2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.352
1.424
748
evet 2011 aralık anneleri
bizimde artık göbek show topicimiz var:))
yeni yeni çıkan göbişlerimizi burdan takip edelim
bol bol ekleyelım kı bugunlere aıt hatıramız cok olsun

sımdıden nazar boncuklarımız

bende dısarı cıkarken cekınıp koyucam sımdı temızlık kıyafetlerıyle hıc bellı olmuyor

aksam yemekten sonra daha cok cıkıyor zaten

hayırlı olsun cnm yeni topiğimiz benim daha suan belli olmuyor ama bir kaç haftaya belli olur bende ozaman yayınlarım göbüşümü

hayırlı olsun valla merakla fotoları bekliorum benimkide cıksada bende eklesem kendimden olan göbegi eklemem simdi

benim kendi karnım 99 aylık gibi duruyannemin demesi gibi kimse anlamaz ki içinde bebek var normal hali sanarlar diyebenimki 1-1,5 aya anca çıkar o zaman ekleriz

ay kendı kendını cekmek ne zormuş ,emocuları tebrık ederım valla

bu da bız ,

bana gore 12 bıttı 13 den gun alıyoruz,
bebegıme gore de 13 bıttı 14 den gün alıyor

Son düzenleme:
kızlarrr ayy süper olmuş bu topic yaww hadi hayırlı ugurlu olsun hepücüğümüze benim göbüşte henüz çıkmadı bebiş göbeği diil normal göbüş az büyüsünde koyarızz inşş

sumak canım hayırlı olsun topiğimiz cok iyi düşünmüşsün günden güne koca koca göbüşlerimizi koyarız artıkın..
bu arada göbüşlerinin resimlerini gördüklerimm arkadaşlar bayıldımm cok tatlısınızz en kısa zamanda bende cekipte koyum öyle cok belli değil ama olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…