011 Aralık Anneleri Bebişlerimize Ne Aldık?

bunlar da bizim cicilerimiz :69: resimlerin üzerine tıkladığınızda büyük hallerini görebiliyorsunuz :34:
abimizden kalma bissürü şeyimiz olduğu için bunlar yeni aldıklarımız diyelim :))

kundağımız :)

kundağın açık hali ..

alt açmamıss :)

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

yedek hastane çıkışımız ..

0 aylık bodylerimizden bir kaç tane ..

penye tulumlarımız

abimizden kalma banyo havlumuz :69:

yine abimizden kalma , babaannemizin yaptırdığı iğne oyalı yüz örtümüz...

herkese şiddetle tavsiye ettiğimiz , hayat kurtarıcı emzirme önlüğümüz ..

0-3 aylık yeleğimiz ..

nevresim takımı / yatak kenar koruyucusunu da alınca olacak sana uyku setimiz :))
yastığı ..

çarşafı ..

yorganın nevresiminin arka yüzü ..

bu da ön yüzü ..

ev içi akkalarımız :))

bu nevresimi oğluşum kendine seçti :69:

bu da minik kuşumun yedek nevresimi olacak :69:

Son düzenleme:
bunlar da bizim cicilerimiz :69: resimlerin üzerine tıkladığınızda büyük hallerini görebiliyorsunuz :34:
abimizden kalma bissürü şeyimiz olduğu için bunlar yeni aldıklarımız diyelim :))

kundağın açık hali ..

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

penye tulumlarımız

0-3 aylık yeleğimiz ..

nevresim takımı / yatak kenar koruyucusunu da alınca olacak sana uyku setimiz :))
yastığı ..

çarşafı ..

bu da ön yüzü ..

hepsi harika...allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:

starimu aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel rabbim ağız tadıyla giydirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :emir_bebek::nazar:

hepsi harika...allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:nazar:

starimu aldıklarına bayıldım hepsi çok güzel rabbim ağız tadıyla giydirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :emir_bebek::nazar:

teşekkürler kıslarrr , aaamin :16:
worsss , şekerim bir çok şeyi Balçova Kipadan , neresim takımını Bostanlı pazarından aldım mesela :34: son iki nevresim tk Kervandan aldım indirimle , tanesi 19 tl idi , kumaşları hakikaten çokkkkkk iyi :129:

Son düzenleme:
teşekkürler kıslarrr , aaamin :16:
worsss , şekerim bir çok şeyi Balçova Kipadan , neresim takımını Bostanlı pazarından aldım mesela :34: son iki nevresim tk Kervandan aldım indirimle , tanesi 19 tl idi , kumaşları hakikaten çokkkkkk iyi :129:

çok güzeller bayıldım..buralara kadar gelmişsin keşke haberleseydik :)
evet nevresimler çok çok hoş kervanda indirim devam ediyormu acaba bende alsam bir tane..gidersem bakayım unutmayayım.

kundağın açık hali ..

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

penye tulumlarımız

0-3 aylık yeleğimiz ..

yastığı ..

çarşafı ..

bu da ön yüzü ..

hepsi cok güzel canım;bebişin güzel ve saglıklı gunlerde kullansın inş.h:16:

kundağın açık hali ..

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

penye tulumlarımız

0-3 aylık yeleğimiz ..

yastığı ..

çarşafı ..

bu da ön yüzü ..

hepsi cok guzeller cnm ıyı gunlerde kullanmak nasip olsun inş ogluşuna kavusunca

STARİMU canım aldıkların çok güzel bebişin güle güle giysin
yüz örtümüz dediğin bebeğin yüzünü örtmek için mi ve niye örtülüyor anlamadım
ayyy insanın çevresinde çocuk da olmayınca böyle hiçbir şey bilmiyor ya

starimu cok gusel alldıklarınız gule gule gıysın ınsallah

STARİMU canım aldıkların çok güzel bebişin güle güle giysin
yüz örtümüz dediğin bebeğin yüzünü örtmek için mi ve niye örtülüyor anlamadım
ayyy insanın çevresinde çocuk da olmayınca böyle hiçbir şey bilmiyor ya

walla bende bılmıyordum ama dogum evınde bebeklerın yuzlerını hep ole örtmüşler demekkı bızde ortcez ona gore cantamıza koyalım kımı tasıma pusetınden ortmus kımı ana kucagının ustunden belkı ruzgar toz gelmesın dıyedır ama ortulurdugu kesın:)

walla bende bılmıyordum ama dogum evınde bebeklerın yuzlerını hep ole örtmüşler demekkı bızde ortcez ona gore cantamıza koyalım kımı tasıma pusetınden ortmus kımı ana kucagının ustunden belkı ruzgar toz gelmesın dıyedır ama ortulurdugu kesın:)

