2011 Eylül Anneleri :-) Tanışalım mı? :-)

ebrumoda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2010
82
1
0
İstanbul
Hamileliğini yeni öğrenmiş hamiş bayanlar , hepinize selamlar :9:
Tanışmaya , hamileliğimiz hakkında her şeyi ama her şeyi konuşup paylaşmaya ne dersiniz?
Ben öğreneli 3 gün oldu. Bugün itibariyle 4+2 hamileyim. Allah izin verirse inşaallah doğum Eylülün ilk haftasına denk geliyor. 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi görmek , hem de kalp atışlarını duymak için. Şimdiden bir heyecan aldı beni. İnşallah bir aksilik çıkmaz. :18:

Canım selam,
Biz de 1 saat önce yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyoruz:))yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.sandığım kadarıyla ben de 4 artı 2yim.yani seninle aynıyız:))Çok mutlu oldum.birbirimize arkadaşlık edebiliriz hamilelik boyunca ve daha sonrasında da inşallah.neredensin?

Hamileliğini yeni öğrenmiş hamiş bayanlar , hepinize selamlar :9:
Tanışmaya , hamileliğimiz hakkında her şeyi ama her şeyi konuşup paylaşmaya ne dersiniz?
Ben öğreneli 3 gün oldu. Bugün itibariyle 4+2 hamileyim. Allah izin verirse inşaallah doğum Eylülün ilk haftasına denk geliyor. 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi görmek , hem de kalp atışlarını duymak için. Şimdiden bir heyecan aldı beni. İnşallah bir aksilik çıkmaz. :18:

bende eylül annelerindenim doğumum llahın izniyle eylül ayının 2 veya 3 üne denk geliyo:46: 4+6 günlük hamileyim bugün saat 2 de de keseyi görmek için doktor rendevumuz var inşallah bi aksilik yoktur.

bende eylül annelerindenim doğumum llahın izniyle eylül ayının 2 veya 3 üne denk geliyo:46: 4+6 günlük hamileyim bugün saat 2 de de keseyi görmek için doktor rendevumuz var inşallah bi aksilik yoktur.

sanada mrb sevgiso:))ayy çok heyecanlıyım yaaa!bir gün ben de bu foruma yazabileceğimi hiç hayal bile edememiştim karamsarlıktan.sen bizden kıdemlisin o zaman gün farkıyla:)ben de ocak'ın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü biz ilçedeyiz.devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.il merkeze gitmemiz lazım.erken gidip de keseyi göremezsem moralim bozulur diye düşündüm.lütfen gelişmelerden haberdar et:)ben de sabah beta hcg verdim hastaneye.arkadaşım hemşire orda.sonucu telefonla vericek bana:82: sen neredensin?

herkese merhaba arkadaşlar,
hepinizin bu mutlu yolculuğu hayırlı olur inşallah

sevgicim ben de bugün itibariyla 4+6 dayım. ama henüz doktora gitmiyorum randevum 4.01 ta. hayırlısı bakalım. sen hiç kan tahlili filan yaptırdın mı? anlatsana biraz kendini nasıl hissediyorsun?

bu arada aylara göre paylaşım bölümünde 2011 eylül anneleri bölümüne taşınmaya ne dersiniz, çünkü eylülde doğuracak olanlar bi süre sonra orayı dolduracaktır.

dtekin sana da merhaba...umarım hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde geçiririz bu günleri.ben sabah kan tahlili verdim sonuç bekliyorum.sen yaptırdın mı?kaç gün geçmişti adetin?

sanada mrb sevgiso:))ayy çok heyecanlıyım yaaa!bir gün ben de bu foruma yazabileceğimi hiç hayal bile edememiştim karamsarlıktan.sen bizden kıdemlisin o zaman gün farkıyla:)ben de ocak'ın ilk haftası gitmeyi düşünüyorum doktora çünkü biz ilçedeyiz.devlet hastanesinde kadın doğumcu yok.il merkeze gitmemiz lazım.erken gidip de keseyi göremezsem moralim bozulur diye düşündüm.lütfen gelişmelerden haberdar et:)ben de sabah beta hcg verdim hastaneye.arkadaşım hemşire orda.sonucu telefonla vericek bana:82: sen neredensin?

slm arkadaşım ben alanyadayım aslen de konyalıyım biraz önce doktordan geldim keseyi gördük bebişim yerleşmiş yerine ama vajinadan baktı daha daha göbüşten görülmeyeceği için herşey yolunda yani çok güzel bi duygu şimdi bile gitsen görürsün keseyi ama vajinadan baktırmam dersen biraz daha beklersin :61:

Canım selam,
Biz de 1 saat önce yaptığım idrar testiyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyoruz:))yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum.sandığım kadarıyla ben de 4 artı 2yim.yani seninle aynıyız:))Çok mutlu oldum.birbirimize arkadaşlık edebiliriz hamilelik boyunca ve daha sonrasında da inşallah.neredensin?

