2011 aralık annelerinin gecelik-pijama takımları

worsss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
521
0
0
İzmir
kızlar hastanede kullanacağım gecelik ve pijamalara uzun zamandır bakıyordum.ya çok pahalı geliyordu.yada beğenmiyordum..
en sonunda gecelik ve pijama seçimimi yaptım.bebişlerimize aldıklarımızı yükledik.burada da kendimize aldıklarımızı yükleyelim istedim.hem almayan arkadaslarada biraz fikir olur.ben diğer topiklerde gördüm böyle bir başlık hoşumada gitti...
ben başlayayım devamını sizlerden bekliyorum :):21:

$DSC00377.webp lizözüm
$DSC00378.webp
normal doğum istiyorum.geceliğin rahat olacağını söylediler
$DSC00379.webp
$DSC00380.webp buda pijama takımım.bir tek terliklerim kaldı onuda tüylü müylü bişeyler istiyorum.bakalım bulabilirsem..

daha kokoşunu düşünemiyorum:))

güle güle giy canım. bebeişi geçeceksin süste maşallah:34:

:1:teşekkür ederim canım..daha kokoşu yoktu zaten olsa alırdım kesin :)

Merhaba;
Aldıkların çok hoş güle güle kulllan . bende henüzalmadım bu hafta sonu alacağım ama çok baktım karar veremedim .
sen nerelerden aldın canım.

canım ben izmirde oturuyorum pijamamı kemeraltı loyadan aldım..gecelik ve lizözümü de relaxmode den aldım..bir kaç ilde şubeleri var..ve ürünleri %50 %70 indirimde...kaçırma derim almamışsın daha...mesela lizözüm 90 tl idi 45 e aldım.pembe gecelik 80 di 30 a aldım beyaz geceliğide 25 e aldım.ve yerleri güzel.

güle güle kullan canım.hepsi çok güzeller...özellikle lizözün bir harika

teşekkürler canım sağol..

çok zevkli seçimler yapmışsın canım maşallah çok beğendim bu arada fiyatlarını ve nerden aldığınıda yazarsan benim gibi henüz almayanlara fikir olur süper olur :)))

inan bana çok güzeller canım ;) güle güle kullan....ben de bir tane lizöz beğenmiştim beyaz tabi,onu alsam mı diye düşünmeye başladım bak şimdi :)) ama işte normalde lizöz kullanmayan biri oldugum için tek günlük olcakmış gibime geliyo,ondan tereddütteyim :) ya güzel cicilerimizi hastanede de giyiyo muyuz?leke felan olursa üzülcem deeeee :)

cnm özellikle pijama takımını özellikle sormak isterim nerden ve kaça aldın bide kumaşı kalına benziyor kadiifemsi bi yüzeyi var sanırım arayıp bulamadığım bütün özelliklere sahip ince istemiyorum kalın kışlık bişey olmalı ama bulmak mesele bilgi verirsen sevinirim

inan bana çok güzeller canım ;) güle güle kullan....ben de bir tane lizöz beğenmiştim beyaz tabi,onu alsam mı diye düşünmeye başladım bak şimdi :)) ama işte normalde lizöz kullanmayan biri oldugum için tek günlük olcakmış gibime geliyo,ondan tereddütteyim :) ya güzel cicilerimizi hastanede de giyiyo muyuz?leke felan olursa üzülcem deeeee :)

teşekkür ederim lizzie cim.bende normalde lizöz kullanan biri değilim ama bir kerelikte olsa aldım işte ne yapayım bir kere doğurucaz demi :)
hepsini hastanede giyicem.giy sende düşünmeye gerek yok diyorum ya bir kere olacak...

cnm özellikle pijama takımını özellikle sormak isterim nerden ve kaça aldın bide kumaşı kalına benziyor kadiifemsi bi yüzeyi var sanırım arayıp bulamadığım bütün özelliklere sahip ince istemiyorum kalın kışlık bişey olmalı ama bulmak mesele bilgi verirsen sevinirim

canım teşekkürler.pijama takımımı loya dan aldım nbb nin ama kadife değil.yeri çok incede değil.kumaşı güzel...tavsiye ederim fiyatıda ugun 65 tl.idi...başka yerlerde bu tarz şeylere 100 den aşşağı fiyat veren olmamıştı bana..

sağol canım teşekkür ederim de benden başka foto yükleyen olmadı.sizinkileride görmek istiyorum...:3:

cnm ya bende o markadan bir pijama ve sabahlık takımı begendim ama bedenine karar veremedim large mı xlargemı alsam dıye kalıpları falan nasıl sen kac beden aldın geceliklerini falan birde penyasi güzel mi ben istanbulda oldugum için ancak online satıştan alabılırım

cnm ya bende o markadan bir pijama ve sabahlık takımı begendim ama bedenine karar veremedim large mı xlargemı alsam dıye kalıpları falan nasıl sen kac beden aldın geceliklerini falan birde penyasi güzel mi ben istanbulda oldugum için ancak online satıştan alabılırım

bende internetten aldım relaxmode dan, kalıpları büyük bana s 38, m 40 beden demişlerdi
ben hem s hem m sipariş vermiştim m çok büyük geldi, doğumdan sonra anneme vericem, bu arada boyum 1,66 kilom 64 oldu hamile kalmadan önce 38 giyiyordum
umarım yardımı dokunur

bende internetten aldım relaxmode dan, kalıpları büyük bana s 38, m 40 beden demişlerdi
ben hem s hem m sipariş vermiştim m çok büyük geldi, doğumdan sonra anneme vericem, bu arada boyum 1,66 kilom 64 oldu hamile kalmadan önce 38 giyiyordum
umarım yardımı dokunur

cnm benim boyumda 173 kılom 80 oldu daha öncesinde 40 beden kullanıyordum ozaman large ıyı gelır sanırım bana birde nasıl memnunmusun

umarım yardımı dokunur

bu arada cok teşekkur ederim bu bilgin için cok ıyı oldu

cnm benim boyumda 173 kılom 80 oldu daha öncesinde 40 beden kullanıyordum ozaman large ıyı gelır sanırım bana birde nasıl memnunmusun

benim aldığım modeller 15412 m aldım kumaşı güzel bi penye ama kalın bi kumaş değil, zaten hastane sıcak olucağı için iyidir, ben açılmayı beklerken bunu giyerim diye düşündüm diğeri açık renk olduğu için bu lekelense bile belli etmez
bide 15416 s aldım bunun kumaşı diğerine göre biraz daha kalın ve daha kaliteli geldi bana
( resim ekleyemedim :27: )
bu arada kargo 7,5 civarı tutuyo istanbula

eğer gidebiliyosan çarşıdan şahinlerin pijama takımını aldım ben çok kokoş süslü bişey 50 tl ye aldım, orayada bakabiliirsin..

Back
X