gel ay baharrr arkadaşım hepsi çoook güzel güle güle giyinsin bebeğin inşallah.iki tane hırkanın resmini örnek olarak aldım örmek için bebeğime haberin olsun helal et olur mu çok hoşuma gitti.çizgili hırka mavi hırka üzerinde aplike ayıcık olan
bu da yeni bitirdiğimiz hırkamız.....
Teşekkür ederim Aminduygucum hepsi çok güsel... güle güle giymeyi nasip etsin rabbim inşallah....
Teşekkür ederim Amin
Gözüne tanıdık gelenler varmı içlerinde
hehe olmaz mı ....
tulumları giydirip pişti pişti fotolarını da koyalım inşallah oldu mu.....
maşallah sen tamamlamışsın ya nerdeyse hazırlıkları.... park yatak mı aldınız... biz de önce şu büyüyebilen beşiklerden alalım diyoduk ama önermediler tecrübeli arkadaşlar sonra park yatak da karar kıldık...
hırkalarınıza,yeleklerinize de bayıldım bu arada sen mi ördün hepsini....
teşekkür ederim baharcım..bu bilmeyen halinse bilen halini merak ettimayyy minik kuzum helal olsun ne demek.ben de bildiğimden değil işte öle örüverdim....kardeş kardeş giysinler işte ne güsellll....ama sen de örüp bitirdiğinde koy resmini oldu mu merak ederim ben şimdi....
olur valla çekip koyarız
Ben internetten indirimle almıştım unnado dan stork marka 135e aldım Hoşuma gitti benim bütün kıyafetlerimiz onun içindeydi bugün hepsini dolabı boşaltıp dolaba yerleştirdim
Ortaya karışık yaptım yeşil hırka battaniye olan takımı bekarken komşumuz örüp hediye etmişti yeşilli beyazlıyı ben ördüm sarı beyazı annem minik boleroyu başka bi komşumuz O kadar çok örgüsü varki sadece bi kaç tanesini koydum O dolapdakilerin yarısından çoğu bekarken aldıklarım İtiraf ediyorum hamile haberi aldıkça bişeyler alıyodum sonrada kıyıp veremiyodumLila salopeti dayımın kızına örmüştüm kızı olucak diye ama veremedim benim kızımın kısmetiymiş demekki
teşekkür ederim baharcım..bu bilmeyen halinse bilen halini merak ettimellerine sağlık çok güzel olmuş.ben öremesem de anneme filan ördürürüm çünkü ben yakadan başlananları bilmiyorum ama çok seviyorum çok kullanışlı ve güzel oluyorlar.Allah hep iyi günlerde giydirmek nasip etsin bebişlerimize
ya benim kafa mı basmıyo yoksa tembelliğimden mi bilmem şu yakadan olanlara bayılıyorum ama nasıl yapılır bilmem..ikiizlerime de 2 yelek örmüştüm başka yapamadım afaganlar basmıştı beniamin canım inşallah....kız ben de netten öğrendim nasıl örüldüğünü.... örmek istersen yardımcı olurum burdan ben de bildiğim kadarıyla.
bahar nette hangi siteden öğrendin hemşom bi yardım ediversenbizede belki kızçeme becerebiirlim bi çift paticikamin canım inşallah....kız ben de netten öğrendim nasıl örüldüğünü.... örmek istersen yardımcı olurum burdan ben de bildiğim kadarıyla.
bahar nette hangi siteden öğrendin hemşom bi yardım ediversenbizede belki kızçeme becerebiirlim bi çift paticik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?