arkadaşlar benim kınam 8 haziranda..hint kıyafeti giyicem hintlerin taktıkları aksesuarları da aldım ..peki siz neler yapıcaksınızkınanızda ne gibi sürprizler?
nereden aldın cnm hint kıyafetlerini? bende kına grubu düşünüorum arkadaşlarımada kıyafetler kiralıycam 4-5 tane kına yakılırken giymeleri için... resmi varsa ekleyebilir misin?
nereden aldın cnm hint kıyafetlerini? bende kına grubu düşünüorum arkadaşlarımada kıyafetler kiralıycam 4-5 tane kına yakılırken giymeleri için... resmi varsa ekleyebilir misin?
eski merinosun orada fuar oldu oradan aldım tatlım..mayısta tekrar geleceklerini söylediler..kutuda en yakın zamanda fotoğrafını çekip koyarım buraya..
25 mayıstada benim kınam kısmetse arkadaşlar.. bende bindallı arıyorum bildiğiniz bi yer varmı kiralıyacağım.. çarşıyı gezdim biraz pek beğenmedim modelleri
Bursada olan arkadaşlar kına kaftanı ve kına ekibi gösterisi yapyoruz firma vermek belki hoş olmaz ama baktım burada bayağı ismimiz geçiyor her konuda yardımcı olurum 6 tane kaftanın var içi elbiseli üstleri kaftan olarak fotoğrafları incelemek isterseniz özelden size mesaj atarım haziran gibide yeni model calışmalarımız var onlar ve özel başlıklar gelecek mutlaka gelin derim kiralamak şart değil bence görün