Öncelikle hayırlı olsun.Allah analı babalı büyütsün bebişini.Normal doğum mu yaptın?Naıl başladı doğumun,belirtiler falan yani ve de sancı kısımı falan çok acılı mıydı?:44:Kısacası doğum hikayeni paylaşırsan sevinirim:)ben 7 eylulde dogum yaptım arkadaslar ıstersenızsorularınıza cvp verebılrım 6 gunluk tecrubelerım dogrultusunda:) netıcede ılk dogumumdu:)
Canım kaçıncı haftandasın.Allah kolaylık versin,bebişini sağsağlim kucakla inşallah.arkadaşlar ben de yarın doguma giriyorum. kızım 3,800 ldugu icin doktor daha fazla beklemyelim dedi. once normal dogumu deneyecegiz suni sancıyla. Olmazsa sezeryan. Ben normal dogumdan yanayım ama hayırlısı ne ise olsun. Dua edinnnnn:81:
merhaba eylül anneleri....
19 eylülde gelmesini beklediğimiz bal oğlumuz Mert Selim'e bizde 11.09.2011 saat:01.45 itibarıyla kavuştuk :)
bende hamileliğim boyunca normal doğum olması için elimden geleni yaptım ama çatı darlığı nedeniyle,sezeryana karar verildi...
ilk bebeğimiz ve hala inanamıyorum,gözlerimi yavrumdan ayıramıyorum ve diliyorum Rabbim bu muhteşem duyguyu başta kk'de hikayelerini okuduğum ve umutla bekleyen bütün arkadaşlarıma,hamile olanlara ve herkese nasip etsin...
sizlerinde güzel haberlerini inşallah en hayırlı zamanda almak dileğiyle Allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...:)
meraba kızlar benim 31 ekimdi doğumum ama kızım sabredemedi ve 9 eylülde normal doğumla dünyaya geldi şu an durumu iyi küvezde bakalım ne zaman gelicek evimize.
sizlerede sağlıklı kolay doğum diliyorum.
hemde nasıl aydı gözüm anlatamam canım,sağol
Allah hepimizin yavrularını esirgesin ve analı babalı huzurlu yuvalarda büyümeyi nasip etsin...
seninde güzel haberlerini alırız burdan yakında inşallah
12.09. da bekledigimiz oglum Deniz Kaan 08.09 da saat 14.07 de 52 cm 3090 gram dunyaya gozlerini acti . babasinin dogumgununde dogmak istedi heralde epidural normal dogum isterken kordon dolanmasi nedeniyle acilmam olmadi ve epidural sezeryanla dogdu Omrun guzel olsun minik oglum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?