2011 ekim bebişlerinin cinsiyetleri....

kız mı?erkek mi?

• Ankete Katılan
    110

dn0328

çok şükür bin şükür
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
1.568
47
358
hadi bakalım yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor.benim sanırım kızım olacak.büyük ihtimal yani.1 ay sonra netleşecek inş.bir oğlum vardı rabbim bana kız evladıda tattıracak inş.hadi bakalım ekim ayını kim önde biterecek erkekler mi kızlar mı?:49:

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:
sen erken mi öğrendin :44: acaba :46::46::46:senin adına sevindim rabbim gönlüne göre vermiş allah tamamına erdirsin hayırlısıyla büyüsün göbüşünde :46::16::16:

hayırlı olsun yenı topıgımızzz.. ellerıne saglık hayatım...

ıns bende ogrenırım persembe gunu vede gonlume gore olur ıns...

kıs meryem acaba baslıgı cınsıyetlerı ve ısımlerı dıye mı degıstırsen???

canim yeni topik hayirli olsun ben sanirim 1 yada 2 ay sonra ögrenirim :9::9: ins senin kizcene arkadas olarak benimde bi kizcem olur:16:

ya öğrenir ögrenmez müjdeci kuşlar gibi.hem burda hem facede paylaşcam.. doktora gittim ama testler için gititm devlete gittim.oda bişi demediler.ordaki doktor çok şekerdi.dedi görmeiyorum cinsiyet.o ultrosonla görülmez zaten bu ayda.özele gidicem ama yoğunlukdan gidemedim.eşimi uğurlum sonra müsait bir günümde özele de gidim merak ediyorum çok...Allah hepimizin gönlüne göre versin.ilk önce sağlıklı sıhatli olsunlar...

Yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar. Benimde oğluşum olucak sanırım. Çünkü doktor %90 erkek dedi.Ama kesin sonuş önümüzdeki ay belli olucak . Hayırlısı bakalım

slm arkadaşlar doktor erkek olma ihtimali var ama yanılma payı yüksek henüz erken dedi....Bakalım bir ay daha bekliceğiz..hayırlısı olsun

bu sene erkek senesı sanırım, herkes erkek haberı verıyor...benım ogrenmeme henuz 1 ay var ama banada ılk gunden berıdır hep erkek olacakmıs gıbı gelıyor...rabbım saglıcakla guzel ve neselı bebekler sahıbı olmayı nasıp eylesın cumlesıne ınsaallah...

:nazar: ooo erkekler bayrağı kaptı.benim kızım ekim gülü olacak desenize :9:

doktorum banada kesin olarak erkek dedi ama ben deli gibi ileride değişme ihtimali var mi diye sordum oda gülerek daha doğrusu alaycı bi ifadeyle kendi pipisini kopartmazsa değişmez sen merak etme dedi.utancımdan yerin dibine girdim ama napim emin olmak istedim:-)))

doktorum banada kesin olarak erkek dedi ama ben deli gibi ileride değişme ihtimali var mi diye sordum oda gülerek daha doğrusu alaycı bi ifadeyle kendi pipisini kopartmazsa değişmez sen merak etme dedi.utancımdan yerin dibine girdim ama napim emin olmak istedim:-)))

:52::52::52: Çok hoş cevap vermiş doktorun :52:

Benim miğimde erkek:emir_bebek:
Keşke konuyu kız erkek diye iki seçenekli anketli olarak açsaydınız kaç kız kaç erkek daha kolay öğrenirdik

:1:
sadece yanlış ifade etmişsin ama iyi bir yanıt gelmiş doktordan:9:

çok güldüm ya doktora.hayırlısı canım ilerde bide kızın olur inşş

Back
X