2011 bebişlerinin aşıları

fns93

Anne artık diette :D
Kayıtlı Üye
9 Mart 2007
2.325
1
116
Aksaray
eeee kızlar bebişleri doğurduk geldi sağlık kontrollerini yaptırmaya , aşı takibine vs vs...
bu başlıkta bunları konuşalım çünkü bence önemli sağlık konuları topikte araya sıkışmamalı
hepinize ve yavrularınıza sağlık dolu güzel günler dilerim...

Dogdugu gün hepatit 1. doz yapıldı. Dün 2. doz yapıldı.

22 Martta karma, verem, rotavirüs ve pnömokok aşıları olacak...

Son düzenleme:
Dogdugu gün hepatit 1. doz yapıldı. Dün 2. doz yapıldı.

22 Martta karma, verem, rotavirüs ve pnömokok aşıları olacak...

canım 2.doz kaçıncı gününde yapıldı.biz 15.gündeyiz22 martta yapılacaklar birde kaçıncı gününe denk geliyor

rotavirüs aşısını devlet ödemiyor özele sordum 150 tl dedi:26:çok fazla değilmi bi aşı için
bide pnömokok aşısınıda ödemiyor değilmi?

canım 2.doz kaçıncı gününde yapıldı.biz 15.gündeyiz22 martta yapılacaklar birde kaçıncı gününe denk geliyor

Canım 1 ay 4 gün arayla yapıldı.

rotavirüs aşısını devlet ödemiyor özele sordum 150 tl dedi:26:çok fazla değilmi bi aşı için
bide pnömokok aşısınıda ödemiyor değilmi?

Rota virüsünün fiyatını bilmiyordum sagol fatma. ama çok gerçekten.

pnömokok aşısını devlet ödüyor...

bugun dr sordum illa sağlık ocagında yapılması gerekmiyormuş aşıların özel hastanelerdede aşıların yapılması mümkünmüş özelde yaptırcak olanlar varmı aşıları ???

bizde bugün hepatit 2.doz aşımızı yaptırdık.4 nisandada,karma verem ve pnömokok aşımız var bu ara 2 ay yapılan aşılar biraz ateş yapıyormuş.

pzts günü 2. doz aşımızı olcaz özel hastanelerde para alıyolarmı bu aşılar için bilgisi olan varmı kızlar

pzts günü 2. doz aşımızı olcaz özel hastanelerde para alıyolarmı bu aşılar için bilgisi olan varmı kızlar

bende merak ediyorum
acaba sağlık ocağındamı yaptırsam diyorum bide.sağlık ocağında aşılarını takip etsem diuyorum

Canım 1 ay 4 gün arayla yapıldı.

Rota virüsünün fiyatını bilmiyordum sagol fatma. ama çok gerçekten.

pnömokok aşısını devlet ödüyor...

bugün dr a gittik rota virüsü aşısını önermedi bize canım:44:
zaten bizde 150 tl veremezdik çok fazla gelmişti

alıyorlar almaz olurlarmı
4 sene önce 1 tek doz karma aşı için özel hastaneye 60 tl vermiştik şimdi kimbilir kaç liradır
hem sağlık ocağındaki aşılar çok taze oluyormuş 2 günde bir yenileri geliyormuş ama özeller kar amaçlı oldugu için aşıları stok yapıyorlarmış çok çok alıyorlarmış bence sağlık ocağında yaptır canım

Rota virüsünü mutlaka yaptırın bence. Bir kaç defa yazdım çok fena bir hastalık. 2006'da oglum ilk çıktıgında yakalanmıştı. O zaman aşısı da yoktu. 10 gün hastanede kalmıştık. Çocugum gözümün önünde eriyip gitmişti

2-3 doz vuruluyormuş herhalde?
ayy eşim özelde aşı yaptırmıyor bu konuda çok kıl yaaa

Galiba Aşıları İçin Aile Hekimimize Gidicez Çok İlgililermiş Takipleri Çok İyiymiş Ve Ücretsiz Giden Herkes Aile Hekiminden MEmnun Öyle mi Yapsak Acaba Özel Hastaneler de Pra Tuzağı Eşimle Dün Konuştuk Ne Yapsak Diye Ama Karar Veremedik Bi Türlü..

kızlar benim bebeğiminde 12.günü hastanede ilk aşımızı olduk 2.aşımızda sağlık ocağı kontrollerıne gittiğimizde 23 mart denıldı.ama 2.doz dıye bişey bize denmedi kafam karıştı şimdi aşıları sağlık ocağı takıp edıyo diye biliyorum bide bana sağlık ocağından damla verdıler 15.gününden itibaren hergun 5 damla verıcekmışım kemık gelışımlerı için şartmış sizlerede verıldımı?

kızlar azönce doktordan geldik.Allaha şükür herşey yolunda hatta çok çok yolunda dedi doktorumuz.şu aşı konusuna gelince.bu gittiğimiz ikinci doktor.ilk gittiğimiz doktor mutlaka yaptırın rota virüsü aşısını demişti.bugünkü doktor da gereksiz bi aşı dedi.hijyene dikkat ederseniz bi sorun yaşmazsınız dedi.ayrıca geçmişte bazı bebeklerde bağırsak düğümlenmesine sebep oldugunu söyledi o aşının ay çok kararsız kaldık biz bu aşı konusunda

d vitamininden bahsediyosun sanırım cnm.evt herkese veriyolar.bize 4 damla dediler.ben 4 damla veriyorum hergün.aşı konusunda da hastanede ilk gün 1. dozu yapıldı.6.gün topuk kanı için sağlık ocağına gittik.1 aylık olunca 2. dozu yapılacak dedi hemşire

bugün hepatit 2. dozumuz yapıldı
minişim azcık ağladı
aferin kuzuma benim

ya benim kiz daha hic asi olmadi almanyada gec vuruyolar demekki =)
3,5 aylik olunca diger kontrolü var kizimin ozaman 5 asi birden vurulacak burda hep öyle yapiyolar allah yardimcimiz olsun valla insallah cok aglamaz =(

rota virüsü ben de yaptırmama kararı aldım,bağırsak düğümlenmesi gibi ciddi bi yan etkiyi göze alamadım,çözümü yok çünkü onun,rota virüse yakalancak diye bişey yok diyelim ki yakalandı en azından tedavisi var diye düşündük eşimle.

Dün Tam 30 Günlüktük ve Gittik Hepatit - B 2. Dozunu Yaptırdık 1 Ay Sonra da Gidicez Verem Aşısı Olcaz Sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…