• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm

biyandan sizle azışırken biyandanda mutfakta bişiler hazırladım çorba bile yaptımmm

oh melisim afiyet şeker olsuun.bende öyle yapıyom gıı.

ama benim velet pc yi istiyo oyun oynayacakmış.du bekle dur bekle diyom size laf yetiştiriyim diye.

sızlerle azısmak supper ama cıkmam gerek kocıs geldı de goruusrzzz bal anneler...:79::79::79::79::79:

bugün herkesin feleği ay klavyesi şaştı:9::9:

buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa

oy oy canını içide warmıstaaa canım yaaa:16::16::16:
anam bugun herkeste bı hamaratlık bende bı tembellık warr yaaa

eyyryeyygyeyyge fgge v vvege hygdg gwr w5b5be ch f5bfhrh rhhfhhhrhrrhehr yfhfhjhr hftr5br5b rhhrrhhhgttyyr g96n

biz geldikkkkk.............
oğluşumu gördüm ,yine cuk cuk parmak emiyordu yaaaaaaaa:16::nazar:
yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....:16::16::16: sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz:1:

yawrimo 394 gr. olmuş bir haftada....:16::16::16: sanırım artık dobişlik nedir öğrenicezzzzzzzz:1:
hosgenldınnnnn canım masallh oglusna:nazar::nazar::nazar::nazar:
eyyryeyygyeyyge fgge v vvege hygdg gwr w5b5be ch f5bfhrh rhhfhhhrhrrhehr yfhfhjhr hftr5br5b rhhrrhhhgttyyr g96n

sanırım oglun yazıyo canımmm:1::1:

Ayy maaşallah Aren paşayaaa:nazar::nazar::nazar:
Geçen hafta kaç gr.dı ki kuzum?

:nazar::nazar:melisimmm çok güzel haberler artık mutfağa daha rahat girebilmene çok seviniyorum canım yemekler yesin sahil bebiş büyüsün :emir_bebek: böle de tombalak açsın sonra:16:

bugün herkesin feleği ay klavyesi şaştı:9::9:

buarada kocam aylar sonra ilk defa sofra ve yemek görücek kıyamam ona benn cnmın içi o bnm yaa
:60::60::60::60::60:
ahahahah saol bebm amin.gece de mesai ye kalırsam ahanda o zaman tammm avrat olaram.hahahahhahahahahahahahahah.
:21::21::21::nazar::nazar::nazar::nazar:
aman nazarlar değmesin popişimi kazıyım
sen cidden yAzmışsın :52::52::52::52::9::9::9:

ay pardon kaşıyım 2. özge vakası ahahah
yaa allah böyle çarpar adamı :52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back
X