valla burası da olmasa benim çocuk rezil olacak herhalde :52::52::52: acaba örtünün rengi önemli mi

starimucuğm yenilerinize bayıldım:nazar::nazar:,,alt açmamız aynı hatta :)) oğluşun sağlıkla gelsin en güzel günlerde giysin inşallah..bu arada favorim 0-3ay yeleğinz,,bulursam bnde alayım böyle bişi oğluşa:emir_bebek:

starimucum cicilerinizi cok begendik oglumla.. saglikla guzel gunlerde kullanin insallah :))

valla burası da olmasa benim çocuk rezil olacak herhalde :52::52::52: acaba örtünün rengi önemli mi

bebeklerin yüzleri genelde evdede örtülür kızlar benim şimdiye kadar gördüğüm hep örtülüydü bebişler...
biz sarı örtücekmişiz annem getirmiş örtüsünü (sarılık olmasın diyeymiş...
eltim kırmızı örtmüştü al basmasın diyeymiş beşiğinin başucunada sarı yazma koymuştu sarılık olmasın diye....

stramiucum cicileriniz çok güzellermiş canım güle güle giydirmek nasip olsun inşallah...

bebeklerin yüzleri genelde evdede örtülür kızlar benim şimdiye kadar gördüğüm hep örtülüydü bebişler...
eltim kırmızı örtmüştü al basmasın diyeymiş beşiğinin başucunada sarı yazma koymuştu sarılık olmasın diye....

stramiucum cicileriniz çok güzellermiş canım güle güle giydirmek nasip olsun inşallah...

renklerın anlamıda war gordunuzmu evdekı bebekler ortlude hastenedn cıkartırlıkkende ortluyor gordugum anlmaıda ogrendık hazırlarız bızde:)

kundağın açık hali ..

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

penye tulumlarımız

0-3 aylık yeleğimiz ..

yastığı ..

çarşafı ..

bu da ön yüzü ..

hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş. senin sezeryan olduğu için çok az günün kalmış ilk annemi sen olcan galiba

Starimuuuu canım bayııldım cıcılerınızeee ozellıkle de krem kapsonlu montunuz süper ötesi iyi günlerde kulansın senın o mınık melegınnn :nazar::nazar:

devamı...........................
Eki Görüntüle 268592 Eki Görüntüle 268593 Eki Görüntüle 268594 Eki Görüntüle 268595 Eki Görüntüle 268596 Eki Görüntüle 268597 Eki Görüntüle 268598 Eki Görüntüle 268599 Eki Görüntüle 268600 Eki Görüntüle 268601

şu resim çekip yükleme işi uğraştıcı işmiş yaa bir daha zor yüklerim :D
resimler telefonumdan biraz kötü çıkmış olabilirler...
devamı, beşiğimiz pusetimiz vs. daha sonra belki yüklerim bunlar kastı beni :D

sonunda kızıma odasını alabildim resmini ekleyemiyorum ama linki aşağıda
Meltem Modler | Bebek Odalar - Prens Girl

birde yani iki tanede uyku seti aldım birinin fotosunu buldum internette diğerini bulamadım...
Eki Görüntüle 270526
funnababy den aldım kirli torbasınıda aldım ama buraya resmini ekleyemedim..
diğeride çok şirin onuda yatak odamda duracak karyola için aldım......

biberon,burun aspiratörü ve tarak setinide chicco dan aldım...
Eki Görüntüle 270529 Eki Görüntüle 270530

haftasonu bebeişimize aldıklarımız pusette aldık ama bulamadım netten oda kırmızı kremEki Görüntüle 270545 Eki Görüntüle 270546 Eki Görüntüle 270547 park yatağımızın içinede visco aldık.

Eki Görüntüle 270550 Eki Görüntüle 270550 kızlar buda aldıgım hastane çıkışı bır tane yeterlı mı sızce bunun dısında kızıma tulumlar ve alt ust pijama takımları aldım.havlusunu falan ayrı aldım.

