selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
![]()
iyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
![]()
hosgeldınz canımmmm gune guzel basladnz heeeselam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
![]()
hoşgeldiniz canım:80:selam kızlarrr durumla biz geldikkkbugün çarşıya gittik kızımla, yürüdük havada iyiydi şansımıza. temiz hava aldık geldiiik. sizlerde iyisinizdir inşallah
![]()
özgecim Allah kolaylık versin seninde eşininde durumu zormuş.eşin gittiği zaman yalnız kalmak özellikle geceleri zordur ne yapcan işte ekmek parası
iyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla![]()
ayyyy bana hersey yakısrdakı kıza uyuz oldum cok ukala![]()
çook güzellll
benim ailem ankarada.eşimin ailesi sinopta![]()
silmeyi öğrendim yaa kıçımı başımı çeker koyarım artık..![]()
kız altına bişey giymeyi unutmuş![]()
![]()
walla he manyak kız ukala ızmır guzelıyım dıye hawalanıyooo:2::2:
ay benim de tişörtüm gelmiş bende çekilip göbüşümü koyayım yaaaiyidir nolsun göbek şov yaptık esrayla![]()
hosgeldınz canımmmm gune guzel basladnz heee
evettt meryemim güzel başladıkkk. yarın parazitlerle ev oturmam var şimdiden moral depoladım ki yarınki laf sokmalarına hazırlıklı olabileyim diye![]()
hoşgeldiniz canım:80:
esra sildi dimi fotosunu tüh kaçırdım çıkıçık
esra sildi dimi fotosunu tüh kaçırdım çıkıçık
ay benim de tişörtüm gelmiş bende çekilip göbüşümü koyayım yaaa
saol özgemm hoşbuldukkk![]()
nasıl tanıstınzda ıstanbulda bulustunuz canımmmm...oyyycanım pekı baska akraban warmı tanıdık falan
hoşgeldinnnnnn naptınız bakim çarşıda temiz hava almak dışındaaa![]()
valla elbise gibi hiç durmuyor tamam kısa elbise vardır ama bu normal bir kısa değil yahu yuh dedim bide görücüler gelcek valla istemezdim ben bu kızı oğluma.büyük mü konuşmayım da