sen neredensin peki?

herkese merhaba arkadaşlar,
hepinizin bu mutlu yolculuğu hayırlı olur inşallah

sevgicim ben de bugün itibariyla 4+6 dayım. ama henüz doktora gitmiyorum randevum 4.01 ta. hayırlısı bakalım. sen hiç kan tahlili filan yaptırdın mı? anlatsana biraz kendini nasıl hissediyorsun?

bu arada aylara göre paylaşım bölümünde 2011 eylül anneleri bölümüne taşınmaya ne dersiniz, çünkü eylülde doğuracak olanlar bi süre sonra orayı dolduracaktır.

merhaba arkadaşım evet adetimden bir gün önce biraz şüphelenip biraz da meraktan kan tahlili yaptırmıştım 334 çıktı değerim çok şaşırdım çünkü bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim adet günümde de emin olmak için idrar testi yaptım oda çift çizgi çıkınca o gün doktora gittim doktor hamilesin dedi bugüne randevu verdi keseyi gördük bugün herşey yolunda ilk fotoğrafı elimde :1:2 hafta sora da kalp atımını duymak için gidicez inşallah çok mutluyum :nazar:

merhaba kızlar
2011 temmuz annesiyim bende inş.
yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerime gittim
öyle güzel zamanlar ki
tuhaf bi mutluluk yüzünüzde hep bi tebessüm
mtluluğunuz ve tebessümleriniz azalmadan devam etsin inş.
aklınıza takılan bişi olursa bekleriz bizde topiğimize
tekrardan gözünüz aydın

Canım selam,

Selam tatlım. Çok memnun oldum. Seninle yoldaş olmak çok keyifli olacak. :34:
Ben İstanbul cnm. Sen nerden?

Allah hepimize kucağımıza almayı nasip eder inşallah. :nazar:
Doktordan sonra durumunu bizimle paylaşırsan memnun olurum. İnşallah keseyi görebilirsin

merhaba kızlar
2011 temmuz annesiyim bende inş.
yazdıklarınızı okuyunca ilk günlerime gittim
öyle güzel zamanlar ki
tuhaf bi mutluluk yüzünüzde hep bi tebessüm
mtluluğunuz ve tebessümleriniz azalmadan devam etsin inş.
aklınıza takılan bişi olursa bekleriz bizde topiğimize
tekrardan gözünüz aydın

Mrb zazez. Evet aynen tarif ettiğin gibiyim hakikaten. Yüzümde hep bir tebessüm. Allah hepimizin mutluluğunu bozmasın inş. Topiğinizi elbette ziyarete gelicem. Şimdiden çok sağol

slm arkadaşım ben alanyadayım aslen de konyalıyım biraz önce doktordan geldim keseyi gördük bebişim yerleşmiş yerine ama vajinadan baktı daha daha göbüşten görülmeyeceği için herşey yolunda yani çok güzel bi duygu şimdi bile gitsen görürsün keseyi ama vajinadan baktırmam dersen biraz daha beklersin :61:

Arkadaşım , keseyi görmüşsün , ne mutlu sana. Darısı benim başıma. Ben nedense doktora gitmeye çok ürküyorum. 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum. Acaba o kadar beklemeden ranndevu alsam mı? Ben kan tahlili de yaptırmadım daha. Sadece idrar tahlilinden biliyorum hamile olduğumu.

Kızlar son adetlerinizi bana bildirin , bir liste yapalım. Ne dersiniz? Listeden bilgilerimizi takip ederiz.

Arkadaşım , keseyi görmüşsün , ne mutlu sana. Darısı benim başıma. Ben nedense doktora gitmeye çok ürküyorum. 2 hafta sonra gitmeyi düşünüyordum. Acaba o kadar beklemeden ranndevu alsam mı? Ben kan tahlili de yaptırmadım daha. Sadece idrar tahlilinden biliyorum hamile olduğumu.

şimdilerde gidersen keseyi görürsün herhalde alttan ama nohut gibi bişey çok güzel bi duygu ilk fotoğrafıda elimde bence sende git bebegin nerde nasıl öğrenirsin iyi olur

şimdilerde gidersen keseyi görürsün herhalde alttan ama nohut gibi bişey çok güzel bi duygu ilk fotoğrafıda elimde bence sende git bebegin nerde nasıl öğrenirsin iyi olur

Ayy cevabını okurken bile heyecan bastı. Hafta içi çalışıyorum. Hafta sonu gitsem aslında iyi olur. İşin garip tarafa hangi doktora gideceğimi bilmiyorum. Şu sıralar soruyorum sağa sola. İyi bir doktor arıyorum. Çünkü daha önce gittiğim doktorlardan pek memnun kalmamıştım.

Back
X