2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar, herkese hayırlı cumalar.

Pembişçim nasıl geçti dün randevu ve ayrıntılı geçmişe bakamadım da:34:

Günaydınlar, herkese hayırlı cumalar.

Pembişçim nasıl geçti dün randevu ve ayrıntılı geçmişe bakamadım da:34:

:nazar::nazar::nazar::nazar:çok güzeldi canımcım yaaaa... oğlum 394 gr. olmuş...290dı en son salı günü... çok hızlı büyüyor...
herşeyimiz normal çıktı şükürler olsun!!!!:nazar:
bugün tetanoz birde şeker yüklememiz kaldı işteee... sonrada gelsin doğum telaşıııııııııııııııı:16:

:nazar::nazar::nazar::nazar:çok güzeldi canımcım yaaaa... oğlum 394 gr. olmuş...290dı en son salı günü... çok hızlı büyüyor...
bugün tetanoz birde şeker yüklememiz kaldı işteee... sonrada gelsin doğum telaşıııııııııııııııı:16:

aman ne güzel maşallah doğum telaşını yaşıycamız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz zaten.Allah sağlık sıhhatle kavuştursun yavrularımıza.:49:

Maşallaaah maşallah canım oğluna da sana da, pembişim gerçekten 1 haftada ne kadar da büyümüş öyle de mi? Allah nazarlardan saklasın onu. Tetanos da zaten öyle matah biş degil, şeker de...Atlattık gitti. kaldı dogum hazırlıklarııııı, yupiiiiiiiii.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sevindim canım allah hepimize hayırlı ve sağlıklı doğum nasip etsin :49:

Back
X