• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 de nişanlanacak genç kızlar buyrun içeri

oooo topic açmışşsın haberimiz yok naaan :57::57::57:
neyse julia sen hariç kim varsa selamlar :57: konuşma benle :65:

oooo topic açmışşsın haberimiz yok naaan :57::57::57:
neyse julia sen hariç kim varsa selamlar :57: konuşma benle :65:

nedden küstün bana demek k, benle ilgilenmion ondan görmedin topiğimi bundan sora seni bekliom bu topiğe gelmezsen ifadeni alırım vallaaaa çok pis hemde :60::60:

juliadan herkese selamlar kızlar çıtır gelinler :7:

kızlar kusura bakmayın müşteri gelince çıkmak zorunda kaldım hemen nişanlığına bakıorum cnm :16:

ben deneme bir ki yapmıştım açılıodu ya...

bende fiziğe gidip geldim o arada:)

albüme resim ekleyemedim değişti ya kk yenisini çözemedm:31:

ben deneme bir ki yapmıştım açılıodu ya...

bende fiziğe gidip geldim o arada:)

albüme resim ekleyemedim değişti ya kk yenisini çözemedm:31:

cnm yükle resim sitesinden resmi yükleseydn önce sen nasıl ekledin ki resmi :6:

cnm yükle resim sitesinden resmi yükleseydn önce sen nasıl ekledin ki resmi :6:

önceden değişmemişti kolaydı tamam bide ordan deneyim baaklım
sen nasıl bişi düşünüyosun...

bu arada sizde temmz da mı nişan yapıcaktınız :S ben tam bilmiyorum da sen neler yapmayı planlıyosun canım

önceden değişmemişti kolaydı tamam bide ordan deneyim baaklım
sen nasıl bişi düşünüyosun...

bu arada sizde temmz da mı nişan yapıcaktınız :S ben tam bilmiyorum da sen neler yapmayı planlıyosun canım

evet cnm temmıuz ayında düşünüyoruz biz ben kırmızı yada bembyeaz bir kıyafet düşünüyorum cnm yaaa :61::61:

güzelmiş cnm eminim sana da çok yakışacak :29:

inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum bak benim bloğum var orda da söz ayrıntılarını paylaştım ben...istersen bi bak google pofiş yaz o benim:)

[CENTER][/CENTER]

kız şu ayakkabının güzelliğine bak yaa :69::69:

inşallah canım benim çok teşekkür ediyorum bak benim bloğum var orda da söz ayrıntılarını paylaştım ben...istersen bi bak google pofiş yaz o benim:)

tmm inceleyeceğim cnm :54::54: ayyy indsan çok heyecanlanıo bazen demi :31:

tmm inceleyeceğim cnm :54::54: ayyy indsan çok heyecanlanıo bazen demi :31:

evet evet bu kadar inanılmaz mutlu olabileceğimi hiç düşünmemiştim nasıl güzel bir dygymuş onu anladım...

allah herkese yaşatsın ama
nişanlı olup ayrı olmak çok zor yaa insan deli gibi özlüoo:(

evet evet bu kadar inanılmaz mutlu olabileceğimi hiç düşünmemiştim nasıl güzel bir dygymuş onu anladım...

allah herkese yaşatsın ama
nişanlı olup ayrı olmak çok zor yaa insan deli gibi özlüoo:(

evet cnm yaaa ben daha nişanlı deilim ama gene de çok özlüorum aşkımı gelde de artık herşey şekillense olsa artık :50::50:

merhaba :) sen gurbetten türkiye gitceni yazmisin... nisanlin veya sözlün türkiyedemi yasior...
benimde öyle bi durumum var.. benim erkek arkadasim burda yasior okumak icin geldi. ailesi türkiyede... ailesi aslinda geri dönmesi icin hersyi yapior... ilerde bizde türkiyeye tasinmayi düsünüyoruz... senin durumunu merak ettim bende :)

türkiyede yasiyor evet :) ben uzun senelerdir hep türkiyeye dönme hayali ile yasiyordum bu sayede iki hayalimde gerceklesecek insaAllah.. hem sevdigime hem vatanima kavuscam insaAllah :)

yani sizin icinizde öyle bir istek varsa bence yapin.. ama sirf onun ailesi israr ediyor diye olacak bi is degil sanirim.. senin de ailen türkiyedemi yoksa burdami?

türkiyede yasiyor evet :) ben uzun senelerdir hep türkiyeye dönme hayali ile yasiyordum bu sayede iki hayalimde gerceklesecek insaAllah.. hem sevdigime hem vatanima kavuscam insaAllah :)

yani sizin icinizde öyle bir istek varsa bence yapin.. ama sirf onun ailesi israr ediyor diye olacak bi is degil sanirim.. senin de ailen türkiyedemi yoksa burdami?

sen hangi ülkede idin cnm :6:

Back
X