2011 bana en güzel hediyeyi verdin:))

ruya_119

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2008
128
9
118
38
Bursa
arkadaşlar bugün öğrendimki bende hamileyim:)))
rabbim herkeze nasip etsin bu duyguyu.daha yarım saat bile olmadı bunu öğreneli hemen sizinle paylaşmak istedim :) ama bebeğim daha çok minikmiş.olsun ben onu korurum:)

Daha çok yeni öğrenmişsin, en heyecanlı anlarını yaşıyor olmalısın:)

Nasıl öğrendin? Ne testi yaptırdın? Kan, idrar? İlk gebeliğin mi?

Nasıl öğrendin? Ne testi yaptırdın? Kan, idrar? İlk gebeliğin mi?

evet ilk gebeliğim:)
ayın 2 sinde adet olmam lazımdı 2 gün geçince evde test yaptım bi çizgi silik çıktı
hemen kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. ama inanmadım çünkü öyle derinden hissediyodum ki ertesi gün tekrar evde test yaptım yine gördüm ikinci çizgiyi.bugünde hemen gittim doğum evine kan testi yaptırdım orda öğrendim

İkinci çizgi varsa gebelik var demek oluyor, ama silik olması daha çok küçük olduğu anlamına geliyor. Ve biliyorsunuz gebeliklerin %50si, mükemmel olmadığı gerekçesiyle, adet döneminde sonlanıyor. Aslında o yüzden adet günü gelmeden test yapmamak dah sağlıklı psikolojik açıdan. Ama senin zaten artık adet tarihin geçmiş. Bir hafta kadar sonra da gebelik kesen görünmeye başlar, doktordan randevu almanı öneririm.
Bu arada eşine söylemediysen güzel bir sürpriz hazırla istersen:))))

tbrkler canım ben de 29unda öğrenmiştim süper bir yeni yıl hediyesi oldu bize.allah tamamına erdirsin.eylül annesi olacaksın nasipse.aylara göre paylaşım da topiğimiz var 2011 eylül anneleri diye.bekleriz canım:)

tebrikler cnm
benımde ılk gebelıgım bende eylul annesi olucam inşallah
bende 30 aralıkta öğrendim kan tahlilinde 79,63 çıkmıştı 2 gün sonra tekrarladık 218 çıktı
12 ocaktada inşallah dr gidicem hayırlısı olsun tekrardan
Allah bebklerimiz elimize almayı nasip etsin inşallah

Arkadaşlar eylül 2011 annelerine katılmanızı öneriyorum, hepimiz orada buluşalımmmmm.

bıraz cahılım bu konuda sanırım eylül 2011 annenlerini bulamadm ben

evet daha haberi yok :) kimseye bişey söylemedim:)
gerçi az çok farkıdna ama bugün gidip netleştirdiğimi bilmiyor:)

bıraz cahılım bu konuda sanırım eylül 2011 annenlerini bulamadm ben

Yukarda "Konuya Cevap ver" yazıyor ya, onun üstünde "Kadın&Çocuk Sağlığı" var ona tıkla.
Aşağı doğru "aylara göre genel paylaşım" var. ona gir.
Eylül annelerine gir
ve orda 2011 eylül anneleri var:)

tebrik ederim :) bugün bende aynı güzel haberi test yaparak öğrendim ama kan testi yaptırmadım henü. umarım bi aksilik yoktur yarın sağlık ocağına gideceğim inş.

arkadaşım öncelikle hayırlı olsun Allahım bebeğine dokunacağın günü nasip eder inşallah.bana şu çok ilginç geldi ilk kan tahlilinde çıkmadı demişsin negatif çıktı demişsin nasıl oldu bu.Bu konuya niye takıldın dersen bende 4 gün önce baş dönmesi göğüslerde büyüme mide bulantısıyla bi de çok yemek yemiş gibi bi hisle yola çıkarak evde test yaptım çizgi görmedim bazen yanlış olabiliyor mu acaba bu eczane testleri kan testleri anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…