aldığım diğer uyku setinin resminide buldum...Eki Görüntüle 270787

herkese slm;
arkadaşlar aldığınız cicilerin hepsini çok beğendik rabbim en güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşllh.
benim kısmetse ikinci bebek deneyimim olacağından aldıklarımı yazayım oğlumda alıpta kullanmadığım bir şeyi almayıp ilk zamanlar gerekli olacak hemen almaya koşmayacağım şeyleri almaya özen gösterdim özellikle alt patikli patiksiz çok ihtiyaç oluyor aynı şekilde badilerde bebek ilk zamanlar altına sıvı yaptığından belinden ve yanlardan çıkabiliyor hem alt hem badisi aynı anda kirleniyor oğlum böyle günde 2- 3 kere yapardı makinede sadece bebeğin giysilerinin yıkanacağından zaten her gün değilde gün aşırı yıkanabileceğinden bolca yedek olmasında fayda var ayrıca günlük evde kullanılacak battaniye 2 den az olmasın eğer eviniz kombili değilse kış bebeği olduğundan hemen kurumayabiliyor.ben hastane çıkışı 2 takim aldım bolca badi bolca alt üst tulum aldım aldıklarımın bir kısmı 0-3 ay bir kısmı 3-6 ay bebeklern bazısıının gelişimi hızlı olabiliyor aldıklarınız anında yetersiz kalır küçüldüğünde toplu bebek olmasa bile 3-6 ay da çok ta büyük gelmez merak etmeyin.birde ben oğlumda nasılsa hediyede çok gelir fazla almayayım deiye düşünmüştüm fakat gelen hediyelerin hiçbirini giydirmedim çoğu sentetik oluyor ve bebeğimizin cildine göre olmadığında kullanamıyoruz bunuda düşünelim gerçi tüm annelerimiz çok güzel her gerekli olan eşyayı almışlar bu arada yeni doğan boy bebek bezlerinden de çok istiflemeyin kenara hemen küçülüyor ve ben oğlumda doğmadan biberon ve emzik aldığıma pişman olmuştum.ben yatarken uyurken bebeğe ıhlamur vermişler biberonla ve o andan itibaren anne sütünü 2.5 aya kadar zorlayarak verdim sonrada onuda veremedim malesef. bebek 1 kere biberonu alınca anneyi emmeyi bırakabiliyor. emzikte ben 2-3 tane almıştım beğenmedi meğer beyefendi damaksız istermiş ve kullanacığınız bakım ürünleri( şampuan bebeyağı pişik kremi vs. küçük boylarını alın başkalarının bebeklerinin cildine iyi gelen sizin bebeğinize iyi gelmeyebilir ki ben bunuda yaşadım malesef önerilen bir markanın tüm ürünlerini aldım hele şampuanı ve pişik kremini büyük boy aldım 1 kere kullanabildim sadece cildinde kızarıklıklar yaptı pişik kremlerinin hiçbiri iyi gelmedi eczaneden dr tavsiyesiyle almıştık tek o pişiğe iyi gelmişti. aklıma geldikçe yazıyorum uzattım konuyu ama bebeklerimizin deterjan ve yumuşatıcılarınıda küçük boy alalım öncelikle denemek için şlimdilik bu kadar hepinizi çok öptük bebimle hayırlı akşamlar hepinizie

kundağın açık hali ..

battaniyelerimiz ..

kadife tulumlarımız ..

hastane çıkıiımız ...

penye tulumlarımız

0-3 aylık yeleğimiz ..

yastığı ..

çarşafı ..

bu da ön yüzü ..

Cicilerin hepsi harika :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Cenabı Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .
Nanancım bilgiler için çok sağ ol . Pintos kız kırmızıda mı örtülüyormuş ilk kez duydum .

Cicilerin hepsi harika :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Cenabı Allahım güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .
Nanancım bilgiler için çok sağ ol . Pintos kız kırmızıda mı örtülüyormuş ilk kez duydum .

evet canım eltim kırmızı tülbet örtüp başucunada sarı tülbent koymuştu...
kırmızı al basmasın diye diyolar ama açıklaması nedir bilmiyorum:D sanırım rüyasında korkutmasın üç harfliler beş harfliler bebişi diye canım..:) belki batıl inanç belki gerçek ama iki tülbent koymaktanda zarar gelmez sanıyorum yapmakta fayda var :D

bebegıme ,astronot tulum aldım ..

bızımkı kendınden eldıvenlı ve kendınden patıklı boyle ayrılmıyorlar..bır de baslıgında kulaklar var..

sıcacık tutucak kuzumu ..

$aw560.webp

bebegıme ,astronot tulum aldım ..

bızımkı kendınden eldıvenlı ve kendınden patıklı boyle ayrılmıyorlar..bır de baslıgında kulaklar var..

sıcacık tutucak kuzumu ..

Eki Görüntüle 273954

kışın cok rahat oluyor cnm bunlar benim kızımdan duruyor oglumada kullanmıştım bu kızımada kullanırım inş hepside kış dogumlu benimkiler :1::1:baharda hamile kalıp kışın doguruyorum hep:52::52:

güle güle kullan inş cnm:49:

Back
X