• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ayakkabı modelleri

angelfbf

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
542
46
323
42
İstanbul
Kızlar malum onumuz yaz..sizler için bu yaz moda olacak bazı modelleri derlemek istedim..hadı goruslerimizi bildirelim ve kritik yapalımm :d:74:

$Versace.webp$etro 2.webp$ChristianLouboutin2011SS29.webp$ChristianLouboutin2011SS19.webp$ChristianLouboutin2011SS1.webp

Son düzenleme:
Yenı topıcımız hayırlı olsun yokmu yorumu olan resim eklemek isteyen 2011 yaz ayakkabıları için kızlarr :74::74::74::74::74::74::74::74:

:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

ben babetlerin görünüşünü de giymeyide sevmiyorum.ama üsttekiler güzelmiş.onlar da bence çok topuklu.özel yerlerde bile insan o kadar topukluyla rahat edemiyor bence.ben biraz daha kısa topuklu ayakkabıları seviyorum.ama modelleri çok güzel

canım bende cok babetlere bayılmazdım eskiden ama eşimle aynı boy oldugumuz için ve topuklu giyince onu geçtiğim için onunla dışardeyken genelde duz modelleri tercih ediyorumm , inan bana bazen hayatt kurtarıyolar hemde çook rahatlar:61::61:

doğru bende giymedim değil giydim rahatlar ama sevmiyorum işte.bi de çok uzun boylulara ve büyük ayaklılara hiç yakışmıyor.

ben topuklulara da bayıldım babetlerden de yeşilli olan çok cici...benim aklımda olan kendi tasarımım babetler yapıp kullanmak bu sene..bi blogda gördüm nasıl tatlı olmuş ellerine sağlık ondan esinlenip kendi çapımda yapmak istedim bende..düz saten babetlere çok şık tasarımlarını uygulamış ama topklunun hele dolgu topuk sandaletin yeri çok başka:66:

birkaç güne bende ekliycem arkadaşımın topicine babet fotoğrafları..

Back
X