2011 Aralık Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ben dırek eklentı olarak yukledım cnım..

oyle upload ıle ugrasmadım.

bılıyor muusn nasıl eklentı ıle yukleyecegını.

sumak(aysegulunki)ile beraber herhalde canim benim digeride buyukdu kocaman dogdu oglusum bakalim hayirlisi bu nasil olacakkkkkk

ıcıne bırsey doguyor mu cınsıyet ıcın ..
sevdım ben ama ya kocaman demek kı ıc karnın genıs senın oyle derler ya hanı

hıc kılo almamana ragmen baya buyumus gercekten burcuuuu

cok guzel ya ...

gündüzleri böyle değil
akşam yemeğinden sonra böyle çıkıyor. muhtemelen gaz ama genede seviyorum göbüşümü
üstümdeki kotum hala eski kotum mesela. ki aralık annelerinde bir çok hatun düğmesi açık gezdiğini aertık olmadığını yazmış bende hiç bir sıkıntı yok bakalım hayırlısı. ama anneminde hemen çıkarmış göbüşü ona çektim herhalde

evet aksam yemegınden sonra cıkıyor benımde..
ben gıyemıyorum kotlarımı yanı ogrendıgımden berı gıymedım hep esortman caprıler fılan
ama yazlık kıyafetlerım oluyor mesela sortlarım fılan
annene cekmısısn o zaman ..

bende aksama eklıycegım bakalım buyumus mu

aa heycanla bekliyorum bakalım benden bundan sonra haftalık eklemeye gayret ederimm
saol teyzeleri bende daha hic kg almadim 4aydan sonra 500gr almaya basliyacagim okadar dikkat edicemmmmmm...

ay ne güzel demek sende almadın canım hadi bakalım inşallah başarılı geçer hamişliklerimizzz...

sakamısın ayyyyy tüylerim diken diken oldu ya bende de vardır öle dürtüler sumağım ay hemen sevinmiyeyim kesin olsun bitsin aartmayayım fazla... ama insan yerinde duramıyor ya çok çok çok hatta nasıl sevindim anlatamam rabbim gönlüne göre verdi bebişim bişi isticemmmmm nolur ama nolur o resimlerden bi tane bana msj da olsa yolla olurmu tam belli olunca
ayıp ediyosun çıkınca haberdar et beni de ay çok sevindim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…