• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

arkadaslar çookkk yoruldum yaaaa
başım beynim ağrıyor resmen pc ye bakmadan :59::59:

topice bile yazamıyorum yawww :84::84::84:

topic o kadar hızlı ilerliyor ki takip edemiyorum yaws :1: nişan tarihleri belli olan varsa bi çizelge hazırlasanıza başkanım julia ya da ne bileyim isteme tarihleri söz tarihleri ne varsa işte bizimde bi çizelgemiz olsun tahmini de olsa herkezin bi tarihi var sonuçta kavuşma tarihi vs

topic o kadar hızlı ilerliyor ki takip edemiyorum yaws :1: nişan tarihleri belli olan varsa bi çizelge hazırlasanıza başkanım julia ya da ne bileyim isteme tarihleri söz tarihleri ne varsa işte bizimde bi çizelgemiz olsun tahmini de olsa herkezin bi tarihi var sonuçta kavuşma tarihi vs

cnm olur tabi de gün oalrak belli deil ki sadece aylarımız belli istersen ay olarak çizelge yapabiliriz :16:

cnm olur tabi de gün oalrak belli deil ki sadece aylarımız belli istersen ay olarak çizelge yapabiliriz :16:

seninkinin geleceği gün belli değil mi askerden? hepsi karışık olur.işte diyelim

toco 27 şubat isteme
pelin07 6 mart nişan
julia 21 nisan kavuşma bunun gibi bişi

benim allah izin verirse 23 ocak tanışma ve isteme
29 veya 30 ocakta söz olabilir
kesin bilgileri pazartesi yazarım :66:

seninkinin geleceği gün belli değil mi askerden? hepsi karışık olur.işte diyelim

toco 27 şubat isteme
pelin07 6 mart nişan
julia 21 nisan kavuşma bunun gibi bişi

olur cnm şuan işteim ama akşama yaparım siz özelden bana bilgilerinizi yazın :70:

VAYY BEEE
23 ocak isteme
30 ocak bizimde söz günümüzdü :61: :69: :129:
Darısı 5 Haziran 2011 'e :123:

30 ocak söz günümüzdü demişsin cnm 2010 mu bu ben anlamadım da.sen şimdi nişanlı mısın sözlü müsün?

23 Ocak 2010 İSteme
30 Ocak 2010 Söz
4 Haziran 2010 Nİşan
5 Haziran 2011 Düğün :123:

daha ayrıntılı canım nişanlıyım şuanda da

Back
X