Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben babetlerin görünüşünü de giymeyide sevmiyorum.ama üsttekiler güzelmiş.onlar da bence çok topuklu.özel yerlerde bile insan o kadar topukluyla rahat edemiyor bence.ben biraz daha kısa topuklu ayakkabıları seviyorum.ama modelleri çok güzel
canım bende cok babetlere bayılmazdım eskiden ama eşimle aynı boy oldugumuz için ve topuklu giyince onu geçtiğim için onunla dışardeyken genelde duz modelleri tercih ediyorumm , inan bana bazen hayatt kurtarıyolar hemde çook rahatlar
ben topuklulara da bayıldım babetlerden de yeşilli olan çok cici...benim aklımda olan kendi tasarımım babetler yapıp kullanmak bu sene..bi blogda gördüm nasıl tatlı olmuş ellerine sağlık ondan esinlenip kendi çapımda yapmak istedim bende..düz saten babetlere çok şık tasarımlarını uygulamış ama topklunun hele dolgu topuk sandaletin yeri çok başka